Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- ASUS notebook topic
- HP notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
senior tag
Kültéri, hőálló, viszonylag erős(és rugalmas) "akármiket" nyomtatnék, amit esetleg-majd üveg-/szén-szálas réteggel erősíthetek(ha akarok). Erre keresnék megfizethető árú, hosszabb időre használni tervezett nyomtatót, 30cm(x30cm) körüli mérettel.
Nem kell szuper pontosság, az automata szintezés jó lenne.
Szerintem valami "feltörekvő", piacszerzésre dolgozó gyártó az amelyik a cél érdekében olcsóbban ad a "navesekhez" hasonló tudású gépet. Ezekből adódóan kb tuti, hohy kínai, de más is érdekel(ha van egyáltalán ilyen).
A műanyag tejes-flakon szerű anyaggal lehet ilyesmit nyomtatni(nem a PET, nem tudom mi a neve-kódja)?
A kültéri (UV-álló) feltétel lehet, hogy valami festéssel költséghatékonyabban megoldható. Ha a beszerzési- üzemeltetési, "gyártási" folyamatban a kültéri feltétel nélkül jobb az ár-érték arány, akkor az a "Kültéri-..) feltétel kimaradna.Akár a "tejesflakonból házilag segéd-(alap-)anyagot" lehetőség is jó lehet.
Kedvelem a jó 5leteket(átvenni se szégyen mástól)!Köszönettel:
Én.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- ASUS TUF 17 QHD 240hz RTX4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel