- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Milyen belső merevlemezt vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geza26
senior tag
Sziasztok!
WD5000AKS vinyót meg szabad venni használtan? A HDD elemző program 100%-osnak elemzi és több, mint 1000 napot ír hátralévő élettartamnak.
Melyik a legjobb vinyó elemző progi?
Köszönöm!
Géza
-
audi100td
nagyúr
Ha valakit érdekelne Hammon-tól már rendelhető a Hitachi 7K1000.B, 160/320/1TB kapacitással.
-
audi100td
nagyúr
Ausztriában már beszerezhető a 640-es Hitachi 7K1000.B, vennék is egyet, ha nem adnák olyan drágán, 20-21e Ft-nál kezdődik.
-
audi100td
nagyúr
válasz Core2duo6600 #8792 üzenetére
Egyébként nem egy rossz szerkezet, szükségmegoldásokra kiváló, egyik haveromnak is van, csak szerintem túl van árazva, ő is kb. 5e Ft-ért vette.
-
audi100td
nagyúr
válasz Core2duo6600 #8790 üzenetére
Ennyi pénzért szerintem jobb egy dokkoló...
-
FefeeX
veterán
"Nagyon vigyázzon ezzel a provokációval, az egyik kezem remegni kezdett és szeretne elintézni veled, de visszafogtam."
Ad1: értelmetlen a mondat több helyen is
Ad2: Nem szeretem ha valaki fenyeget, főleg látatlanban, aztán majd személyesen meg meggondolja magát... Szóval szerintem le lehet állni mert a végén még rosszul sül el a keménykedés
Ad3: Azt írtad halk kell aztán meg hogy veszel raptort, megbocsáss de ez teljesen így jön le a HSZedből, ha hülyeséget írsz vagy nem tisztán, vállald érte a felelősséget, mindenkivel előfordul. Nem egyszer volt hogy hülyén fogalmaztam és kiröhögtek, de eddig még nem vertem be érte senki fejét... -
Shev acm7
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni: egy 1tányéros, Sata2-es WD vinyót tervezek venni, a típus kérdéses. 4 típust néztem ki:
wd800aajs - (ja igen, nem a tárkapacitás a lényeg, csupán kéne a jelenlegi wd1600aajs mellé még egy sata2-es vinyó, hogy normális sebesség legyen a partíciók/vinyók között)
wd1600aajs - ilyenem van most, teljesen meg vagyok vele elégedve, viszont a piaci árával nem, ezért gondolkodok már 16MB-os vinyókon is
wd2500aaks - a bevezető hsz-ben olvastam, hogy kevésbé éri meg pl 250es vinyót venni; ez rá is vonatkozik? Illetve a fő kérdésem: ez a típus is kapható már egyáltalán 1tányéros verzióban, vagy ez a wd3200aaks-re jellemző csak?
wd3200aaks - fő kiszemelt (persze csakis az 1tányéros)+1: a wd1601abys 1 vagy 2 tányéros?
-
goom
senior tag
Sziasztok, a tanácsotokat kérem. Szeretnék két SATA2-es HDD-t, amik egy külső dokkolóban kapnak helyet - a gépem ugyanis gyakorlatilag tele van (időrendben: Seagate ST3300622AS, 320GB + WD 2500YS01SHB1, 250GB + Samsung HD501LJ, 500GB).
Elsősorban archiválásra fogom használni őket: egyikre filmeket szánok, a másikra pedig zenék és fotók kerülnek. Egy PC-s barátom tanácsára 1TB alatt gondolkodom; kb. 500GB környékén (ezért is gondoltam két egységre).
Nem a sebesség, hanem inkább a megbízhatóság a legfontosabb számomra. Jó lenne az alacsony zajszint is, meg a kismértékű melegedés (mivelhogy hűtés ugye nem lesz). És amennyire lehet, szeretném mindezt elfogadható áron...
Szóval, tippeket kérek: "milyen winchestert vegyek?" Nem vagyok sem márkahű, sem márkagyűlölő: ezzel a hárommal mind elégedett vagyok, jöhet bármelyik... Előre is köszönöm a válaszokat! -
bolic
őstag
Emlékszel/olvastál az ESDI HDD az EIDE előtti történetre? Akkoriban ez nagyon hasonló mostanában a SSD! Nem részletezem tovább, tanulmányoztam kb. 10 évvel ezelőtt a középsuliban és nagyon érdekes volt.
"És azt mondja hogy halk kell neki ezért vesz raptort... LOOOOOL"
Nagyon vigyázzon ezzel a provokációval, az egyik kezem remegni kezdett és szeretne elintézni veled, de visszafogtam. Azért kellett a halk hdd, de a raptor sem csendes táborába tartozik. Képtelenség kiválasztani a gyors és halk HDD-et, mert ez eddig nem létezik ugye.
Valóban és utánanéztem részletesen a RE3 után és kiderült hogy ez kell nekem. Sajnos ebből sincs meg a WD3202ABYS 320GB változat a többi boltokban. Sebaj megelégszik majd a 2 lemezes WD5002ABYS WD 500GB RE3 winyóval. Mégegyszer köszönöm neked, korábban azt hittem hogy ez raid változat és azért nem néztem utána.
Hoppá, RE3 is 5 év garis, jaj de jó.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
bolic
őstag
Igen így van, eredetileg HD film nézésre volt hegyezve és körülbelül évszakonként veszek 1TB HDD-et. Amikor szeretnék azonnal megnézni a filmet, egyszerűen kapásból kiveszem a kiválasztott HDD-et a szekrényből és bedugom azonnal. A külső kerettől mindig számomra kellemetlen dolog a be-ki szerelgetés, anno réges-régen a ViPower mobilrack fiók! És azóta nagyon megutáltam. Nem muszáj porállónak kell lennie, használat után visszarakom szatyorba és becsomagolom és eldugom az asztal alatt, ennyi. Sokféle praktikus dolgok vannak, nekem fontos a helytakarékos a félszoba miatt. Azért kellett a dokkoló egység, majd gyártok magamnak HDD szekrényt. Az sem tudom, hogy kell kinéznie és mik a követelmények. Majd kitalálok fél év múlva.
-
bolic
őstag
válasz audi100td #8771 üzenetére
WD Green HDD-kre lényegtelen az óvatosság, intenzív másolat után is ugyanolyan hűvös marad, tapintottam és tényleg hűvös olyan 30 perc művelet után. Hát ez van. Az is lehet hogy akkoriban még hideg volt a szoba, majd újratesztelem valamikor.
-
-
audi100td
nagyúr
Mondjuk elég megbízhatatlanok voltak a Maxtorok (lehet a nagyon régiek, még akkoriban jónak számítottak), nekem is 5-ből 3 megdöglött, ezek mind más típusok voltak, kivéve 2db 80-ast, azok a Diamondmax Plus 9-es szériából valók, az egyik még hibátlan volt amikor eladtam, a másikat meg backup vinyónak használom, még működik, de van rajt egy hibás szektor.
-
FefeeX
veterán
Végülis nem volt rossz a Maxtor azon kívül, hogy visított mint a ló (főleg apám 7200RPM-es 20 gigása - emellett a Quantum FB egy alvó kisgyerek volt), ja igen a 120asom se volt egy halk példány (bár kifejezetten halkabb mint a 20as Quantum) - és szegényben (mint kiderült, messze nem egyedi eset szerint) ki is sült a vezérlőchip. De azért jók azok a vinyók csak használni ne kelljen...
Szóval ez olyan dolog, hogy ha nincs más, akkor jók, ha nem próbáltál még jobbat, akkor jók, de amúgy régen sem voltak azok olyan top minőségűek...
-
audi100td
nagyúr
Ezekkel a dolgokkal nagyrészt tisztában vagyok valamint egyetértek
Egyébként, állítólag a veloci már viszonylag halk és nem is rezonál, de akkor sem éri meg ennyi pénzt kiadni a 6ms elérési időért és természetesen nem RE, mint ahogy a Black sem, csak 5 év gari van rá, ami egyébként szerintem tök mind1, meg pl. Seagate is 5 évet ad a vinyóira, de mit érsz vele, ha ettől függetlenül fos, persze ez a WD-nél szerencsére nem így van.
-
FefeeX
veterán
válasz audi100td #8757 üzenetére
Azért már így is jóval több az előrevetített élettartam mint a hagyományos HDD-nél (ahol olvastam angolul ott volt erről egy tábla), így kiforratlan vagy nem, olyan ez mint a Ferrari meg a Trabant összehasonlítása, azért ne vegyetek Ferrarit, mert még kiforratlan, és lehet csak 60 évig lesz jó (a Trabant meg közben 40 év alatt szétrohad)
Szóval nem szar az, inkább csak drága. Viszont gyorsabb, halkabb, hűvösebb stb... Viszont a Raptor sem bestbuy, sőt... Akkora vinyóért annyi pénzt a legnagyobb baromság kifizetni... És azt mondja hogy halk kell neki ezért vesz raptort... LOOOOOL
Lényeg a lényeg: Az F1 már a 150es Veloci sebességét hozza kb, jóval nagyobb mérettel, jóval olcsóbban. Az egyetlen dolog a késleltetés, de hát a burzsóknak is kell valamire nőjön az e-Penis...
(Amúgy meg a Raptor nem RE. Hiába 5 év, akkor sem RE. Akinek 24/7 kell vegyen WD RE3-at)
-
Pocee
senior tag
válasz audi100td #8761 üzenetére
a 320asokkal mi a helyzet?tegyük fel nincs szükségem ekkora tárolókapacitásra.
Ugyanazt tudják mint a 640esek csak kisebb tárolókapacitásuk van vagy eltérnek még másban is?
Barátnőm vinyót akar nekem venni karácsonyra de bele akarja szorítani 15 rugóba asszem a 640 már nem fér bele.Ezért érdeklődöm inkább kisebb de jó vinyó után.Mr.Brightside
-
Pocee
senior tag
válasz audi100td #8759 üzenetére
Sziasztok!
Kellene,nekem egy halk nagyon megbízható vinyó talán a 320ast meg a 640est ajánlották régebben mert azok csak 2 tányérosak.
Rendszer lesz rajta szóval kell a sebesség,persze sata II-es legyen.
VelociRaptorra nincs pénzem.
Látom,hogy a samut meg a WD-t ajánlgatjátok,nekem most egy 200as meg egy 500as samum van és a 200as már komoly hanggal darál ha dolgozik és nem is annyira gyors mint az 500as,az 500 szinte hangtalan,de azt mondták a 320as mega 640es talán még gyorsabb.Szóval mit ajánlotok?
Mr.Brightside
-
audi100td
nagyúr
Sajnálom, de nagyon nem vagy képbe, ha csak azért írsz a topikba, higy saját tudatlanságoddal másokat félrevezess, akkor nem muszáj.
A Samsung F1 és a WD blue/black széria jelenleg a leggyorsabb és legmegbízhatóbb a kategóriába, Maxtorral meg már rég óta komoly gondok vannak...
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
Azt hiszed nem láttam már ezt a linket 1 héttel ezelőtt?!
Ne hogy már ki akarsz oktatni?!
Én is olvastam a cikkeket/teszteket az SSD-ről, igaz, hogy (egyelőre) korlátozott az élettartam, de egy merevlemeznél nem? És vannak SSD-k, amik már gyorsabban másolnak a raptoroknál, pl. a Samu SLC technológiára épülő cucca.
[ Szerkesztve ]
-
rollins
őstag
Ez érdekes, én meg azért cseréltem le 2 db hd322hj-t (samsung f1) P7K500-ra, mert olyan magas frekv. hangja volt a samunak, hogy megőrültem tőle.
7K250 (még megvan, 100% health) igaz hogy vibrálósabb, mint a P7K500, dehogy szétrázná a házat..., nálam nem volt ilyen. Kíváncsi leszek fél év múlva hogyan fog viselkedni a P7K500, mert eddig ez a leghalkabb. -
audi100td
nagyúr
válasz Core2duo6600 #8748 üzenetére
Akkor már lehet jobban megérné egy SSD...
-
Core2duo6600
veterán
Amikor telepítem, pendrive on beadom neki a drivert amit az intelről szedtem le, de magától is felimseri, de így biztosabb ill. frissebbet adok neki.
Egyszer majd nekem is raptorom lesz, de van egy olyan érzésem, hogy majd a követlező gépbven
(#8747) semetka
Egy everestel nézd meg az aktuális átviteli módot, ha azonos akkor a hdd a ,maxtorod vagy ennyit bír vagy haldoklik.[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
semetka
őstag
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
bolic
őstag
Inkább vegyél a dokkoló egységet, az sokkal egyszerűbb! [link] Kipróbáltam és nagyon f*sza! Csak aktíválni kell az AHCI-t és bármikor ki lehet kapcsolni, ha csatlakozva van az eSATA-val.
Hát igen, a HD baromi sok helyet foglal.
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
válasz Core2duo6600 #8734 üzenetére
Oké, az 5 év gari miatt inkább ezt a WD VelociRaptor 300GB SATA2-t érdemes majd megvennem, hiszen állandó 24/7-ben lesz használva és ki tudja meddig bírná 20mbit upload mellett?
Te hogyan intézted el az AHCI módra való váltást a Vistában? Sokaknak ettől omlott össze.
[ Szerkesztve ]
-
kem
addikt
válasz anonymus89 #8737 üzenetére
Egyáltalán nem.
FefeeX:
Szerintem Te is várd meg az új Hitachi szériát, én is azt teszem,állítólag megéri.
[ Szerkesztve ]
Köszi!
-
FefeeX
veterán
Lassan lehet kell vennem még egy vinyót... Nade akkor már veszek egy külső keretet is, és kell majd egy terrás F1, vagy remélhetőleg addig meglesz a 2 tányéros F2... (vagy nem az?)
A HD tartalom nagyon sok helyet eszik, nemrégiben még elég volt a 120as vinyó is... -
kem
addikt
válasz anonymus89 #8729 üzenetére
Én 640-es WD AAKS-t használok nyár eleje óta. 2hónap kivételével 24/7ben megy.
Semmi bajom vale. nagyon halk, és nagyon gyors. Az elérési ideje lehetne alacsonyabb, de ez van tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
Itt a topicban vannak valahol mérési eredményeim, ha érdekel keress rá.Köszi!
-
Core2duo6600
veterán
Most kipróbáltam a 640 es samu f1 nek is az onmagában való copyját, hát a wd jelentősen gyorsabb ebben a tekintetben különösen, ha még egyéb feladatot is kap.
(#8733) anonymus89
A Te döntésed, de a 640 es hez képest nézve nem olyan megbizható előre nem lehet megmondani, hogy milyen lesz
Nekem volt 2 db 400 asom a legszarabbnak tartott samu seriából.
egyik 8 másik 16 gyorsítótárral rendelkezett.
Az egyik behalt, a másiknak semmi baja.
Ezzel csak azt akarom mondani, vagy szerencséd lesz, vagy nem, persze a F1 es samu val és a WD vel is lehet gond, csak eddig kevesebb volt velük mint a többivel.
Nekem 640 es F1 em van, és Re3 as 500 as WD
Mind a 2 nek megval előnye hátránya.
Samu csendesebb az RE3 as ideálisabb lenne boot hdd nek, de nálam is a F1 es indítja majd a főrendszert, 400 GB ot csak emiatt nem vagyok hajlandó átcopyzni[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
audi100td
nagyúr
válasz anonymus89 #8731 üzenetére
Sebességben/megbízhatóságban nincs különbség, de a samu halkabb.
-
anonymus89
addikt
válasz audi100td #8730 üzenetére
Oké!
Akkor a maradék 2 közül melyiket inkább otthon egy samu 320-som van közel 1,5 éve eddig semmi probléma hűvös, gyors viszont néha elég nagy a seek hangja ha jól értelmeztem mi is az pontosan.Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
audi100td
nagyúr
válasz anonymus89 #8729 üzenetére
Szerintem pártolj el, az 502IJ nem igazi F1-es, mivel csak 250-es tányérok vannak benne, ami még a régebbi S250-es szériából való és nem is annyira megbízható.
-
anonymus89
addikt
Hali Mindenkinek!
Winyót szeretnék venni és az első helyezett a samu 502IJ volt de, ahogy olvasgattam a hsz-okat inkább a 640-es F1 vagy WD6400AAKS a nyerő.
Azt szeretném kérdezni, hogy mit mondanátok elpártoljak a 502-s mellől a másik kettő miatt???
Legfőképpen töltenék majd rá mindennap menne a torrent kb. 5-6 megával, nem tudom ez számít -e valamennyit?Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
Calibos
addikt
Játékok alá mit érdemes tenni 320Gb(körül gondolkodom)?
-
Core2duo6600
veterán
válasz edward2 #8722 üzenetére
Nyugodtan veheted a blacket
(#8720) bolic
Én is néztem egyet mikor legelösször betettem a gépbe.
Szerintem ha modernebb lenne a lapom menne ez mégy gyorsabban is.
AHCI üzemmódban volt, 32 bites vista alatt épp.
De a 64 bites alatt is hasonló[ Szerkesztve ]
-
Red_Bull
aktív tag
sziasztok
Most rendeltem meg: [link]
Ez valószínű WD6400AAKS nem?(Van amúgy máshol 16200-ért is WD6400AAKS ha valakit érdekel)
[ Szerkesztve ]
-
NFree
addikt
válasz edward2 #8722 üzenetére
Sziasztok azt szeretném kérdezni ti hátha tudjátok vinyón egy image-ben lett elősször olvasási hiba majd le scandiskeztem most valami crc hiba van meg nem tudja olvasni a lemezt , szükségem lenne az adatokra, merre kérdezősködjek légyszi mert nem tralálom??
És bocsi , hogy itt piszkitok de szinte ez a legolvasottab vinyós topikvga
-
bolic
őstag
válasz Core2duo6600 #8714 üzenetére
Köszi! Ez hihetetlen teljesítmény, mintha a kettős proci megmutatta hogy mire képes! Tényleg ez legyen a minimum elvárásom, köszi mégegyszer.
-
Core2duo6600
veterán
válasz HarryPotter #8716 üzenetére
szvsz korrekt.
-
HarryPotter
őstag
Sziasztok, ez az eredmény mennyire számít jónak: [link]? Köszönöm!
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
edward2
addikt
Sziasztok csak adattárolásra keresek vinyot, lehetőleg 1terra körül. valami ötlet?
én wd greeneket nézegettem ilyen célra. pontosabban a WD10EADS-t.
greenek különben tényleg 5400as rpm-el vannak? mert webshop 7200al írja... -
Core2duo6600
veterán
Total commanderrel hdd én belül 50 000 et írt ki átlagba
Amiko ráídítottam egy usb rackről történő másolást akkor
USB ls 30 000 körül
A hdd én belüli ekkor leesett 40 000 körülire.Minden file nagy mérerü cd image féleség volt.
[ Szerkesztve ]
-
Innox
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a 2,5" HDD-k ennyivel rosszabb teljesítményre képesek mint 3,5" társaik, vagy csak én fogtam ki egy rossz példányt. A laptopomban egy WD 160-as 5400rpm es HDD van (a gép egy ThinkPad T61) a teljesítménye eléggé kiábrándító, mert általában ha várni kell a gépre akkor a HDD led villog eléggé intenzíven amúgy egy C2D T7500 hajtja 2GB DDR2 RAM-al. [link] Itt a tesztje. Csak azért kérdezem, mert megnéztem az asztali gépemet is ami a következő képet adta [link]Akkor a kérdés: Rossz a HDD-m vagy ennyit kell tőle várni alapesetben?
Üdv: Innox
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz audi100td #8702 üzenetére
Vedd ki a gépből és nézd meg úgy is búg-e
Vinyokat kezben tartva egyaltalan nem bugnak, csak seekeleskor raznak egy kicsit.
