-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
[link]
Ha minden igaz akkor ez a csomag lenne.
Lehet hogy rosszul fogalmaztam az IPTV-vel, de nekem minden az ami az internet kábelen jön, lehet hogy a digi kábel TV-nek hivja, de azt azért nem irtam, mert a településemen nincs kiépitve kábel rendszer még más szolgáltatónak sem, igy ha TV csatorna szolgáltatást is akarnak akkor azt csak az ujjonan behuzott optikán tudja hozni hozzám.
Máskülönben feleslegesen kellene fizetnem egy olyan szolgáltatásért a csomagban amit nem tudok használéni.
DE amugy köszi a linket, mert a kábeles résznél irtak hasznos dolgokat, hogy felhasználják a koaxot a meglévö TV-k hez, ez nagyon jó ha megoldható,mert elég bonyolult lenne uj kábelt elvinni a szobákba miatta.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Call of Duty: Black Ops 6
- GTA V
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- 16" m1pro macbook pro minden gyári tartozékával, tökéletes műszaki állapotban, megkímélve.
- Sony PlayStation 4 Slim Jet Black 500GB + JÁTÉKOK
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest