Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• izisz

senior tag

válasz Dalee #2899 üzenetére

Amit én rendelnék, tartalékoknak:
    - 4/2 PTFE cső
    - 3/2 PTFE cső (a E3D V6 ptfe belsősbe ez a méret kell, ha tervezed a későbbi átállást elfér a polcon, 1m doszt elég)
    - nozli (egy 5-ös pakk nem drága, de jól jön, ha nem lehet az eldugult nozlit kitisztítani vagy nem akarsz geccsölni vele; a méretek már rajtad állnak, 0.3/0.35/0.4... stb, as you like it)
    - heatbreak (1-2 db tartalék elég doszt sztem, max akkor kell, ha eltöröd :D )
    - GT2 szíj (ne a fehéret, valami neoprém fiberglass erősítésűt)
    - üveggel vagy a mechanikus dolgok fognak működni (ld a 3DTouch mint klón, vagy BLTouch az eredeti, vagy szervó egy végálláskapcsolóval) vagy kapacitív szenzor (én személy szerint a mechanikus vonalon mozgok most, egy 3Dtouch ugye meghalt nálam, most egy sima HALL szenzor modult akarok használni; olcsóbb és van benne építési élmény; ld: [link] és [link] Asztalon kiválóan működik, de még a rugós dolgait és a mágnes elhelyezéseket kell finomhangolnom majd élesben próbálni a heatbeden. Szóval nálam ez még a "work in progress" fázisban van, nincs még működő, komplett proto belőle. 590 Ft még itthon is , a többi kellék bontott, filléres, nyomtatott
    - nekem IGUS-ok vannak, innen: kb 500 Ft/db-ra jön ki
    - termisztor
    - fűtőpatron

E3D V6 váltás: nem, az elektronikát nem kell cserélned. A gyári Anet jó arra is. Csak a firmware-t kell cserélni. Vagy tiszta Marlin githubról és bekonfolod magad, vagy az FB csoportból a Skynet (előkonfolt Marlin Anet-hoz)

Új hozzászólás Aktív témák