-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Köszi, de nem nekem kell, nekem van AX3600 eredeti kínai fw-vel. És tényleg van wifi a kert végében is
Muternak akarnék nézni valamit, ami olcsó, atomstabil, mert 65 évesen nem tud többet mint kihúz-bedug ha nagyon muszáj. És a telekomos Technicolor se tud annyival többet, mint a TP-Link 841N. Szóval neki nem ezer gigabit kéne wifin, hanem mondjuk egy stabil 20 mega a ház minden sarkában. Családi ház, nincs más hálózat a környéken, vályog falakkal.
Ezért gondoltam hogy talán a leadott teljesítményt össze lehet hasonlítani és ez alapján meg lehet mondani melyik mit tudhat. Kb.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest