- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Lézervágás, gravírozás
- ASUS notebook topic
Aktív témák
-
Bikerider
aktív tag
HI
His ICEQ4 HD4850 512MB 41.000Ft tudnak
Sapphire HD4870 512MB 51.000Ft tudnak
Gigabyte GTX 260 896MB 54.000Ft tudnak
Nem nekem lessz,osztaly tarsak erdeklodnak.
Azt szeretnek tudni hogy melyik a szivosabb,persze jatekok alatt.
Egy E7200@3G-melle lesz a GPU valamelyike
Egy Full HD LG24 Wide-hozz kellenenek -
Dyno
veterán
válasz ricsy888 #17991 üzenetére
Én is ettől féltem mikor emgvettem, de nem tartja vissza, nem hiszem hogy a ram miatt, fölösleges erre a 768, csak anno azért ezt vettem mert GS és halk és annyi volt mint a 384-es ref. hűtősök.a GTS-em meg 320bit-es volt mégsemjobb a mostanimnál szóval nem mérvadó a dolog.
-
kavicssli
addikt
válasz Depression #17986 üzenetére
Megnézem őt is!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
ricsy888
senior tag
válasz MZsoltee #17980 üzenetére
Igazából én is rá gondoltam. Keveset fogyaszt ráadásul olcsó.
Viszont még egy kérdést had tegyek fel nektek. A 9600GSO és a 8800GTS 320 közt mennyi a teljesítménykülönbség és melyik javára?
Ugye a 8800GTS-ben is 96 számolóegység van és a 9600GSO(8800GS)-ben is.
a különbség csak a memóriában van (320 vs 384) és hogy utóbbi csak 196bites ha jól tudom. -
kavicssli
addikt
Ide is felteszem
VGA SAPH PCIe HD3850512MB GDDR3 D.Slot 24 19 000 Ft
VGA SAPH PCIe HD3850512MB ULTIMATE 24 22 800 Ft
VGA GAL PCIe 9600GT512MB DDR3 DDVI/HDTV 24 22 100 Fta 3 kártya közül melyiket? az Ultimate szimpi mert csak egy venti kellene és nem kell hűtőt cserélni rajta!
Ez a galaxy 9600GT mennyivel jobb?"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
ricsy888
senior tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésére szeretnék választ. Ezek a videókarik közül melyik lenne a legmegfelelőbb nekem. Max 1280x1024-es felbontás és egy X2 2.8Ghz-es proci mellé.
-9600GSO
-HD4670
-8800GTS 320
Ez a 3 közül tudnék választani.[ Szerkesztve ]
-
HerryBoy
csendes tag
én nem anyázni jöttem fel erre az oldalra hanem tanácsot kérni,nekem semmi bajom az atival csak amit mondtatok 36k körül annak sztem szar a hűtője , aminek meg normális az meg 51 k szóval....,de azért kösz h irtatok bb
-
MZsoltee
veterán
válasz zsolt1129 #17971 üzenetére
Én sem tartom, sőt a 4850et se. sztem ennyit hülyeség vga-ra költeni. Ha most vga-t vennék én 4670et vennék, mert bőven elég, arra mire nekem kell és kelleni fog.
De ha már ebben a kategóriában válogatunk akkor én a 4850et választanám mert gyorsabb mint amennyivel drágább. De itt most nem erről van szó, idejött a kedves újonc hogy megkapja az igazolást hogy 9800gétéikszet kell venni, kapja meg örüljön neki. Hiába mondod neki hogy 4850 ha meg is veszi csak anyázni fog hogy a driverek meg mittoménmi. Felőlem vehet G80as 88GTS-t is 60kért....A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
MZsoltee
veterán
válasz tzsolesz #17966 üzenetére
Nekem is ez kezdett lejönni, ha nem szereted az Atit és az Nvidia logó nyugtat meg akkor vegyél 9800GTX-et, azzal se lesz semmi bajod, az Atit meg úgyis anyázni fogod. Vannak emberek akiknek nem az ár teljesítmény arány a fontos, hanem az hogy pl Nvidia kariuk legyen, nem fogod észrevenni a a különbséget (főleg ha nem volt 4850ed) az a 10-15fps nem sokat számít, ami az egyiken fut az a másikon is fog, ami meg nem az egyiken se fog.
9800GTX
Itt mindenki Zsolti?
[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
-
HerryBoy
csendes tag
Más vélemény a #17954-re?
és úgy kérdezem, hogy normális hűtővel, nem használtan mert abba nem bízok, 30-35 ezer Ft-ért maximum -
Redneck
nagyúr
válasz tzsolesz #17956 üzenetére
Igen abban a korszakban játszottam főként de kedvet kaptam újra és látom hogy jobbnál jobb játékok vannak az gémerek meg a csúcsgépeiken sem tudnak normális fraget lőni (nem általánosítok csak a sok youtubeos videó) A 6000+on azért gondolkozom még mert csak 1 ezressel olcsóbb a Phenomnál... Nemtom melyik lenne az ideálisabb!?
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
HerryBoy
csendes tag
és úgy kérdezem, hogy normális hűtővel, 35 ezer Ft-ért maximum -
HerryBoy
csendes tag
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Redneck #17953 üzenetére
Húú, mondták már hogy nem vagy könnyű eset.
Viccet félretéve, ha AMD fronton gondolkozol, akkor szerintem jó az a 6000+. Szépen teljesít az összes tesztben. Ha meg nem akarsz tuningolni akkor felejtsd el az Intel-t. Egyébként fordított esetben mindenképpen az intel-t javasolnám, mert verhetetlen tuningpotenciál rejtőzik bennük.
Ja, és a Radeonból viszont ne adj le, mindenképpen 4850.
Esetleg ha tényleg ennyire fintorogsz a radeon-ra, akkor 9800GTX+. Már csak hogy a lelkedet gyógyítsam....
Te abban korszakban voltál csúcsgémer, amikor még az AMD proc-GeForce VGA páros volt a csúcs, mára mind a két fronton változott a helyzet. Mondhatnám más szelek fújnak.
[ Szerkesztve ]
-
HerryBoy
csendes tag
[B]Hello!
Videókártyát szeretnék venni de nem tudom milyet. PCI-e alaplapom van 2gb 800mhzes rammal. 35k-m lenne re. Ebben a kategóriában milyet ajánlotok?[/B]
-
Redneck
nagyúr
válasz Tomate #17952 üzenetére
Garis procit húzzak? 3 Ghz a 6000+os belső órajele... Bocsi de én ehhez a géphez nem nagyon akarok hozzányúlni... Menjen faszául nem akarom szétbarmolni meg szétszedni cserélgetni benne ezt azt.... Intelben kéne inkább gondolkodnom? Ha valamit a Radeonnál is jobban utálok az az Intel
-
Redneck
nagyúr
Jaja elolvastam megnéztem a teszteket de faszom akkoris Radeon.... Egyik jóbarátom épp most készül ilyen Radeont venni aztmondta nagyon komoly kipróbálta.... Ez okés csak ő alapból Radeonos volt :S Najó szerintem AMD Athlon 64 6000+ a 4 GB RAM és a HD 4850 jó lesz együtt! Számít valamit hogy AMD-AMDAti? Vagy csak simán felvásárolták annó a céget és sebességben ez nem mutatkozik meg? a 6000+ kihajtja a kártyát? Még 1 kérdés Csak 1 GB-os kártyát érdemes venni vagy az 512-eshez képest átlagos felbontásokban 1024x768 és 1280x1024-ben van sebességbeli különbség? A nagyobb memória nagyobb felbontásokban jön jól nem? Főleg hogy monitort is most veszek és 22colost szeretnék de megnéztem és általában 1680 x 1050 a max felbontás!
-
addikt
-
Redneck
nagyúr
Aki válaszol az legyen szíves indokolja meg miért azt a kártyát választaná... Jah és proci sem biztos hogy ez az X3-as lesz lehet maradok a sima Athlon 64 6000+nál!
-
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség mert kedvet kaptam hogy lecseréljem az öreg masinát egy új fasza gépre... A terv: AMD Phenom X3 8450, 4 GB 1066-os DDR2 RAM. és a komment tárgya a videokártya... Nézelődés, tépelődés... Nem szeretem az Ati kártyákat már beszoptam 2-vel (oké hogy régen volt) amik nem a leggagyibbak voltak akkoriban... Szóval 3 kártyán gondolkodtam.... Az első a 9600GT amit mostmár egyre inkább hanyagolok.. A következő a 9800GT ami ár érték arányát tekintve szerintem nem rossz. A 3. kártya a HD 4850 kicsit drágábbért ugye, de már dx 10.1-es szabvány alapján. Nem tudom mi lenne a legjobb eredetileg nem nagyon akartam 35 fölé menni VGA téren... Mostmár úgy gondolom 40 max 45 rugót szánok erre... Játszani szeretnék az elmúlt 1-2 év fasza játékaival és az elkövetkező 1.5 év játékaival élvezhető minőségben! Kérlek segítsetek
Előre is köszi!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Tyler Durden #17943 üzenetére
Az a proci még a 3870-hez is kevés, tök fölösleges venned 4850-et.
#nincsbennetarcsi
-
addikt
Sziasztok!
Dual Core Pentium D805 3.6Ghz-s /húzva/ procihoz 4850 vagy pedig 3870 lenne a jobb választás. Érdemes a drágább 4850et venni, vagy maradjak az olcsóbb alternatíva mellett?
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
kavicssli
addikt
válasz tzsolesz #17940 üzenetére
köszke a választ!
Teszteket folyamatosan nézegetem a neten de délutánra már választ kell adnom az eladónak Úgyhogy nem sok időm maradt!PCIe konfig lesz..nem lesz tervben sem Vista, és DX10! Csak már az ő gépébe az 5600fx kicsit elavult!
Elsősorban mondjuk FPS játékok lesznek terítéken! COD4/COD5
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
tzsolesz
nagyúr
válasz kavicssli #17938 üzenetére
Érdekes választás előtt álltok. a 8600GT és a 2600XT kb egálban vannak. Szűrőkkel a 8600GT már előnyben van, de fordítva is igaz, valamelyik játékban a 2600XT eltángálja a 8600GTS-t is. Új tesztek kellenének, mert amik a PH!-n vannak azok még a régi kiforratlan ATI driverekkel vannak elvégezve. Az 1950 pro 8600GTS szintjét üti a 2007, és az előtti játékokban, több infót nem tudok, esetleg annyit, hogy jobban megbírkózik a az 1280x1024-nél magasabb felbontással mint a GT.
De az Pro csak akkor ajánlható ha nem lesz Vista, és DX10 a közeljövőben tervben. Gondolom AGP-és a konfig, arra meg minek lenne Vista, meg egyéb fícsőr. -
kavicssli
addikt
most az 1950Pro karit pofátlanul olcsón megtudnám venni! Valami olyan teszt kellene ahol ez a 3 kártya van benne!
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
Sziasztok! Tesóm gépébe vennék 1 VGA-t! A keert kb 10.000-12.000ft
Használt VGA-kat nézegetek! Eddig hármat találtam ami jó lenne!
2600XT
1950Pro
8600GTMindegyik DDR3 256Mb-os
Ezek közül melyiket érdemes megvenni!? Pro/kontra érdekelneA cél 1024*768 illetve 1280*1024-es felbontás! Milyen AM2-es proci kell ezek alá hogy kihajtsa őket?
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz sirdond #17931 üzenetére
Vagy egy jobb 9600GT, vagy pedig Sapphire Radeon HD3870 512Mb GDDR4 . A GDDR4-es 3870 jobb mint egy mezei 9600GT, persze nem minden esetben.
Ez a két választás csak akkor van ha abszolút nincs két heted várni. Mert akkor már lesz 4830 hasonló áron remélhetőleg, és 20-30%-al lesz gyorsabb mindkettőnél átlagban. -
ToBeY
nagyúr
válasz LordAxwell #17932 üzenetére
Szerintem Accelero TWIN TURBO lehűti rendesen [link]
-
LordAxwell
senior tag
Hello!
Nekem olyan kérdésem van h a HD4850 re milyen hűtőt tudnék venni ami yól lehűti?Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
sirdond
őstag
Sziasztok!
22-24e ft között most mit tudnátok ajánlani?
melyik lehet a bestbuy?[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
válasz Hurkaleves #17927 üzenetére
Jah. Adatlap alapján néztem a 2600-os Sempront! Nem tudtam, hogy van másik alternatíva 5000+Még egy 4850-is kihajt 3,2re húzva! (saját tapasztalat )
-
pilsner
aktív tag
válasz Hurkaleves #17927 üzenetére
20ezrem nem lenne rá. és nem annyira játszani akarok, a leguccsó gém amit komolyabban játszottam az a ut 2k4 volt, és egy mx440esen is elfutott. én csak egy jó választást akarok, hogy azért a kb 12 ropiért melyik éri meg jobban.
www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photography company
-
Hurkaleves
őstag
-
pilsner
aktív tag
ööö, OC-s? az mi is?
elsősorban nem játékra kell, csak ritkán játszom, de azt se mondanám hogy fullHD filmeket nézek nap-mint-nap. ezek a kártyák vannak abban az árkategóriában, ami megfelelne. és örülnék ha bővebben kifejtenétek, miért azt amit, nagyon köszönöm!!
[ Szerkesztve ]
-
pilsner
aktív tag
hello!!
tanácsotokat kérném: 8600GT vagy HD3650? nForce 630a-s lapba menne, egy x2 5000+ társaságában
-
Vérhangya
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget
Szerintem akkor kipróbálom ezt a HD4670-t , szimpatikus karinak tűnik.
-
zsolt1129
addikt
válasz kicsitoth93 #17911 üzenetére
Szerintem igen. Jóval gyorsabb a GTS
-
Bikerider
aktív tag
Hi
Mondtam neki hogy varja meg AZ 55NM-esek de egy kiss Buta
[ Szerkesztve ]
-
Bikerider
aktív tag
HI
Kerdezik erdemes 9600gt-t egy GTX 260-ra cserelni.
P5Q,E7200,4GB-ram 550W Chifi
-
Vérhangya
csendes tag
válasz Steve-0 #17858 üzenetére
Igen. Végülis játékra is.A procimat mindenképpen húzni fogom, hallottam egész jól lehet..s ezért se akarok most még erre költeni. Vidkarira max 20 ezret költenék, mert kell most egy vinyó meg még egy giga memó. Asszem ilyen árba lenne az a SAPPHIRE Radeon HD3850 512MB is. De lehet spanom nekem adja az alig használt 6800 gt-jét bár csak kicsivel jobb mint a 6600.
Szóval 20 ezer körül egy ati kártyán gondolkozom...az általad javasolt kártyák jól beleférnének a keretbe. -
TTomax
félisten
válasz fizzdani #17900 üzenetére
4850 lesz a te kártyád,és ne sajnálj egy kis pluszt a HIS ICEQ4-ért....én csak ezt venném 4850-böl,pedig egy pár járt nálam...a 70-es kb 20%-al erősebb kb50% felárért...de 1280ban nem nagyon veszed észre melyik van a gépedben csak ha nem tényleg minden rutint ráadsz...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Teaway
veterán