Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• The.Bali

aktív tag

Sziasztok!

Írtam már korábban, a kapott segítséget köszönöm még egyszer. Időközben pontosítás történt ezért újra szeretném feltenni a kérdésemet.

Két szintes tégla lakásba (90+30nm) keresek DIGI 1000-es internethez WiFi megoldást. Korábban amég nem volt DIGI internet, az alsó szinten eddig megfelelő volt a WiFi jel egy N-es 100Mbites ASUS routerrel, azonban egy TP-Link repeater kellett a felső szintek lefedéséhez.

Olvasgattam a hozzászólásokat és egy jó megoldás a vezetékes backhaul lenne mondjuk 2db ASUS RT-AX58U routerrel, azonban a kábelezés sajnos nem megoldható. Ajánlottátok az AX92U-t is, hogy talán lefedi a lakást (akkor még kevesebb nm-t írtam).

1. Van arról tapasztalat, hogy két darab AX58U kizárólag vezeték nélküli AiMesh-ben hogyan viselkedne WiFi sebességeket tekintve ha egymástól viszonylag erős jeleket is kapnának?

2. Esetleg két erősebb AC-s router (RT-AC68U) szintén vezeték nélküli AiMeshben mire képes?

3. Találtam egy leírást a Dedicated Wireless Backhaul(DWB) [link] funkcióról. Erről van valami infótok? Sajnos a AX58U router nincs a támogatott eszközök listában, csak a drágább AX92U.

Köszönöm előre is.

Új hozzászólás Aktív témák