- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Monitor hiba topik
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
forandor
tag
Sziasztok!
Piaggio ZIP (kb. 98-as évjárat), nem saját, de érdekel, hogy mi baja lehet, ha már ennyi időt rászántam... Tulaj ment vele, majd egyszer csak leállt, (lehörgött, elerőtlenedett, előtte viszont ment mint a golyó).
Szikra van, másik gyertyával is volt próbálva, karbit 3-szor is pucoltam (már kívülről is mintha új lenne).
Észrevételek: légszűrő száraz volt (légszűrő olaj? az valami új pokemon?), karbi úszóházát tartó két csavar közül az egyik foglalata menethibás, 1-2mmnyire tátongott a műanyag "benzinmedence" (jelenleg dróttal meghúzva, megkötve), az külön érdekes, hogy így is ment.
Indítózásnál néha hallatszik mintha indulni akarna, de semmi nem lesz belőle. Kipufogónál érezni, hogy járkál egy kis levegő (csak levegő), a karbi levegőbemenetét közvetlenül befogva semmi szívást nem érzek. A vákuumos benzincsapot se hozza működésbe (megszívva dől a cuccos).
Ha a szimering megy el, okozhat ekkora gondot? Hengerbe injekciózva se hajlandó elkapni a témát. Kb fele tankot beleszurkáltam, a gyújtás viszont már kicsit benzines lett. Egyedül jobban nem tudtam szétszedni, a hűtőlapát igen szorosan a helyén van.
Vélemények?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Házimozi belépő szinten
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest