-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
Elnézést, ha nem ide illik, már nem tudom hol volt kérdés, és nagyon sokat kell visszaolvasni, és nem is találtam.
Na tehát kérdés volt itt, hogy WDS segítségével szeretné valaki a netet a házába az emeletre mahinálni. Azt jó tudni, hogy én úgy próbáltam, hogy EPC3925 a földszinten, és az emeleten az egyik szobába, ami naggyából valamivel picit oldalra van, de fentről lefele baromira közel van a lenti EPC-hez, tehát csak a parkettázott plafon a korlát. A WDS-hez kikapcsoltam a DHCP-t, mi után engedélyeztem.
A router a reboot után viszonylag gyorsan(1-1,5 perc) alatt fel is állt a rendszer, és a 30/5 net jön is 30/5 sebességgel, a folyamatos forgalom letöltés, rádió is jól megy rajta, és nem is szakad.
A netet most kábellel használom, de a telefonon Wi-fi-vel is hasonlóan jó.
A híd a TL-WR 842 ND, de hamarosan ki tudom próbálni egy 841 típusú routerrel is, ami V7-es. Mellesleg pont amikor az OK-ra akartam klikkelni szakadt meg a netrádió, de érdekes módon más ment tovább. Szóval ajánlom azoknak, akik nem akarnak kábeleket húzogatni a házban, és min. 15-20 DB körül van a routeren a jele a másiknak...
És egy kérdés is a végére.
Azt meg tudnám e oldani, hogy WDS segítségével jöjjön a net, de a router saját DHCP-je adjon IP-t? Köszi!
Egy kis adalék.
[Speedtest.net mérési eredmény]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hálózati / IP kamera
- Futás, futópályák
- Motoros topic
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megújult a PROHARDVER!
- Star Trek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest