- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
Sajnos a lap, amit ajánlottál nem kapható hivatalosan idehaza
Még a Zotac forgalmazók is csak VGA-t tudnak adni per. pill.
Ami az árakat illeti, ha levonom az árakból a postaköltséget, akkor kb. 1000-1500.-Ft-al kapok érte kevesebbet a boltban, mint amit írtál, viszont az alaplapot is 3000.-Ft-al olcsóbban kapom, mint a neten talált legolcsóbb helyen, és még csak postaköltség sincsen rá. Vagyis kb. ugyanott vagyok, mintha itt, a PH!-n adnám el
A lapért itt a legmagasabb ajánlat 7-8.000.-Ft volt (hirdettem itt is), a prociért meg 11.000.-Ft hűtővel, és postával együtt (persze utánvét, ami nekem plusz kiadás, ha én fizetem a postát).
Marad volna legjobb esetben is 15-16.000.-Ft-om, amit a boltos is majdnem megad érte (eddig 14.000.-Ft az alku), plusz még az Intel lapot is viszonylag olcsón szerzi be. Bár kevés az összeg, de a semminél még mindig jobb.
Ami az eredeti tervemet illeti, nos igen, Atomban gondolkoztam sokáig, de a Zotak beszerezhetetlensége, és az olcsóbb D510 MO Intel lapocska vérszegénysége miatt elvetettem az ötletet. Marad a mini ITX, mert tetszik, de nem a páromnak, hanem nekem, és ő meg megkapja a én AMD Athlon II X3 435 procimat az Asus M4N78-VM lapocskával, ami megközelítően megegyezik egy Ionos Atom árával, de teljesítményben mégiscsak túlmutat rajta, én meg benevezek egy ITX-be, és ismét az Intelbe
A házkérdés meg nem kérdés, mert egy vékony mATX BookPC, vagy CubePC ház is nagyjából egy ITX ház árában van, szóval egyre inkább ez az, ami felé hajlok, és mindenki jól járHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- Hibátlan - KINGSTON Fury Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 RAM memória kit
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- ASRock h510 pro btc+
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest