- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fujifilm X
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokitojas
csendes tag
válasz
localhost #5099 üzenetére
köszi megprobálom.
Ám ez: \Winlogon]
Shell="explorer.exe" nem biztos, hogy a megfelelő hely.... a winlogon a beléptetést végzi, nem ?
de, de az explorer.exe helyett a firefox.exe-t inditatom el és pont ez kell és igy nincs tálca meg start menü ez igy jo csak az a baj h minden fiókra érvényes.
nekem meg ugy kéne hogy csak a vendég vagy egy korlátozott fiókra legyen érvényes. -
localhost
Közösségépítő
válasz
hokitojas #5098 üzenetére
A Task Manager (Feladatkezelő) letiltása
A Task Managerrel (Feladatkezelő) hozzá lehet férni olyan rendszerfolyamatokhoz, amelyek prioritásának megváltoztatásával, vagy leállításával veszélybe sodorható a Windows futása. A Task Manager letiltható...
A beállítás megváltoztatásához a következő műveletekre van szükség.
1. A Registry Editorral nyissuk meg a
HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Policies / System nevű kulcsot.2. Hozzuk létre a DisableTaskMgr nevű, dword típusú bejegyzést, értékként 1-et megadva.
--- ez félmegoldás, de több, mint a semmi
Ám ez: \Winlogon]
Shell="explorer.exe" nem biztos, hogy a megfelelő hely.... a winlogon a beléptetést végzi, nem ? -
hokitojas
csendes tag
hello!
megtaláltam a registry-ben:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
Shell="explorer.exe"
igy sikerült.
már csak azt kéne vagy lehet-e hogy ez a beállitás csak a vendég fiókra legyen érvényes mert most így minden fiókra igaz tehát a rendszergazdára is, de nekem csak a vendég fiókra kéne ez a beállítás. és a vendég fiokban lehet-e olyat eszközölni hogy a feladatkezelöt ne lehessen elérni?
ötlete valakinek??
köszi -
hokitojas
csendes tag
A windows shell -t hol tom átírni? mert se a system.ini-ben és se a win.ini-ben nem találom. merre van?
-
Jofi81
őstag
válasz
Sátán44 #5080 üzenetére
Az Ultimate Boot CD-n van mindenféle diagnosztikai program, én ezt szoktam használni.
-
hokitojas
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #5087 üzenetére
de nálam seholse alkalmazza
-
-
hokitojas
csendes tag
hello!
Hogy lehet eltüntetni a start menüt és a tálcát xp prof alól?
köszi -
Sátán44
addikt
Olyan programot kerersek,amelyik kijelzi nekem,hogy a winyón hol találhatok a bad szektorok.
-
sekli
addikt
válasz
KilgoreTrout #5075 üzenetére
elvileg kene, hogy legyen hang, nekem akkor volt nehez, amikor semmilyen codec nem volt felrakva (MPlayerhez ugye nem kell kulon) es akkor a kep teljesen szetment, de hang meg akkor is volt...
-
KilgoreTrout
senior tag
Elvileg 25 fps a film, és arra is álítom a programot. A szinkronizálással az a baj, h se subtitle worlshopban, se más ilyen prograsmban, amit leszedtem, nincs hangja a videónak...Szájmozgáshoz meg elég nehéz szinkronizálni, főleg ha pl. a subtitle workshop mikro méretben mutatja a videót...
Azért kösz a segítséget. -
Nikitaa7
tag
hello!
ismeritek a hard disk sentinelt? van hasonló program (merevlemezek hőmérséklétetét szeretném csak figyelni) ami free és nemcsak shareware?
-
sekli
addikt
válasz
KilgoreTrout #5070 üzenetére
nem lehet, hogy az fps se egyezik...? en is subtitle workshoppal szoktam, ket pontnal szinkronizalok, egyet az elejen, egyet a vegen, ugy tuti jo, csak neha lelovom a poent a film vegen...
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
KilgoreTrout #5069 üzenetére
Közben leszedtem egy subtitle workshop nevű progit, de ez meg valahogy máshogy időzíti a dolgokat, mint a directvobsub. Az utóbbinál a film közben beállítottam, h mennyivel kellene eltolni a feliratot, hogy pont passzoljon de ugye azt enm lehet elmenteni. Mikor betöltöm a Subtitleworkshopba, és ott a timing delaynél beállítom, hogy tolja el a megfelelő idővel, elmentem, és ezek után mégsem passzol. Nem értem.
(Ja és mielőtt felmerülne, a directvobsub-ban visszaállítottam az eltolást 0-ra)
-
KilgoreTrout
senior tag
Üdv!
Milyen programmal tudok feliratokat editálni rendesen? Gondolok itt arra, hogy pl el akarom csúsztatni az egész feliratot 7500ms-mal, vagy hogy film nézése közben egyből tudjam átírni a dolgokat. Rengeteg botrányosan szar feliratba futok bele mostanában, és szívesen kijavítanék párat.
Előre is kösz,
Dani -
Makaveli
senior tag
válasz
Winner_hun #5064 üzenetére
Isten.
