- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Fujifilm X
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok! Tanácsért jöttem, ugyanis az elmúlt 2-3 hétben rengeteget videót, útmutatást megnéztem/olvastam. Minél több információhoz jutottam, annál nagyobb lett a dilemma. Először 3D nyomtatók, majd CNC marók, végül a laser vágó/gravírozók voltak terítéken. Arra a meggyőződésre jutottam, h. mindegyik érdekel. Kicsit tanulmányoztam a Cura-t is mint népszerű szeletelőt és más programokat is természetesen. Őszintén az lenne a legideálisabb, ha létezne egy olyan öszvér gép, ami mindhármat tudja, vagy még inkább egy olyan "váz" amit bármire át lehet építeni, mert 3 egyedi gép semmiképp sem lehet opció már csak azért sem mert nem szeretnék üzemet nyitni. Azt is észrevettem, h. az olcsó 3D nyomtatók nem a legpontosabb szerkezetek, a 0.1-0.2 mm (nem világos, h. ez az extruder miatt van-e, vagy a léptető motorok miatt) a leginkább jellemző rájuk, és ez a végterméken is elég jól látszik. (Ez vezetett a másik két terület kutatásához) Mivel az összefoglalóban nincs konkrét géptípus ajánló, így itt érdeklődnék, elősorban tapasztalt felhasználók véleményét, tanácsát várom. Halkan jegyzem meg, h. CNC forgácsoló szakmám is van, bár ezt már vagy 10 éve nem gyakorlom, de tanultam programozni is, szóval nem ijedek meg a G-kódoktól sem... Egyenlőre minden variáció érdekel, nem zárkózok el következetesen semmi elől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest