Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
V.Stryker #87296 üzenetére
Két teljesen más üléspozíció.
Az SH150-nél van egy teljes szélességében sík lap a cipődnek, ülsz, mint egy hokedlin.
Az NMax-on előrébb is tudod tenni a lábad, de nem tudod egymás mellé tenni őket.Én hátizsákos gyerek vagyok, belerakom a bevásálást, vagy könyveket és tud néha nehéz is lenni. Ilyenkor nagy könnyebbség, ha van hova letenni és ez motoron ez a lábam közti sík placcot jelenti.
Ahogy nézegettem a hátsó dobozokat, a 13 kg terhelhetőségű már igencsak extrának számít, a hátizsákom pedig 20 kilónál kezd el kényelmetlen lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Politikai mémek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest