-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
Szia,
ha HD filmek nézéséhez is használnád, akkor egyedül az Nvidia ION chipes lapok jöhetnek szóba, ezek között viszont én még nem nagyon láttam olyat, amin lenne PCI foglalat, ahová mehetne az SB Live. Ha a kártya nem félmagas, akkor a ház választás is egy picit nehezebb lesz az átlagosnál.
Atom prociból elég az egymagos is, működhet passzívan. HDD nem kell, elég egy pendrive.
Komponens kimenetű Atomos lapról szintén nem tudok, de VGA-Komponens kábel elvileg létezik.
Egy ilyen kis gép fogyasztása mindenképpen 30W alatt lesz, az ára viszont olyan 50k, ha csak DVD lejátszásra kell, nem biztos hogy megéri.Milyen DVD lejátszóid voltak? Nekem most egy 5 éves Panasonic van tökéletesen meg vagyok vele elégedve
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Blu-ray lejátszók
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Hálózati / IP kamera
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged