Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok! Tanácsért jöttem, ugyanis az elmúlt 2-3 hétben rengeteget videót, útmutatást megnéztem/olvastam. Minél több információhoz jutottam, annál nagyobb lett a dilemma. Először 3D nyomtatók, majd CNC marók, végül a laser vágó/gravírozók voltak terítéken. Arra a meggyőződésre jutottam, h. mindegyik érdekel. Kicsit tanulmányoztam a Cura-t is mint népszerű szeletelőt és más programokat is természetesen. Őszintén az lenne a legideálisabb, ha létezne egy olyan öszvér gép, ami mindhármat tudja, vagy még inkább egy olyan "váz" amit bármire át lehet építeni, mert 3 egyedi gép semmiképp sem lehet opció már csak azért sem mert nem szeretnék üzemet nyitni. Azt is észrevettem, h. az olcsó 3D nyomtatók nem a legpontosabb szerkezetek, a 0.1-0.2 mm (nem világos, h. ez az extruder miatt van-e, vagy a léptető motorok miatt) a leginkább jellemző rájuk, és ez a végterméken is elég jól látszik. (Ez vezetett a másik két terület kutatásához) Mivel az összefoglalóban nincs konkrét géptípus ajánló, így itt érdeklődnék, elősorban tapasztalt felhasználók véleményét, tanácsát várom. Halkan jegyzem meg, h. CNC forgácsoló szakmám is van, bár ezt már vagy 10 éve nem gyakorlom, de tanultam programozni is, szóval nem ijedek meg a G-kódoktól sem... Egyenlőre minden variáció érdekel, nem zárkózok el következetesen semmi elől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple MacBook
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo 40 256/8GB Silver 20hó gyári garancia.
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Getac S410 (G4) - 14" FHD, Core i5-1145G7, 32GB, 1TB SSD, Microsoft Windows 11 Professional
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest