- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Canon EOS DSLR topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoroStar86
senior tag
válasz
BB9000 #103659 üzenetére
Huhh, bonyolult kérdés... Egyszer már részleteztem régebben, de most leírom, pontosabban:
Adott egy kisebb társasház Ausztriában. Az alagsorban van egy router az internet-eléréssel. Abból egy kábel vezet egy switch-be. A switchből sok-sok kábel megy szét az egész házban, mindegyik egy-egy access point-hoz csatlakoztatva. Na most én magából a routerből húzok be a szobámba az ablakon keresztül egy kábelt, arra fogom dugni az Asust. Majd az Asus routeremmel a pincéből jövő internet használatával fogok csinálni egy saját wifi-t külön névvel, jelszóval, hogy csak én használhassam. Csak egyetlen szobában lesz használva a router (gondolom, a két méterre lévő klotyóig meg fürdőig elér a hatósugara
). Egyébként amihez lehet, kábellel fogok csatlakozni, igazából csak a tablethez meg a telefonhoz lesz használva a wifi része az Asusnak. Az újabb Asusokra egyébként elég sok a panasz, ezért választottam egy 2 éves típust, mert alapból egy megbízható márka, plusz a telefonos applikáció is jó pont. Véleményedet előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.5TB HDD
- Katana GF76 11UG 17.3" FHD IPS i7-11800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- Samsung 65" QLED 4K Q7F Vision AI Smart TV (2025) Bontatlan / 2 év gari
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Fujinon XF 50-140mm f/2.8 R OIS WR
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest