Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Isti79

    csendes tag

    Srácok, kíváncsi lennék a véleményetekre.

    Szeretnék egy miniPCt összerakni, kizárólad DVD (később talán) HD filmek nézéséhez, zenehallgatáshoz. Netezéshez, egyéb mókákhoz itt a régi DELL laptopom, már több rajta a karc, mint benne a bit, de atomstabil...szerintem majd kérem, hogy ezzel temessenek el, na de vissza a témához:

    A cél az lenne, hogy minél kisebb méretben lehessen megépíteni, a fogyasztása a lehető legkisebb legyen (laptopalkatrészek?) és ne zúgjon búgjon (venti ne, csak ha nagyon szükséges).

    Néztem azeket az intel Atomos alaplapokat, ez első látásra jónak tűnik. Tudtok esetleg olyan típusról, ami olcsó és van komponens kimenete is? Az lenne a legjobb. A hang nem számít, mert egy SB live 5.1-et akarok vele használni és ez az építési szándék igazi oka.

    Az elmúlt 3 év alatt négy DVD lejátszó fordult meg a kezeim között és mindnek volt özön nyűgje, a füttyögő analóg hangkimenetektől az ugráló olvasófejig. A hangminőségük meg, hááát...no comment :-S Az SB live 5.1 + régi fadobozos Genius viszont az én fülemnek telitalálat és ha normális áron össze lehetne hozni egy viszonylag kisfogyasztású rendszert, akkor nem is keresgélnék tovább.

    Tényleg, minden felesleges funkció letiltásával mennyi lehet egy ilyen pc fogyasztása ideális esetben?

Új hozzászólás Aktív témák