Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
humbuktomi
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kínai négyütemű 50-es robogóm. Egy olyan problémám van vele, hogy néha 3-4 perccel az indulás után menet közben a fordulat visszaesik alapjáratra, mintha elengedném a gázkart, de nem engedem el és nem reagál, ha húzom. Miután megállok vele lefullad. Ekkor úgy 10 perc várakozás után tudom csak elindítani és utána minden jó, nem fordul elő.
Kaptam tippeket, hogy a vákuumos benzincsappal lehet gond, ezért le is ellenőriztem. Ha jól tudom, csak járó motornál kellene engednie a benzin folyását, vagyis amikor szívást kap a karbiból. Nekem viszont bőven több kijött, amikor lehúztam a szűrőről a csövet mint amennyi bennmaradhat a szűrőben és a csőben. jól tudom, hogy akkor rossz a benzincsap? Lehet ez az említett hiba forrása?
Új hozzászólás Aktív témák
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest