Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabula
őstag
Kedves Reggie0 és Tikakukac!
Olyan jó lenne, ha nem "szemetelnétek" tele a fórumot az értelmetlen vitáitokkal. Ha lehet kérnem, akkor ezt máskor magánban intézzétek és ne a nagy nyilvánosság előtt.
Én nem azért olvasom a fórummot, hogy hitvitákat lássak, hanem valódi szakmai tanácsokért, ezek pedig nem azok.
Azt sem szeretem, amikor valaki leszólja a másik véleményét, már pedig itt már nam értelmes vitát folytattok, hanem kötekedtek egymással. Szerintem.
Előre is köszönöm a megértésteket és várom a további értékes szakmai hozzászólásaitokat, amilyeneket korábban írtatok és én pl. tanulhattam belőlük.
Egyébkénkt meg mindenki a maga lovát dícséri, a szomszéd tehene meg dögöljön meg.
Csak hogy valami okosat én is írjak.
Ja és bocsi, hogy" beleugattam", remélem elnézitek ezt nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 27% számlával! Ryzen 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest