-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
harvi
csendes tag
Sziasztok, kis segítség kellene. Vásároltam egy TV-t, Samsung QE55Q67C, mivel abszolút nem értek hozzá, nem sokat válogattam. (Első 4k, első okos) Nos talán pont ezért, de számomra fantasztikus a készülék. A fekete fekete, a felirat szép éles, nem vakító, nem foltos. A hang is abszolút megfelelő, a csatlakozás az 10/10. És itt jött a de. 1 nap után elkezdett a kijelző hibákat produkálni. Na nem baj, vissza kell küldeni. Csakhogy, nincs már raktáron, akkor viszont kell keresni valami mást. És teljes tanácstalanság. Biztosan Samsungot szeretnék. A Q67C-nél volt kis tükröződés (mondjuk lehet csak a fólia miatt).
Amit néztem Q70C/Q80C/QN85C/S90C(ez már nagyon a keret teteje) és ahogy egyre belemerültem, egyre inkább eltemetődtem a sok stutter/jugger/bleed/glow/fliker alatt. Egyáltalán érdemes nem gaminghez a 60 Hz-nél nagyobb frekvencia? Tudnátok ajánlani valami jót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Külpolitika
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Trollok komolyan
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest