Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gab1ka

senior tag

válasz Gino20 #97788 üzenetére

Nálam is megesett hogy kis kézben fogható, ámbár 100e+ Ft-os eszközt nekem kellett visszapostázni, míg egy 20e ft-os gamer egértől való elálláskor az Emag futárt küldött és vette fel ingyen. Gondolom erről lehet tájékozódni az adott üzlet policy-jában az oldalukon, lehet hogy eddig csak szerencsém volt, mondjuk többnyire ismert, nevesebb helyekről vásároltam eddig.
    Ha egy félmilliós vagy drágább tévé ami mondjuk hibás/nagyon zavaróan nem úgy működik ahogy kellene neki ennyi pénzért, akkor még a ~10e ft-os visszapostát is kifizetném, minthogy ilyen áron beletörődjek a nyűgökbe, vagy adjam el sok tíz vagy akár százezer forintnyi bukóval, de szerencsémre eddig teljesen problémamentes és abszolút kényelmesen zajlott ez esetemben és persze ingyen.
    Ami azt illeti nem is vennék tévét személyesen, mert meglehet hogy bár vadonatúj, hibátlan, fóliás stb, de csak otthon tűnik fel a sötét szobában, hogy mondjuk pixelhibás, foltos csíkos, zümmög a tápja éjszaka, feltűnően nem homogén akármi..Amikből lehet hogy ez vagy az nem tűnne fel a boltban, pláne nem próbálgatás nélkül. Otthon meg az első nap csak fintort okoz, 1 hét múlva meg már hajtépést. Ilyen esetben nem is tudom hogy mit tehet a vevő, pláne ha a gyártó szerint ez vagy az tolerancia szinten belül van és nem hajlandó se javítani, se cserélni.

Új hozzászólás Aktív témák