- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
forandor
tag
Sziasztok!
Piaggio ZIP (kb. 98-as évjárat), nem saját, de érdekel, hogy mi baja lehet, ha már ennyi időt rászántam... Tulaj ment vele, majd egyszer csak leállt, (lehörgött, elerőtlenedett, előtte viszont ment mint a golyó).
Szikra van, másik gyertyával is volt próbálva, karbit 3-szor is pucoltam (már kívülről is mintha új lenne).
Észrevételek: légszűrő száraz volt (légszűrő olaj? az valami új pokemon?), karbi úszóházát tartó két csavar közül az egyik foglalata menethibás, 1-2mmnyire tátongott a műanyag "benzinmedence" (jelenleg dróttal meghúzva, megkötve), az külön érdekes, hogy így is ment.
Indítózásnál néha hallatszik mintha indulni akarna, de semmi nem lesz belőle. Kipufogónál érezni, hogy járkál egy kis levegő (csak levegő), a karbi levegőbemenetét közvetlenül befogva semmi szívást nem érzek. A vákuumos benzincsapot se hozza működésbe (megszívva dől a cuccos).
Ha a szimering megy el, okozhat ekkora gondot? Hengerbe injekciózva se hajlandó elkapni a témát. Kb fele tankot beleszurkáltam, a gyújtás viszont már kicsit benzines lett. Egyedül jobban nem tudtam szétszedni, a hűtőlapát igen szorosan a helyén van.
Vélemények?
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest