Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz LGLuke #17198 üzenetére

Ha azt mondom, volt egy közeli ismerősömnek egy gépe, amiben pont egy ilyen Quantum Atlas és egy régebbi 9gb-os Seagate Cheetah volt egy SCSI RAID karin? ;) Annak volt hangja rendesen.... :Y Mondjuk az szerencsére nem fütyült, és üresben az is viszonylag csendben volt, de olyan hangosan seekelt, hogy brutális... (A dolog iróniája, hogy egy régi, P3-as IBM munkaállomás volt, halk 12cm-s ventikből összerakott házhűtéessel, passzív CPU-hűtéssel...)

Viszont ezekszerint Te sem voltál még olyan igazán hangos szerverszobában.... Mert hogy ott nincs az a seekzaj, amit meghallanál, az is 100%... ;]

(#17199) MZsoltee: Szerintem felhasználói szempontból nem lesz túl sok haszna a dolognak.... :U Igaz, talán hátrányát se nagyon látom így első ránézésre....

(#17197) Ren Hoek: Nálam egy winyó azonnal repülne ki a gépből, ha folamatosan zörögne, rezonálna, vagy bármi ilyesmi... A seekzajt mértékkel még szeretem is, mert így tudom, mit csinál a gép, és észreveszem, ha valami olyasmibe kezd, amibe nem kéne, ellenben csak addig zajon, amíg szükséges... :D Viszont a periodikusan ismétlődő vagy folyamatos zajok-zörgések borzasztóan idegesítenek...

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák