Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
alaves
addikt
válasz rainman72 #70291 üzenetére
Nagyon off: Sokszor dicséred a tizen-t, hát... véleményem szerint egyik rendszernél sem jobb, sem rosszabb. Pl. NU7100: a belső lejátszó beállításoknál csak akkor jelenik meg az összes opció (hangsáv, stb), ha a film megy, 'pause' esetén csak a subtitles opció látszik. Majdnem felidegesítettem magam, mert a webOS-on és a saphiOS-on sincs ilyen badarság.
[ Szerkesztve ]
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
H.Ezredes
őstag
válasz rainman72 #70286 üzenetére
Esetleg van ajánlott típus ? Megnéznék én szívesen mást is. Valahogy én is úgy érzem,hogy az ekkora árkülönbség mellett sokkal jobbnak kellene lennie. De egyébként a Sony képe tetszett. LG márkát meg kifejezetten szeretem esetleg mi az ami ebben a méretben és ársávban ajánlott 50" / 300K / jó vétel lehet ?
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
rainman72
Topikgazda
válasz H.Ezredes #70282 üzenetére
Végülis az 50" nem a legfelkapottabb méret.
A Sony túl van árazva,az Lg a nanocell mellette meg csak egy alap tv.
Az ár difi meg too much
Beszélgess még 1 kicsit h mi lenne a jobb.
Amit a Sony reklámozz az tényleg csak az,kb azt a színeket egy jobb Lg is hozza
Mivel mind2 lcd,határok azért vannak
Igen a 120hz jobb,de neked kell eldönteni megéri-e a felárat.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
goethe83
csendes tag
Sziasztok!
TV vásárlás elött állunk és jól jónne pár tanács.
106x77cm-es helyre keresek TV-t, ahogy nézegettem a 43as tévék között kell keresgélnem.
Használat során felhomály vagy este van.
Filmezés/TV, youtube (gyerek miatt), játekra lenne használva.
Milyen tévét ajánlanátok, maximum 400.000 forintig?
-
rainman72
Topikgazda
válasz Corsa02 #70280 üzenetére
Mert panellottó lett a Samsung.
Elmult 2 évben hiába adja meg a a mi általunk használt oldal
Attól függetlenül a VA panel helyett lehet benne ADS.
A másik meg sztem,hogy 1 év alatt a tavalyi modelek ára semmit se csökkent.
Ez még nem is volna baj,viszont az áruk nem tükrözi a tudásukat így sajnos[ Szerkesztve ]
-
Kaba
veterán
Igen a q80a VA paneles Magyarországon, minden méretben, így ha hivatalos forgalmazónál veszed, akkor VA paneles lesz, más helyen viszont belefuthatsz elvileg egy külföldről behozott példányba.
Külföldön csak az 50" és 85" VA paneles.
A q80b viszont seholsem VA paneles.[ Szerkesztve ]
-
H.Ezredes
őstag
Sziasztok !
Szeretnék tanácsot kérni:
300K-ig
Filemzés / Tv
2-3m
alpvetően világos de bármikor árnyékolhatom
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
szemből
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
HBO netflix
extra ignyem nincs
inkább oldalt
LG / Sony
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
-
akár használt is..50"-os Tv-t szertnék sajnos nagyobb nem fér el.
Konkrétan 2 Tv van amit kinéztem1. SONY BRAVIA KD-50X85JAEP 4K HDR Google TV Smart LED televízió, 126 cm
2. LG 50NANO753PR NanoCell Smart LED televízió, 127 cm, 4K Ultra HD, HDR, webOS ThinQ AI
Élőben a megnéztem őket. A Sony-nak szerintem szebb a képe 100-120Hz-es prémiumabb termék de hát az eladó a Sony-t szerette volna eladni nagyon ígí az LG-t annyira nem néztem meg. ár-érték arányba mennyire ajánlott vétel. Más egyéb típust is szívesen fogadok
[ Szerkesztve ]
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
rainman72
Topikgazda
válasz fOriginal #70277 üzenetére
XH80-81 IPS és 2020s model.
Nem mondom hogy csapnivaló,de
[itt ránézhetsz]
Nem egy ár/érték győztes sajnos az IPS miatt.Proci se jó.[ Szerkesztve ]
-
-
fOriginal
tag
Hi!
Egy lecsapni való labda:
Hisense 65A7GQ 220k
TCL 65C728 270k
Sony Bravia KD-65XH8196 323k(ez a legocslóbb sony bravia ami nem xj modell, tudtommal xh-kat szoktátok itt ajánlani)
Ár érték arány győztes? Esetleg indoklás vagy a legjelentősebb különbség kiemelése, mondjuk, hogy 50-100 ezer ft különbségeket ugyan abban a méretben miért éri, nem éri meg?
Még nem sikerült döntenünk az itt ajánlott készülékek közül, de ha ilyesmire választ kapnék az lehet segítene.
"a pessimist is never disappointed"
-
Phoenixy
senior tag
válasz Corsa02 #70269 üzenetére
Inkább a 43/50/55 C725, nem? A C635 szerintem semmilyen előnyt nem ad, főleg 55-nél kisebb méretben, hiszen csak 55"-tól tudja a 120 Hz-et.
https://www.displayspecifications.com/en/comparison/3bf52069a3Motorola 4EVER
-
rainman72
Topikgazda
válasz Corsa02 #70269 üzenetére
Az határeset.
Annyiért én már Philipset vennék,de az én vagyok
[200e-be befér][ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
-
tajati
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi paraméterekkel szeretnék ajánlást kérni, hogy merre induljak el. Köszönöm szépen!1. Tévére szánt összeg, forintban?
600-700E Ft. (ha esetleg hatalmas különbség elérhető akkor a lélektani határom 800E)
60% Online streaming filmnézés , 40% PS5
kb 3,5-4m, 75" szeretnék (85" jobb lenne, de attól tartok csak nagyon gagyi panelek érhetőek el ebben az ársávban)
Világos szoba, szemből nem érkezik fény, csak oldalról. Vegyes a nappali és esti használat
Szemből nézzük. 2-3 ember
Elhanyagolható, Apple tv-t használok.
nincs extra igény
Falra lesz szerelve.
Nincs favorit. Esetleges garanciális gondokat jobban kezeljék
-
Új[ Szerkesztve ]
-
Sokee
aktív tag
Sziasztok! A Q80aat és a Q80bat között mi a különbség? Annyit tudok hogy az egyik 2020-as a másik 21-es, mind a kettőt szabad venni? Illetve q95TD vagy a kettő közül valamelyik? 65”-ban.
-
Tucz
csendes tag
válasz Héliosz #70230 üzenetére
Köszönöm,
ahogy néztem a kupont, weben nem lehet használni, csak üzletben, a javasoltak közül így csak a Q80B jöhet szóba.
Ez a QN90Aval milyen "viszonyban" van?
Tán a B miatt idei, ami jelentsen bármit is
De a QN helyett csak Q, ami gondolom visszalépés.
És a 80 a 90hez képest mit jelent?
Nincs "röntgen" szemem, láthatok egyáltalán bármi különbséget, ill. ha igen mit?"Mindenki fölött dolgozik egy méghüjéb"
-
rainman72
Topikgazda
válasz Corsa02 #70255 üzenetére
Nem befolyásol semmit.
Eleve duplája a képfrissítés ami csak előny.
Csak sztem még drága.
Talán BF-ra beáll.
Jelenleg a 65C825 ára jó az Auchanban,nem tudom milyen méret kell?
[Vagy 65C728 euronics 270e][ Szerkesztve ]
-
Corsa02
őstag
válasz rainman72 #70253 üzenetére
Áhá :D sejtettem én, hogy átsiklok valamin :D
Mondjuk mentségemre legyen, hogy a gyári összehasonlítás a honlapon semmit nem ír ezek közül...
Ez a gamer vonal nem befolyásolja az egyéb funkciókat TV, sorozat, film nézés terén?
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There --->
-
Corsa02
őstag
válasz Saccco #70249 üzenetére
Köszönöm, hajt a kíváncsiság, milyen lehet egy ilyen androidos :D Amire nem jövök rá, hogy a C635 és a C735 között mi a különbség? Annyit találtam, hogy a 735 az quantum dot és hdr prémium...de nem tudom hogy ennek van e jelentősége.
Phoenixy: Köszi :)
[ Szerkesztve ]
-
Phoenixy
senior tag
válasz Corsa02 #70248 üzenetére
Még a TCL 55C725 is belefér, ha még nagyobbat szeretnél.
Árukereső szerint már sehol nincs, de Euronics-ban még kapható, de online már nem lehet venni, csak személyesen.Motorola 4EVER
-
rainman72
Topikgazda
válasz kerekes.pter #70242 üzenetére
Egyáltalán nem sztem
Ez úgy néz ki mint egy olcsó bevilágítós IPS panel nem egy drága FALD
Samsung Q95
[Fekete teszt videóval milyen?]
TCL C825 ajánlottabb sokkal[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz Corsa02 #70248 üzenetére
Szerintem az android tovább lesz "jó". Az olcsóbb régebbi készülékeket eléggé szidni szokták, mert nem tettek megfelelő hardvert alá és lassan mozgott. Ezeknél a TCL készüléknél nincs ilyen gond.
A C635 újabb, idei modell, míg a 725 tavalyi. A hardver valószínűleg ugyanaz. Viszont a C635 képes 1080p-ben 120Hz-en is működni.
TCL mostanra a világ legnagyobb gyártói között van. Talán már a második.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Corsa02
őstag
válasz Saccco #70247 üzenetére
Az utóbbi években teljesen kiestem a TV-k világából. Ez a TCL nekem teljesen ismeretlen volt eddig. Ez egy megbízható márka? Az android rendszernek milyen előnye van a Samsung rendszeréhez képest?
A C635 és C725 között van egy kategória különbség?
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz Corsa02 #70246 üzenetére
A sorrend az egy jó kérdés. Talán az AU-t tenném a végére, mert az edge LED, elé a Q60-akat mert az is edge, de QLED. Mellé a 635 és 725, QLED-ek, de kisebb fényerő, viszont szerintem pozitív az android. A Nano csak azért mert ez legalább nem IPS paneles, WebOS sokaknak tetszik.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
válasz Corsa02 #70243 üzenetére
Samsung QE50Q60TAU (régebbi modell)
Samsung UE50AU9072
Samsung QE50Q60AAU
TCL 50C725
Samsung UE50AU9002
LG NanoCell 50NANO753PR
TCL 43C635
TCL 43C725Kicsit felette:
TCL 50C635█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
válasz kory1987 #70226 üzenetére
A teteje körül:
Sony XR-75X92J
Sony XR-75X93J
Sony XR-75X90J
Samsung QE75Q80AATárban lejjebb:
TCL 75C728
TCL 75C725█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Corsa02
őstag
Sziasztok!
Másodlagos TV-t szeretnék venni a hálóba. Kb. 2,5-3m-ről néznénk, esténként sorozatokat vagy ritkán filmeket.
max. 200e. Ft.
Sorozat nézés 80%-ban, Youtube 10%, Film 10%.
2,5 - 3m, 43"-ra gondoltam, de ha nagyobb belefér max. 200e-be akkor jöhet.
Inkább sötétebb szoba.
Leginkább szemből.
A mostani Samsung TV-m wifin fent van a hálózaton és a routerre dugott vinyót elérve nézzük a tartalmakat. Na ez baromi fontos lenne, hogy az új TV is tudja.
Youtube is jó lenne.
Wifi, esetleg UTP.
Mindegy
Eddig csak Samsung TV-m volt/van (U48H6400), de nem zárkózom el semmitől.
nincs
ÚjElőre is köszönöm a válaszokat.
-
Vhiktor
veterán
válasz Saccco #70239 üzenetére
Nemsokára kalibrálni fogok egy JOLED-et, kiváncsi leszek rá
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
BE4GLE
aktív tag
válasz Héliosz #70237 üzenetére
Azért azt ne felejtsük, hogy ha nem is ég be, a statikus tartalomnak pl. HUD-nak egy ideig megmarad a nyoma. És ha gyakran játszol ugyanazzal a játékkal, pl. van egy kedvenc online játékod, akkor annak a HUD-ja be is tud égni. Tettek az OLED-ekbe némi védelmet ez ellen, de az se véd 100%-ig és cserébe még el is halványítja a kép statikus részeit.
Redmi Note 9 Pro
-
Héliosz
tag
válasz redingitell #70235 üzenetére
Játéknál nagyon kicsi eséllyjel fog beégni, nem úgy mint az 5-6 évvel ezelőtti oledek. Panasonic 65GZ1500-asomba nem kevés fifát meg f1-et beletoltam, semmi para nincs. De ezért is ajánlottam az LG-t, mert ott minden hibánál cserél panelt a cég. Az meg, hogy kevés lenne a fényerő Nem tudom, szerintem sokan használják akár nappaliban is az OLED-et, nemhiszem, hogy ne lenne elég. De persze vannak extrém fényes nappalik.
[ Szerkesztve ]
Ha lebeszélünk egy üzletet, kérlek legyen Benned annyi, hogy állod a szavad. Nem nagy dolog. :)
-
rainman72
Topikgazda
válasz redingitell #70235 üzenetére
Nem is vettem annak
Sztem az oled se a vége még a történetnek,lesz még itt fejlődés bőven.[ Szerkesztve ]
-
redingitell
senior tag
-
Héliosz
tag
válasz redingitell #70232 üzenetére
Sajnálom!
Ha lebeszélünk egy üzletet, kérlek legyen Benned annyi, hogy állod a szavad. Nem nagy dolog. :)
-
rainman72
Topikgazda
válasz redingitell #70232 üzenetére
Nincsenek már akkor nagy difik,hogy leessen az állunk,egyre jobban beérik a mini ledek az oledet képminőségben.
De ha egy ár vagy az oled az olcsóbb,sztem utóbbi jobb választás.[ Szerkesztve ]
-
rainman72
Topikgazda
válasz Héliosz #70230 üzenetére
Nekem Philips 806 van.
Minden pöpec,egyedül az ARC szívat,nem tőlem függ mikor hajlandó működni.
De már ez is vmi,a lcd-ken még hisztisebb volt.
Mozgás megjelenítésben az eddigi legjobb tv.A többi meg adott
Android működésben se igazán lehetne már gyorsabb ettől egy tv se.
Ez az egy ami miatt esetleg az Lg-t választanám(ARC),de az ambi miatt ezt elnézem.[ Szerkesztve ]
-
Héliosz
tag
Szia, most a média honlapját nézegetve, LG 55C11, 55B13, Philips 55OLED806, vagy a Samsung 55Q80B.. Én ezek közül egyértelműen valamelyik LG-t venném, pl a garanciarendszere miatt, de nem vagyunk egyformák, sokan használnak Philips OLED-et itt a fórumtársak küzül, és elégedettek. Ha OLED-et veszel, a QN90 ADS kijelzője után leesik majd az állad a kontraszttól, az tuti!
-
Tucz
csendes tag
Sziasztok,
kis baleset érte a QE 55 QN90 tv-met, Media-s csere kupont kaptam.
~350eFt, a méret 55"(60") vegyes fényviszonyok, szemből nézve, filmek+sport ill. kevés játék
Miután sikerült beállítanom a színeket a Samun, nem volt vele bajom, a menüjét megszoktam, plex-et feltettem, a kicsike távirányítóját meg (ha lehet ilyet mondani) meg is szerettem.
Mit érdemes most venni helyette MM-ból, mert ugyanez Mediában jelenleg nincs, de máshol is 400e felett.
Köszönöm"Mindenki fölött dolgozik egy méghüjéb"
-
kory1987
tag
Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni tv vásárlásban.
75-ös méret lenne a legideálisabb.
Méret mellett az a fontos számomra, hogy az adott tv megtekinthető legyen előtte, olyan tv-ék jöhetnek szóba amiket a Media Markt és az Euronics is árul, mert ott van esély megnézni magát a készüléket. Köszönöm szépen a segítséget előre is.
300-600
Filmezés
4-5 méter
Nappali ,sötét
enyhén oldalról , főként szemből
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked?
Netflix, Disney+
HDMI 2.1 Optikai hang kimenet
mindegy, falon lesz
Hajlok mindenre
...
Új -
Sokee
aktív tag
Sziasztok! Milyen tvt ajánlotok 65”-ban? Q95T-vel szemezek, most elég jó árban van, csak nem tudom hogy ez most va vagy ips paneles, illetve a dolby hiánya mennyire probléma. Sok olvasgatás után, meg ismerőseim tapasztalati után az ips-panelt semmi képpen nem szeretném, mert nagy a bevilágítás feketénél. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Sir Riccio
addikt
válasz Sir Riccio #70160 üzenetére
Megérkezett a készülék, köszönöm az ajánlást. Klassz cucc de sajnos van rajta egy pixelhiba alul-középen ami elég zavaró. Telekom ügyfélszolgálatnak jeleztem, hogy három munkanapon belüli cserét szeretnék, elvileg intézik.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Vhiktor
veterán
válasz #72042496 #70220 üzenetére
Újban szerintem tcl c728, 725 vagy 715.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
törölt tag
Sziasztok!
Cimbi szeretne új tévét venni, de a kinézett szegmenst én nem ismerem, így továbbítom tanácsért az elképzeléseit. Előre is köszi!
150-200 ezer forint.
Elsősorban film- sorozat- és meccsnézés, esetleg konzolon játék.
2,5-3 méter és 50-60".
Is-is, de inkább este.
Szemből egyedül, ha többen akkor 60-90 fokon belülről.
A TV szolgáltató boxán van Netflix, Amazon Prime, YouTube, így ez nem elsődleges, de ha a tévén keresztül is elérhetőek, az jó. Kép a képben (PIP) hasznos lenne, de nem ez a döntő szempont.
Jack, legalább 3 HDMI, minél több USB, RJ-45, Wifi, Bluetooth, esetleg SCART, de utóbbi nem olyan fontos.
Mindegy, egyelőre szekrényen lesz, aztán majd lehet, hogy falon. Legyen VESA-kompatibilis.
Nincs preferencia, annyira nem vágjuk a témát részletesen. A nagyobb TV márkákat nyilván ismerjük, de most megint sok relatív "új" van (Hisense, TCL, stb.). Jelenleg Samsung van, amit sosem kellett szervizelni. Reméljük, az újat se kell, de a korrekt szeviz- vagy értékesítői hálózat sokat ér.
Ambilight nem kell, légegér lehet, de nem szükséges.
Új vagy refurbished, de mindenképp garis.[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz koko52 #70217 üzenetére
Smarttube next megy rajta, nulla reklám YouTube-on, ha erre gondolsz. Teljesen jól működik az android ezeken. 50-es van belőle családi körben. (50C725)
55-65 a mainstream, felette és alatta néhol engedni kell valamiből.
[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
válasz Saccco #70216 üzenetére
Köszönöm!
Tutira nincs gond az Androiddal? Illetve amit kérdeztem, reklám blokkoló alkalmazások vannak?"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Saccco
nagyúr
válasz koko52 #70211 üzenetére
Tényleg eléggé szűk a keret a mérethez.
Philips 70PUS85
Hisense 70A7100F
Hisense 75A6G
Samsung 75TU7022
LG 70NANO753PRA 70-esek VA panellel vannak szerelve.
Ha mehet feljebb, akkor A TCL 75C725* jó választás lehet, esetleg Samsung 75Q60A, Samsung 75AU9002.
*ezt venném
[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
-
koko52
nagyúr
Sziasztok! Androidos TV-re szeretnék áttérni. Melyik készülékek jöhetnek szóba 70" méretben, amik elég gyors hardverrel rendelkeznek. Illetve ezekre lehet telepíteni reklám blokkolót? Sima LED érdekel, oled, Qled nem kell! Ár kb 300k-ig.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Vhiktor
veterán
válasz strynox #70199 üzenetére
Már tervezem egy ideje, hogy csinálok egy külön videót a szakami dolgokról, hogy a méréseknél mi mit jelent, stb. és akkor mindenki számára könnyebben érthető lesz, valamint az egyes teszt videók is rövidebbek lennének mert nem kellene mindnél ezekre kitérnem
-
nVIPER
senior tag
Sziasztok.
Az alábbi paraméterekkel keresek TV-t:
280-400eFt
Filmnézés, sorozat, ritkán hagyományos tv csatornák.
3-3,5M távolságról, 48-50", sajnos max. 50" fér be,
Többnyire este sötétben, nappal besötítítve.
Szemből.
Netflix, Plex!!, Youtube.
Nincs különösebb.
Mindegy
Van egy LG B7 55" oled-em a nappaliban, azt nagyon szeretem. Fontos a minél hosszabb támogatás és frissítési lehetőség.
Nincs
Új -
rainman72
Topikgazda
válasz strynox #70199 üzenetére
Nekem van itthon C825 és 2 oled is jelenleg.
Amiben a TCL nagyon jó az a hangja.
Kb egy olcsóbb de jól megszólaló 2.1 soundbarral felér.
Én most emiatt nem is használom az 5.1 hangrendszert,megteszi a tv.
Az android tv is pörgős,menű,beállítások sztem gyorsan megszokhatóak.
A fekete szín is szinte tökéletes sötétben,blooming is minimális,mondhatni nem zavaró.De valahogy a mini led és a qled ellenére is "csak" lcd tv marad.
Nem éri utol sehogy az oledeket,és úgy hogy kb egy árban vannak,mindenképp az utóbbit ajánlanám.
Kontraszt meg a színek közti difi eléggé szembetünő.
Jó áron vettem,annyiért bármikor megvenném újra,mert oledet nehéz ennyiért(habár utána az is sikerült )
Hétköznapi használatra teljesen jó,meg hogy menjen állandóan.
De ha csak filmezésre használod,streamek és kevés tv adás akkor inkább oled.
Vagy egy Lg C1 vagy egy Philips 806.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest