Hirdetés
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Fürge és gazdaságos üzleti monitorral jelentkezett az EIZO
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Androidos fejegységek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derron
aktív tag
@Soma01
Mind a kettőtöknek nagyon köszönöm a választ.
Teljesen újra lettek húzva a villany a KOAX valamint az UTP kábelek, ezek be is lettek vésve a falba, de már a festésen is túl vagyunk így módosítani nem tudok rajta. [kép]Amennyire tudtam próbáltam előre gondolkodni, persze jobb lett volna minden szobába behúzni az UTP-t, vagy esetleg nem CAT5E hanem egy erősebbet, de úgy voltam vele, hogy az 1000 es netet elbírja ez is. ( a papíron 1000 es net meg úgysem annyi fizikailag). És még csak 500 as érhető el ott.
Viszont amit említettetek, a bal alsó helyiség az a spejz, oda lett újra építve a biztosíték szekrény, valamint onnan indul ki az UTP és a KOAX "hálózat" is. Ott lesz egy T elosztó a KOAX hoz, és ott lesz össze kapcsolva a belső UTP hálózat a kintről érkezővel.
Tehát ha a jövőben bővíteni kell, akkor onnan el tudok indulni. Vagy akár onnan ki tudok húzni egy UTP kábelt azt előszobába és arra aggatni még egy routert. Egy külön konnektort is rakattam be oda, hogyha olyan szolgáltatónk lesz akinek kell box, akkor azt onnan el tudom látni árammal.
Ezt a 2 routeres dolgot egyébként egyenlőre nem tudom hova tenni, tudnak ezek úgy működni, hogy a készülékek automatikusan átkapcsolnak ha a másik jele már erősebb? Vagy ahogy mászkálok a lakásban szétkapcsol majd valahol és újra csatlakozik a másikra?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX