- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
szega89
csendes tag
Sziasztok!
8x12m alapterületű házba (2 szintes) szerettem volna 2 eszközös mesh hálózatot kialakítani, úgy, hogy még a kertben is legyen wifi. (tégla falak, beton födém, 4 fős család) A bejövő eszköz a telekom wifi6-os modeme. (Jelenleg van egy tp-link AX20-asom.)
Van max 60k-ig a 2db Tp-link AX80-nál jobb megoldás? Ha jól értem azok tudnak ethernet összeköttetéssel működni (EasyMesh?)
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Dr.NX #107456 üzenetére
Néhány (szerintem) érdekesebb:
TP-Link Tri-Band BE9300 WiFi 7 Router Archer BE550 203 EUR
ASUS RT-BE92U BE9700 Tri-Band WiFi 7 Router 208 EURAlzán pedig a Cudy-k vannak jó áron:
https://www.alza.hu/wifi-routerek/18843092.htm#f&cud=0&pg=1&prod=&oac=1eMagon meg ez nagyon jó:
Cudy WR3600H, BE3600, kétsávos, Wi-Fi 7, négymagos 2.0 GHz, 128MB/512MB Flash/RAM, 2.5G port
21590 Ft -
Dr.NX
Topikgazda
Amazonon Prime Days kezdődött, érdemes nézelődni.
-
makoss
veterán
válasz
Gubek-Einste #107454 üzenetére
És ezek közül melyik a legjobb?
-
-
makoss
veterán
válasz
Gubek-Einste #107452 üzenetére
Akkor 4G de lehetőleg 30eFt alatt, többet nem ér mivel már van 5G is
Akkura azt értem, hogy ne kelljen naponta többször lesni mikor merül le
Torrenteztem már de úgy, hogy a mobil volt a router hotspotra beállítva, megy, jó, de van mikor forrósodik, ezért gondoltam inkább külső eszközön...
-
válasz
makoss #107450 üzenetére
- jó 5G-re,
- max 30.000Ft a keret, ha indokolt akkor 40eFt.
5G-s eszközt 30-40k-ért újonnan biztosan nem fogsz kapni, használtan sem.- jobb akkuval ami tovább bírja, terhelhető,
Ez pontosan mit is jelent?- torrentre is,
Mivel legtöbb esetben NAT-olt IP címet kapsz mobilnet esetén így torrent-ezésre annyira nem jó. -
válasz
maglew #107445 üzenetére
legalább egy 60-80 mbps-t tud biztosítani.
Hely adottságoktól függ, hogy milyen az elérhető sebesség, garancia nincsen semmire sem.V5 vagy frissebb verzió legyen,
Ez pontosan mit jelent?És a hatótáv legalább egy 30 méter legyen.
Minden környezet más és más, csak helyszíni teszt során fog kiderülni, hogy egy adott eszköz mire is képes.Milyen jó ár érték arányút routert tudnátok ajánlani?
Neked ez mit jelent?Vajon egy újabb telefon tudja ezeket? Azzal is meg lehet oldani?
A telefonos megosztás mindig csak eseti és max 1-2 eszköz estén használható, tartós és több eszközös igény esetén már kell a dedikált router.Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szintek, szomszédok) lenne használva?
Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná? -
makoss
veterán
Üdv!
Tudnátok ajánlani olyan hordozható, zsebben is elférő wifi routert?
Ami:
- jó 4G-re,
- jó 5G-re,
- jobb akkuval ami tovább bírja, terhelhető,
- torrentre is,
- most Vodafone XXL-hez,
- max 30.000Ft a keret, ha indokolt akkor 40eFt. -
Capella
senior tag
Yeah, nagyjából stimmel, bár offtopic jelöléssel mentek a dolgok.
Cudy WR3000S-re kerestél megoldást adblockos DNS szerverre, amit a WR3000 már menüből tud egy beta firmware-rel, ha jól vettem ki. Erre kaptál adblockeres DNS címeket, hogy hátha direkte be tudnád írni.
Ezután volt az, hogy az Adguard Pro-t használsz minden eszközön és hibátlanul teszi a dolgát. Erre mondtam azt, hogy azért saját tapasztalatom szerint nem egészen, avagy találtam jobbat mobilra. (Ha már a minden eszköz is szóbajött.)
Azután képbe került a privát DNS szintén Adguard DNS-sel, hogy megold mindent, és az összes reklám eltűnik.Ez így ebben a formában...
Na oké, ez mégiscsak egy router kiválasztó topic, de talán nem ártott egy kis kitérő, és tanulságos volt.
És igen, a BlockThis! talán sosem volt fenn a Playen, már nem is fejlesztik. Végül is egyelőre tudja amit kell, sőt. Amíg az API 29 futtatható az újabb Androidokon, addig oké. Meg amíg a mögöttes francia 107.191.63.160 DNS szerver is él.
Néhány link még: [link] [link] -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
tibbike01 #107446 üzenetére
Őrült nehéz lehet megtalálni, google első találat:
https://github.com/ggsava/block-this
Persze hogy nincs fent Playen. -
Noxy
veterán
-
maglew
aktív tag
Sziasztok.
Nyaralóba szeretnék egy egyszerű SIM Wifi routert venni. Nem igazán értek hozzá olyan kellene amibe bedugom a sim kártyát és legalább egy 60-80 mbps-t tud biztosítani.
Ne kelljen hozzá külső USB modem. (valamelyik Tp linkhez kell)
V5 vagy frissebb verzió legyen,
4G-t tudja,
És a hatótáv legalább egy 30 méter legyen.
Milyen jó ár érték arányút routert tudnátok ajánlani?
Vajon egy újabb telefon tudja ezeket? Azzal is meg lehet oldani?
Köszönöm -
Capella
senior tag
válasz
Multibit #107443 üzenetére
Sajna a linuxos jellegű dolgokhoz nem értek. A Pi-hole-t tényleg javasolják erre. Kellene egy hozzá egy külön eszköz, amin fut vagy egy meglévőn Dockerben. De leginkább érteni a beállításhoz, finomhangoláshoz, az egészhez.
Van ez a [link] oldal a böngésző tesztelésre. Lehet nézegetni, hogy milyen hatása van az egyes reklámszűrő elemek bekapcsolásának. Windows alatt a Firefoxon 90 % fölött mértem. Samsung telefon Samsung böngesző 2 adblockerrel + a BlockThis! az 86 %, kikapcsolt BlockThis! esetén 77 %.
A BlockThis! önmagában böngésző adblocker nélkül "csak" 59 %, de nem is erre van nekem, hanem az appokra. Androidon root nélkül ez nem egyszerű, a BlockThis!-nek valahogy mégis sikerül egész jól. -
Capella
senior tag
válasz
tibbike01 #107435 üzenetére
De hidd el, hogy nincs így.
Évekig használtam az Adguard privát DNS-t mobilon, hogy nem kell semmi más, és jó az. Azután eluntam, hogy néhány appban azért számos reklám megjelent, ha nem is annyi, mint szűrés nélkül.
És akkor elővettem a jó régen használt BlockThis!-t a privát DNS helyett, és minden gondom megoldódott. Eltűnt az összes reklám a leginkább használt és legfontosabb appokból. Letisztult felület lett, mint a pro verzió lenne, vagy amiből nincs is pro verzió, csak teletömve reklámmal, azok is kényelmes tiszta felület. (Természetesen vannak megvásárolt pro appjaim is.)
Azután megpróbáltam leváltani a BlockThis!-t a "frissebb, lágyabb, jobb" Adguard pro appal , mégiscsak újabb, API-ban is, csilivili, kismillió beállítás, infó. Azután seperc pakoltam vissza helyette a BlockThis!-t, mert visszajöttek a reklámok a használt appokban.
Lehet, hogy neked és nálad elég a privát DNS is, de nálam a tapasztalat mást mutat. -
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Családi házban szeretném megoldani az internet ellátást, sajnos csak adsl van az utcajukban, ami 5/1 megabit sebessegu, yettel féle mobilinternet fele nyitnék, ehhez kellene egy router ajánlás, nem találok egyértelmű választ a témában, Cudy lt400, tplink mr6400 és D-link EAGLE PRO AI G416 routereket mar használtam, de egyiktol sem vagyok elajulva, nem tul stabilak. Mit ajánlanátok?
köszi!
-
Tompika777
senior tag
válasz
frostwyrm #107437 üzenetére
Jelenleg ezek picit túl vannak a stabil mobilnetes dolgokon.
Az ugye nagyon nem mindegy melyik szolgáltató... Alapvetően a One szerintem nem biztos, hogy jó választás ehhez, de az a gond, hogy először ki kellene próbálni, hogy igazából melyik mit tud 5G-n ott, ahol használni szeretnéd.
Mert ha nem hozza az 5G amit vársz,addig felesleges beruházni bármibe is. -
Soma01
veterán
Annak nézz utána, hogy ott milyen szolgáltatónak, milyen az 5G hálózata! (csak annyi hogy 5G van az kévés) Lehet hogy rosszabb lesz mint a 4G! Meg tarifacsomag függő is.
-
frostwyrm
csendes tag
Sziasztok! 5G-s routert keresek Geforce Now-n való játszás + streaming (Netflix) egyszerre történő használatához.
70nm-t kellene lefedni, 10cm vastag téglafalak választják el a szobákat. Mi használná: okosdugaljak, beltéri kamera, TV, laptopok, telefonok, hőszivattyú, termosztátok (nagyjából kb. max 20 eszköz egyszerre).
Jelenleg egy Deco X20-4G-t használunk, ez válallható, de a "filmezés+játék egyszerre" sávszéligényt nem fedi le, főleg nem az esti órákban.
5G lefedettség elméletileg lenne minden szolgáltató esetén (bár ennek még utánamegyek).
Láttam az ajánlások között néhány 200K+-os készüléket, van esetleg olyan alternatíva, ami kijön - akár használtan - 50-100K-ból?
Köszönöm!
-
Capella
senior tag
Mobiltelefonon nekem jobban bevált az Adguard Pro appnál a BlockThis!. Az appokon belül sokkal jobban eltünteti a reklámokat, szinte mindet. Rendszer szinten is szűrhet, nem csak DNS. Mindkettő helyi VPN-t futtat egyébként.
A böngészőben is érdemes emellett telepíteni 1-2 adblocker kiegészítőt, amelynek szűrőhatása összeadódik a VPN-nel.
De ha nem csak böngészőben, hanem az appokon belüli reklámokat is szűrni kell, a mai napig az egyszerű és lassan ősrégi BlockThis! a megoldás. -
Multibit
nagyúr
A routereken rendszerint DNS alapú hirdetés blokkolók működnek. Ha ha hirdetés nem erre kialakitott ad-szerverről jön, hanem az éppen látogatott site-ról, a DNS blokkolás semmit nem ér. Ezért nem feleslegesek a böngészőbe rakható bővítmények. Vannak kifinomultabb módszerek routerekre is, de azok nem használhatók általánosan.
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
SIM 5G képes routereknél kb. milyen márka ajánlott? Összefoglalót megnéztem, az ottani 2 ajánlat 200k+, esetleg hardveraprón negyede-feléből lehet találni valamit, amit nyugodtan meg lehet venni?
Jelenleg egy archer mr600 4g+ van, néha jó, de bőven hagy maga után kivetnivalót.
Főként játékra, minél alacsonyabb ping miatt keresek valamit, amit mondjuk nem kell 1-2 naponta hard resetelni, illetve ország határokon nem 5-15 perc mire átáll a hálózat / magához tér. Emellett fontos lenne, hogy USB /normális szivargyújtóról tudjak neki tápot adni.Tudnátok esetleg ajánlani valamit?
Köszönöm, szép napot! -
Noxy
veterán
Kár hogy most egy Cudy WR 3000S a fő ruterem nem a WR 3000.
Try the New Ad Block Feature on Your WR3000 Router – Beta Test Invitation.A hirdetésblokkoló funkció közvetlenül a WR3000 routeren keresztül működik, és a következőket segíti:
A legtöbb webes hirdetés blokkolása (bannerek, felugró ablakok, videóhirdetések stb.)
Javítja az oldal betöltési sebességét
Csökkentsd a zavaró tényezőket böngészés közben
Minimalizálja a hirdetési hálózatokból származó követést
Nincs szükség böngészőbővítmények vagy mobilalkalmazások telepítésére – az otthoni hálózathoz csatlakoztatott összes eszközön működik.
-
Mate
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #107424 üzenetére
Köszi!
AXE 7800-at kizárnám. Ennyiért már jó lenne 1 wan, 1 lan 2.5 port.
BE92U Tökéletes lenne, de bőven keret felett van
BE82U - Ez is jó, de szintén kereten felül van.
TUF-BE6500 - Kevés a lan port, de switchel megoldható.Néztem még pár típust, ami esetleg szóbajöhetne. pl. ASUS ROG Rapture GT-AX6000
Nézegetem az akciókat, hátha valamelyik kap egy kis kedvezményt és lecsapok!
TP-link oldalon pedig néztem a TP-Link Archer BE6500 (BE400). Amazonról 55K-ért nem tűnik annyira rossz vételnek. -
Asus fronton:
AXE7800 - tri-band de csak AXE/6E, csak egy 2.5 Gbps-es portja van de az lehet WAN és LAN is.
BE92U - tri-ban BE/7, 1 darab 10 Gbps WAN/LAN + 1 darab 2.5 Gbps WAN/LAN + 3 darab 2.5 Gbps LAN port
BE82U - nem tri-ban BE/7, 1 darab 2.5 Gbps WAN + 4 darab 2.5 Gbps LAN port
TUF-BE6500 - nem tri-ban BE/7, 1 darab 2.5 Gbps WAN + 3 darab 2.5 Gbps LAN portVan még több megfelelő típus is de azok már sokkal drágábbak.
-
Mate
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #107422 üzenetére
Köszönöm!
IPTV nem lesz, csak OTT. Legalább 1 2.5-es lannal mi az ami szóba jöhetne?
-
Gamer vonalnak van bármi értelme? Azon kívül, hogy bazárinak néz ki az összes router.
Nem igazánWifinél Tri-Band vagy wifi 7 a lényegesebb?
A "teljes értékű" BE/7-es router-ek tri-band-ek de viszont jelenleg kevés olyan eszköz van amely ki is tudja használni a 6 GHz-es sávot.Költség max. 70K körül
Az IPTV miatt inkább Asus lenne az ajánlott.
Ami ajánlott lenne: TUF-AX4200/BE58U/TUF-BE3600 (nincsen 6 GHz és csak a WAN port 2.5 Gbps-es) -
Mate
nagyúr
Kezdem az elején, mert elvesztem a router tengerben.
Első és legfontosabb, hogy megbízható legyen a router. Ne kelljen újraindítgatni, reszelgetni. Emiatt TP-link és Asus vonalon nézelődnék, de nyitott vagyok mindenre.
2 számítógép lesz rákötve, elsődlegesen játékra használva. Lesz rajta egy nas, annak jó lenne egy 2,5-es lan csatlakozás.
Illetve 1 vagy 2 szolgáltatói box aminek kábelesen kell a csatlakozás.
Két TV stream, plex, pár laptop, telefon és pár wifis okos eszköz. A tv-k megoldhatók szintén kábellel.55nm-es tégla lakásba menne.
Költség max. 70K körül
Gamer vonalnak van bármi értelme? Azon kívül, hogy bazárinak néz ki az összes router.
Wifinél Tri-Band vagy wifi 7 a lényegesebb? -
ginola
addikt
Sziasztok
Vodafone router mögé szeretnék egy másik routert berakni.
Azt mondta a vodás szerelő, elég csupán kikapcsolni a wi-fit és lannal hozzákötni a másik routert, a kábeles rész maradhat a voda routerben?
Ez így oké, vagy bridge módba tegyem a voda router?
Jó lenne, ha vki kicsit szájbarágósan leírnám mit, hogyan lenne érdemes csinálni, összekötni.
Köszönöm. -
Mate
nagyúr
válasz
TaylorPro #107415 üzenetére
Xiaomit csak végső esetben vennék. Most is openwrt-vel használom, de nekem nem jött be annyira. Gyári rendszerrel is volt 1-2 gondom, ezért nem akarom használni.
Elsődlegesen olyan routert szeretnék, amivel nem kell foglalkoznom.
A TP-Link Archer GX90 esetében igazából az eredeti kb. 100K-s árat nem értem.
-
válasz
varadigabor #107408 üzenetére
Egy TP-Link Omoda alapú rendszerrel próbálkozhatsz ha már van egy abból való AP-d.
-
TaylorPro
addikt
Pont hogy a BE6500 nem támogatott.
-
TaylorPro
addikt
Én ezt vettem és bőven kimaxolja amit kell, ugyan így One 1000 optikai. A Huawei router meg modembe kapcsolva.
-
Mate
nagyúr
válasz
Dr.NX #107390 üzenetére
Köszi az infót!
Most kell majd 1000-es digihez routert vennem. Gondolkodtam a xiaomi vonalon, mert ár/hardver tekintetében verhetetlen, de szoftveresen vannak gondok.
Nagyjából hasonló árkategóriában milyen alternatíva lehetne még?
2,5-es csatlakozókat hiányolom csak róla. wifi sebesség nekem bőven elég, harsversen meg gondolom röhögve megbirkózik a dolgokkal.
-
válasz
micafighter #107406 üzenetére
Ha a központi eszköz TUF-AX4200 és a MESH-ben vezetékkel mellette szolgál még 2 darab AX57 és még találtál egy AC58U-t melléjük szintén MESH-be kötve, akkor az AC58U nem fogja majd vissza a rendszert.
Az AC58U saját környezetében azt a tempót fogja nyújtani, amire egyébként is képes, de ez nem fogja vissza a többi területen lévő eszközöket.
Az AC58U sem egy rossz eszköz. 2,4Ghz-en már nem versenyképes, mert ott az AX-es szabvány 2,4Ghz-en jobb tempót tud. Az AC-nek nincs is 2,4Ghz-es része. Az AC előtt "N" szabvány pedig sovány 2,4Ghz-en.
-
Bence01
tag
Sziasztok,
Jelenleg a hálózatom egy 1Gbit-es Digi netből a Digis router Bride módban egy régi gigabites asus router, 2db TP-link M4 AC wifi mesnek plusz egy alap tp-link switch elemekből állnak.
Az asus router kicsit mostoha körülmények között a szekrény mögött teszi a dolgát, ezt szeretném kicserélni egy megbízható routerre 40eFT körül.
Nem kell wifis eszköz, de jó lenne valami távolról managelhető vpn szerverként is működő router ami ismeri a frisebb szabványokat elég stabil és gyors.TP-link Omada ER605 V2 (V1-ről csak rosszat olvasok így tartok tőle)
Ubiquiti UCG-Ultra Cloud Gateway Ultra (nem tűnik túl strapabírónak, de lehet az)
Ubiquiti EdgeRouter ER-4 használtan (támogatás már kifutott, ha jól tudom)
TP-LINK Archer AX80 vagy TP-Link Archer BE230Ezeket nézegettem, nem tudom mi lenne a jó irány.
-
varadigabor
senior tag
Sziasztok!
Van 2db ASUS RT-AX82U routrerem és egy TP-Link EAP113 range extenderem az udvaron hogy a napelem invertert elérje ami eégmessze van , ez elég jól lefedi ezt a viszonylag nagy területet ( 2 bolt és egy tetőéri lakás). Az a bajom vele hogy van sok Smart switchem és wifis kamera. De valamiért a Tapo Kamerákat nem szereti a asus router. 3-4 sose csatlakozik normálisan, ledobálja öket stb.... Asus Mesh dolog sose müködött normálisan. Routerekel semmi extrát nem csinálok, a sok eszközön kivül. Ár most nem annyira lényeg, de feleslegesen sokat nem akarok költeni, de legyen jó. Mit ajánlatok? Van valami olyan router amire érdemes lenne lecserélni ?
-
Migee
tag
Szép napot !
Adott egy volt digis , mostmár one Alcatel I-240W-A optikai routermodem.
Szeretnék egy saját routert mögé rakni. Bridge modeba át tudom rakni a portokat, illetve L2 modeba. Viszont azt hogyan tudom beállítani, hogy az új router legyen a PPPOE kezelő? Magyarul a szolgáltató által adott eszköz csak ONT legyen? Elvileg a szolgáltatói one felületen, ha bejelemkezem, lehet állítani. De ott már az írja, hogy ONT modeban van, és átállíthatom router modeba. Pedig a valóság az, hogy Router modeban van az Alcatel. A szolgáltatói ONT-Routerben nem tudom kikapcsolni a pppoe-t. Mi a megoldás? Hívjam fel őket? VAlami tipp? -
micafighter
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #107400 üzenetére
Köszönöm szépen, megrendeltem az általad ajánlott 1x Asus TUF-AX4200 és két darab AX57-ket, pár rövid kábellel pont bele is fért 100k-ba
Még azt megkérdezhetem, hogy miért ezt tartod a legjobbnak az említettek közül?
Ezeket majd madzaggal kötöm össze ahogy ajánlottad, viszont ha a kert végében nem lenne térerő, a már meglévő AC58U-t vezetékkel a meshre csatlakoztatva kiraknám a kert mellé a műhelybe - ez nem lassítaná be a hálózatot a házban? Mindegy milyen gyors a net a kert végében, de jó lenne, ha lenne némi térerő.
-
Azteeek
tag
Kicsit olvasgattam a témában és arra jutottam, hogy a legjobb megoldás 2db router lenne a 2 szintes házba. Melyik lenne a jobb vétel szerintetek? 2db asus ax57 vagy 2db mr90x? Gigabites telekom net van. Van most aprón 2db mr90x 52-ért amit elég jó vételnek gondolnék
-
Patice
nagyúr
válasz
palwolf #107402 üzenetére
A plafonra szerelt AP azért jobb, mert körkörösen képes szórni a wifit.
Ha most kerül minden kialakításra, akkor én is azt javaslom, hogy plafonra is rakass LAN kiállást. Nem kell aljzat, elég egy lyukból kilógó kábelvég csatlakozóval.Amúgy nem kell ettől a vezérelt hálózattól félni, csomó videó van hozzá, stb.
Én mellesleg gyorsan lecsapnék erre és akkor egy eszközben megvan a router, Omada vezérlő és POE switch.
A többi vezetékes eszköznek meg szintén tőle ezt a switchet is megveheted.Az AP-okból meg tudsz építkezni lépésenként, akár eggyel is el lehet indulni és akkor később már jobban fogod tudni tapasztalat alapján, hogy hová kellene még egy.
+ 1 tipp a későbbiekre gondolva huzass kábelt kültéri AP-nak és a ház sarkaira kameráknak.
-
palwolf
tag
válasz
Multibit #107388 üzenetére
Az egyszerűség kedvéért (és a költségek kordában tartása miatt is) a sima 1 gigabites net és hálózat lenne megcélozva, tehát normál gigabites switch lenne berakva.
Seamless roamingra lenne igény, igen.
Fali AP-kat néztem első körben, például TP-Link EAP650-Wall (ez vezérelt AP ha jól tévedek), ez még beleférne például a keretbe (úgy hogy legalább 2 darabbal számoltam), de nem tudom mennyire számít ajánlottnak vagy macerás beállítani úgy ha még előtte nem csináltam ilyet. Meg ugye PoE bemenete van, azt tápfeladóval oldanám meg.
Vagy ehhez hasonló kategóriában lenne más alternatíva ami jobb vagy esetleg költséghatékonyabb? -
válasz
szabeska #107399 üzenetére
Jovo heten beuzemelik az 1000-es netet, emiatt erdemes lenne lecserelnem egy AX57-re vagy Cudy-ra, vagy hagyjam a csudaba?
Ha jelenlegi kiszolgálja az igényeidet akkor nem érdemes váltani. Ha a nagyobb nettel már nem lesz megfelelő a jelenlegi eszköz, elég akkor a váltáson gondolkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest