Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stargazer
senior tag
válasz
Topiccsendőr #4775 üzenetére
tehát azt mondod hogy ha kivennénk belőle azt az alátétet, akkor már attól is gyorsabb lenne? lehet hogy nem is a Malossi kuplung dob rajta akkorát? lehet hogy pusztán az alátét kivételétől is már hozna majdnem annyit? mert akkor a kutyának nem kell ám a Malossi! Igazábol nem vagyok túlságosan oda a tuningcuccokért. sokkal jobb szeretem a gyári dolgokat.
szóval azt mondod hogy így oldják meg a fojtátst? mert azt olvastam hogy azt a gyári 40-42-44-es végsebességet hegyen völgyön keresztül tudja tartani, vagyis potenciál volna benne magasabb végsebességre is. ha egy 60+ tudna menni kicsivel realtime, nekem már elég lenne. de ha ezt az alátétet kiszedik, nem fog ártani a gépnek hosszú távon? és akkor még az is érdekel hogy ez is olyan robogó hogy 15.000 km-enként gyűrűzni kell vagy dugattyút cserélni? mert azt is olvastam külföldi oldalakon hogy xy 10.000-et beletekert és már alig akar menni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- LEGO klub
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest