Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Sziasztok
Olyan problémába ütköztem, hogy az ingyenes tárhelyre feltöltött honlapomra valahonnan rendszeresen felmászik egy trójai vírus. Teljes törlés, teljes honlap-újragenerálás és feltöltés után is újra jelentkezik. A gépemen egy Kaspersky Antivirus figyel ami felismeri és blokkolja a trójait, tehát nem tőlem kerül fel a honlapra. Létezik-e avagy egyáltalán létezhet-e olyan program vagy egyéb, ingyenes megoldás, amit feltöltök a honlapra és megakadályozza a trójai felbukkanását? Egyáltalán hogy mászhat fel bármi a tárhelyemre, amit nem én töltök fel, hacsak nem a szerveren belül mozog? A Freewebnél nincs tűzfal meg víruskeresés? (support az nincs, az info@freeweb.hu-ra bármit küldök, csak a jelszavamat küldi el mailben válaszként egy automata).Honlapom, ésszel nyissátok meg, mert most is ott figyel a trójai. Eddig nekem minden vírusfigyelő és tűzfal blokkolta (Avast, NAV, Kaspersky, de még a WinXP SP2-be beépített tűzfal is), szóval annyira nem vészes de védtelen géppel ne nyissátok meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest