Új hozzászólás Aktív témák

• Tomika75

tag

Na megérkezett a csere filament ( Filanora fehér). Gondoltam kipróbálom, a 3ik réteg után kattog az extruder, kihagy a filament. Megcsináltam a hideg húzást, extruder kitakarít, 3ik rétegtől kattogás, kihagy a filament.
    Nekiugrottam mint nimfomán a vibrátornak, újra hideg húzás, filament beletörik, PTFE cső ki, így hideghúztam- gombóc kijött- belenéztem szép tiszta sehol egy filament darabka. PTFE vissza, hotend újra beállítva, Pinda újra beállítva( természetesen úgy szét kell feszíteni a tartóját, hogy már recseg mire megmozdul. Na ez tuti nem fog csúszkálni!) Extruder szétszed-kitakarít ( lassan csukott szemmel szétszedem és összerakom) Z újra kalibrálva mindkét lappal. Most pedig nyomtat......Prusa Galaxy-val próbálom ki, hogy legyen viszonyítási alap egyenlőre kifogástalan.
    Mikor a Filanorás emberrel beszéltem azt mondta kipróbálták és gyönyörűen lehet azzal nyomtatni amit visszaküldtem. Annyit még mondott, hogy ők 210/60-on nyomtatják. Megnéztem az én beállításomat: első réteg 215 majd 210. Igazából sikerült Prusa beállításokkal generálnom Filanora beállításokat :C ( hülye vagy fiam!)
    Ha lejár a nyomtatás lehet kipróbálom ismét a fehéret, kicsit ronyózok mert ma már nem lesz idegrendszerem újra szétszedni semmit sem.

Új hozzászólás Aktív témák