Aktív témák
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
válasz Depression #17986 üzenetére
Megnézem őt is!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
Ide is felteszem
VGA SAPH PCIe HD3850512MB GDDR3 D.Slot 24 19 000 Ft
VGA SAPH PCIe HD3850512MB ULTIMATE 24 22 800 Ft
VGA GAL PCIe 9600GT512MB DDR3 DDVI/HDTV 24 22 100 Fta 3 kártya közül melyiket? az Ultimate szimpi mert csak egy venti kellene és nem kell hűtőt cserélni rajta!
Ez a galaxy 9600GT mennyivel jobb?"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
válasz tzsolesz #17940 üzenetére
köszke a választ!
Teszteket folyamatosan nézegetem a neten de délutánra már választ kell adnom az eladónak Úgyhogy nem sok időm maradt!PCIe konfig lesz..nem lesz tervben sem Vista, és DX10! Csak már az ő gépébe az 5600fx kicsit elavult!
Elsősorban mondjuk FPS játékok lesznek terítéken! COD4/COD5
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
most az 1950Pro karit pofátlanul olcsón megtudnám venni! Valami olyan teszt kellene ahol ez a 3 kártya van benne!
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
Sziasztok! Tesóm gépébe vennék 1 VGA-t! A keert kb 10.000-12.000ft
Használt VGA-kat nézegetek! Eddig hármat találtam ami jó lenne!
2600XT
1950Pro
8600GTMindegyik DDR3 256Mb-os
Ezek közül melyiket érdemes megvenni!? Pro/kontra érdekelneA cél 1024*768 illetve 1280*1024-es felbontás! Milyen AM2-es proci kell ezek alá hogy kihajtsa őket?
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz shteer #17089 üzenetére
Szia! Nem tervezem őszintén megmondom! Ha monitor akkor csak Full HD tv lenne!
laptopról váltás után nekem a 19es is "nagyon nagy"! A másik meg az lesz ha lecserélném a moncsit később tutira "lecserlélném" a VGA-t is! és egyenlőre pénzt számítógépbe nem nagyon ölnék!...miért is 9600GT?!
-
kavicssli
addikt
Sziasztok! VGA vásárlás előtt!Sikerült eladnom a HD 2900Pro karim leváltására szolgálna a következő VGA!
Sokat szemezgettem az XFX 9600GT Xxx alpha dog edition (24.000ft) kártyájával de ahogyan elnézegettem a mostani VGA árakat...
Másik 2 versenyző is lenne! Az MSI 3850 Overclocked személyében! [link] Ő lenne 22.100ft-ért
Illetve a Gainward HD 4850 512MB lenne 33.290ft-os árral!
A kérdésem az lenne hogy melyiket éri meg megvenni! Természetesen gondolom hogy a 4850 a Best Buy de mivel Asus 19 wide moncsim nyomom ezért a max felbontás nállam 1440*900! szóval ezért 1 kicsikét feleslegesnek is tartom a 4850-t és inkább a 3850 mellett tenném le a voksom!
Szerintetek melyiket érdemes venni! 3850 és XFX 9600GT közül melyiket érdemesebb megvenni!Előre is köszönöm minden tagnak ha segíteni tudnának!
-
kavicssli
addikt
válasz fagy53 #16494 üzenetére
Elvileg most 2 VGA van amit kinéztem! az 1ik amit fentebb linkeltem XFX alpha dog 9600GT 27.000ft-ért a másik a leadtek 8800Gt 24.000ft-ért!
Mellesleg köszönöm a segitséged!
-
kavicssli
addikt
Sziasztok!
VGA vásárlás ügyben kerestem fel ezt a topicot remélem a guruk tudnak segiteni nekem!
Szóval a HD2900 karim eladó lett és úgy néz ki el is fogják vinni!
Anyagilag a plafon 30.000ft egy fillérrel sem több
Az asztali gépbe egy E2160as csücsül még tuning nélkül
A moncsim pedig egy 19es wide 1440*900as max felbontással!
Első körben 9600GT-t vagy 8800GT-t néztem ki magamnak ebben az árkategóriában!
Ki milyet tudna ajánlani...?
Nézegettem a leadtek 8800GT kártyáját 24.000ft környékén meglehet venni újonnan! [link]Viszont valamiért ezek az XFX kártyák is nagyon tetszenek! [link]
Vagy az asus kinálatából még ezt néztem [link]
A VGA-t elsősorban játékra venném és nem tudom hogy a 9600gt illetve a 8800gt kártyák közül melyiket éri megvenni!
Elsősorban COD4 ősszel COD5 lesz menün és csak FPS játékokkal játszok!Remélem leirtam minden információt amit tudni kell!
Előre is köszönöm mindenkinek a segitségét!
-
kavicssli
addikt
válasz kavicssli #12990 üzenetére
Elnézést! Elnéztem vagyis benéztem!(nagyon hajnal volt) A lényeg hogy 8800GT-t vett a srác de ugyanennyiért! Mégegyszer sorry
-
kavicssli
addikt
válasz Mityu_crx #12987 üzenetére
nem elirás valóban annyi! Hétvégén szereltem össze egy cuccost egy srácnakés ezt a VGA-t vette ennyi pénzért!Bizony ha kérdésed van kérdezz nyugodtan!
-
kavicssli
addikt
Köszke mindenkinek!
Sapphire PCIe HD3650 256MB GDDR3 DDVI/TV 19 200 Ft
Sapphire PCIe HD2600XT 256MB GDDR3 FULL 19 500 Ft
djtoomi az baj hogy 2900pro-t nem látam sehol 30k-ért! Amúgy meg ha belegondolok hogy napi max 4-5 órát játszok szerintem tökéletes választás lesz szerintem valamelyik kari! Árban is jók...Még ennek a 3650nek utánnakeresek hogy mit is tud..mert este lekell adnom a rendelést...
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
sziasztok!
Megvan a döntés egy része!
3 VGA maradt ezek közül kell döntenem...
Sapphire 2600XT DD3 Full 19.500ft az ára miatt nagyon kedvező
Galaxy 8600 GT 256Mb DDR3 21.000ft
Galaxy 8600 GTS CoolerMaster HeatPipe 1.0ns 30.400ftNa most a gondom csak annyi hogy érdemes megvenni a 8600GTS-t vagy elég lenne a sima GT-t megvenni és azt tuningolni 1 kicsitt?kb GTS szintre húzni... Már mintha lehetséges... de viszont akkor ott van annak az esélye hogy új hűtőt is kellene rá vennem és akkor a 21.000ft még rájönne egy hütő ami 4-5.000ft és egyből 25-26.000ft ba van benne a GT! Viszont akkor inkább már GTS-t vennék!
Megéri ez a +10.000ft különbség a GT-GTS közötti telesítményt?
-
kavicssli
addikt
mindenkinek!Engem valahogy a Krízis hidegen hagy de majd ha játszok vele lehet megváltozik a véleményem!
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz carrot #10199 üzenetére
Szerintem 2600XT lesz! hasonló konfigot épitek csak 2160as procival! Egy kis értékelést mondanál a karival kapcsolatban hogyan muzsikál játékokba? neked milyen van pontosan? Előre is köszike
-
kavicssli
addikt
Azt honnan tudom hogy adott vidkarihoz milyen cuccok járnak!Állitólag Sapphire 2600XT FULLhoz 3-4 játék is jár 19.500 ft-ért
-
kavicssli
addikt
válasz carrot #10138 üzenetére
De ég most te tudom hogy melyiket lenne érdemesebb megvennem! 2600XT vs 8600gt OC? Játékra melyiket? Mondjuk valamivel "szimpatikusabb" az ATI de még soha nem volt ATI karim...
-
kavicssli
addikt
Az igaz hogy a 2600XT üresjáratban nem tudja visszavenni az órajelét?
-
kavicssli
addikt
válasz Tottika #10134 üzenetére
ááá szerintem kacsa..Akkor mindenki olyan karit venne Habár nem akarok okoskodni de...szerintem valami nem tiszta ezzel a sztorival
-
kavicssli
addikt
Szaisztok! Már az adott topicokba is irtam de még most sem tudtam dülőre jutni..
GALAXY PCIe 8600GT 256MB HDTV/DVI DDR3 21 000 Ft
MSI PCIe NX8600GT-T2D256E-OC/D3 23 500 Ft
MSI PCIe NX8600GT-T2D256E-OC/D2 21 300 FtSapphire PCIe HD2600XT 256MB GDDR3 FULL 19 500 Ft
Sapphire PCIe HD2600XT 512MB GDDR3 FULL 21 200 Ft
Ki mit mond ezekre a kártyákra? Melyiket lenne érdemesebb megvenni?