Új hozzászólás Aktív témák

• forandor

tag

Sziasztok!
    Piaggio ZIP (kb. 98-as évjárat), nem saját, de érdekel, hogy mi baja lehet, ha már ennyi időt rászántam... Tulaj ment vele, majd egyszer csak leállt, (lehörgött, elerőtlenedett, előtte viszont ment mint a golyó).
    Szikra van, másik gyertyával is volt próbálva, karbit 3-szor is pucoltam (már kívülről is mintha új lenne).
    Észrevételek: légszűrő száraz volt (légszűrő olaj? az valami új pokemon?), karbi úszóházát tartó két csavar közül az egyik foglalata menethibás, 1-2mmnyire tátongott a műanyag "benzinmedence" (jelenleg dróttal meghúzva, megkötve), az külön érdekes, hogy így is ment :U.
    Indítózásnál néha hallatszik mintha indulni akarna, de semmi nem lesz belőle. Kipufogónál érezni, hogy járkál egy kis levegő (csak levegő), a karbi levegőbemenetét közvetlenül befogva semmi szívást nem érzek. A vákuumos benzincsapot se hozza működésbe (megszívva dől a cuccos).
    Ha a szimering megy el, okozhat ekkora gondot? Hengerbe injekciózva se hajlandó elkapni a témát. Kb fele tankot beleszurkáltam, a gyújtás viszont már kicsit benzines lett. Egyedül jobban nem tudtam szétszedni, a hűtőlapát igen szorosan a helyén van.
    Vélemények? :)

Új hozzászólás Aktív témák