Ha rovidebbik elevel lefele rateszem a gep alatti szonyegre, azonnal nekiall bugni mindket vinyo.Asszem kenytelen leszek ebbe a hazba is gatyamadzagot applikalni, mert a CM keret tul sok rezgest visz at
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz audi100td #8701 üzenetére
Volt par Hitachim az elmult par evben, de egyre silanyabb.
180GXP-bol mindket 8MB cachees megdoglott 1-2 even belul, 2MB-s valahol a fiokomban lapul, mert 3 ev utan elegem lett a hangjabol.
7K250-et nemreg kikotottem, mert az is nagyon zajos 4 ev utan, razta a CM keretet.
2 T7K250-bol tavaly az egyik megdoglott (ahelyett vettem a P7K500-at), masik meg birja.
P7K500 nem gyors, de legalabb 1 ev utan hangos.(Eddig kb. 150k-t koltottem arra, hogy CSEND legyen a gepben, ugyhogy kifejezetten falra tudnek maszni a vinyok hangjatol...)
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
-
gorgo
őstag
válasz Core2duo6600 #8697 üzenetére
Khm, szóval következetes vagyok, meg nem is, höhöhö.
Megrendeltem egy 640-es F1 Samut. Hiába 3 év gari (az előzőt fű alatt szereztem, így buktama garit) és messze a legolcsóbb. (a WD +3K a Sea +5K volt).
Sok szerencsét magamnak!"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
bolic
őstag
válasz Core2duo6600 #8691 üzenetére
Na végre! Szóval az a lényeg hogy csak 1 winyón belüli másolásról van szó, egyik mappába másik mappába másolni. Ismerősnek hangzik? Ez számomra ez a minimum feltétlen, hogy ne fogjon padlót mégegy másolás/programfuttatás esetén. Másik tesztet is végezhetsz, pl. van 2 gép és 1 router. A tesztalany másik gépen van, és éppen torrentezik akár 20 mbiten (2 mb/s), eközben másolok a saját gépemre megfelelő sebességgel. De ezt a tesztet nem tudtam végrehajtani a vacak router miatt. Lényeg a kettős fájlművelet.
Azért kíváncsi vagyok, hogy mennyi lesz belső fájlműveleti sebesség. A seekhangra is kíváncsi vagyok a szüleim miatt, nem lehet túl hangos.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Új 12 és 14 TB-os merevlemezek jönnek az év végére a Toshibától
- Hír 2020-tól gyorsan nőhet a Seagate HDD-k tárkapacitása
- Hír 14 és 15 TB-os merevlemezeket mutatott be a Western Digital
- Hír Nagy kapacitású héliumos Seagate merevlemezek érkeztek
- Hír Drasztikusan növeli az adatátvitel tempót konvencionális HDD-iben a Seagate
- Hír Alig van eltérés a HDD-k között a Backblaze megbízhatósági statisztikájában
- Hír Megérkeztek a Western Digital 10 és 12 TB-os Purple merevlemezei
- Hír Itt a Western Digital 14 TB-os PMR HDD-je
- Hír Hatékonyabb notebookokba szánt HDD-t mutatott be a Toshiba
- Hír Hagyományos irányt követő modellekkel frissíti vállalati HDD-it a HGST
- Hír Új technikával gyorsítaná a merevlemezek működését a Seagate
- Hír Seagate SkyHawk AI merevlemezek mesterséges intelligenciához
- Hír Egy év múlva érkezik a Seagate 20 TB-os HDD-je – HAMR technológiával
- Hír 40 TB-os HDD-ket ígér a Western Digital MAMR technológiája
- Hír Elsőként mutatott be 14 TB-os merevlemezt a HGST
- Hír 12 TB-os HDD-vel bővült WD Gold sorozat
- Hír Olcsó és gyors 8 TB-os merevlemezt hozott a Toshiba
- Hír Új HDD-családdal támadja az adatközpontokat a Western Digital
- WD Black SN850X Game Drive NVMe PCIe Gen4 x4 SSD 1TB - PS5 kompatibilis eladó - 3 év garancia
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN/Samsung Portable SSD T9 1TB
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN/Samsung Portable T7 Shield 1TB