-
törölt tag
válasz
Winner_hun #5064 üzenetére
esetleg dvd lab
-
Winner_hun
félisten
válasz
Makaveli #5062 üzenetére
Ha jól tudom, a DVD Shrink alkalmas ilyen beavatkozásra
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Winner_hun #5061 üzenetére
Az jó! De a 'TU' is!
-
Makaveli
senior tag
Adva van egy DVD, ami meg van csinálva úgy, hogy három jelenet közül lehet választani. Nekem csak az egyik kéne, azt kéne kivágni, és úgy felírni egy másik DVD-re, hogy lenne mellette még egy előadás. Tehát 2 előadás kéne egy lemezen...
Úgy kéne megcsinálnom, mint ahogy a DVD-filmeknél szokott lenni a jelenet választása.
Csak nekem nem 20 rész kéne, hanem 2. Két 10-15 perces előadás.Remélem érthtő a dolog...
-
Winner_hun
félisten
válasz
localhost #5060 üzenetére
Vagy Your Uninstaller! - registry-t is kipucolja.
-
Restart®
tag
Hello!
Olyan programot keresnék, amivel el lehet távolítani a hibás alkalmazásokat (a hibás alkalmazás uninstallja nem működik). Ismer valaki ilyet? Én sajnos nemElőre is köszönöm a segítség!
-
hokitojas
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #5039 üzenetére
hello!
megcsinálgattam, de nem tudom alkalmazni se vendég fiokra se másmilyen fiókra.
van valami ötlete vkinek?köszi
-
ankaz
tag
Olyan progira lenne szükségem ami megmondja, hogy milyen raid tömb van az adott gépen beállítva.
Nem, nem tudom újraindítani a gépet, hogy a biosban megnézem.
-
MaciG
addikt
Köszönöm a gyors válaszokat
Nem győzök válogatni
-
dokee78
félisten
Hello,nekem egy olyan Spamszűrőre lenne szükségem ami egyszerű,beépül az Office Outlook-ba és magyar nyelvű!
-
kraftxld
félisten
válasz
Nikitaa7 #5040 üzenetére
A megnyitott file-okat a legegyszerűbben, az NTFS audit funkciójának bekapcsolásával tudod naplózni. (egyszerű filemegosztás kikapcsolása után az adott file/mappa/meghajtó tulajdonságainál) A weblapok naplózását meg a gateway-en kellene csinálni, hogy a kliensen ne lehessen sehogyan sem kiiktatni.
-
canniball
nagyúr
Pl. PhotoFiltre.
-
MaciG
addikt
üdv.
Van nekem egy 1280x960-as felbontású képem. Ebből szeretnék egy 1280x1024-es felbontásút csinálni. (nem baj ha fekete csíkkal egészül ki).
Milyen programmal tudom ezt megcsinálni?
(valami egyszerű kéne
)
-
dokee78
félisten
Hello,nekem egy olyan Spamszűrőre lenne szükségem ami egyszerű,beépül az Office Outlook-ba és magyar nyelvű!
-
nap
addikt
válasz
Winner_hun #5035 üzenetére
Koszi! A humort is!
Megnezem. -
Antibazsi
aktív tag
válasz
Nikitaa7 #5040 üzenetére
Neked vmi spyware progira lesz szükséged.Én Ardamax keylogger használok.Feljegyzi a leütött billentyűket,látogatott honlapokat,msn beszélgetéseket és képet is csinál a képernyőről az általad megadott idöközönként...és láthatatlan.De vannak ennél jobb progik is amik több mindent logolnak csak nekem ehez van reg-em.Ja és ezt pl eddig egyik antispyware progi se jelezte eddig pedig 3 is van a gépemen.Se a NOD smart security,se a Windows Defender és a SpywareBlaster se.
-
hokitojas
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #5039 üzenetére
köszi.
megprobálom. -
Nikitaa7
tag
Sziasztok!
Létezik olyan program, amelyik rögzíti a számítógép használata során a műveleteket, milyen oldalakat nyitottak meg, mit nyitottak meg a számítógép fáljai közül? és ami a háttérben működik? mert ugye a cleaner programokkal minden előzményt ki lehet törölni.köszi!
-
Core2duo6600
veterán
válasz
hokitojas #5037 üzenetére
Tudtommal csokkentet modban csak az admin tud belépni, de lehet, hogy ezt is lehet szabályozni, de hogy hol azt nem tudom, a beépített ms eszkozokkel, de lehet hogy le kéne kapnod a xp hez a Administartive toolst
Ms letoltőről
De lehet, hogy ilyenek csak a serverekhez vannak, 1 probált megér -
hokitojas
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #5033 üzenetére
köszi.
lassan megy jo lesz
és azt hogyan tudom megoldani h ne tudják ezeket megkerülni h ne tegyenek fel semmitse ne telepitsenek, ill. csökkentett modba se tudjanak belépni??elöre is köszi
-
Antibazsi
aktív tag
Sziasztok!
Hihetetlen módon sikerült törölnöm a gépen a zene könyvtáramat.A lomtárból pár gigát sikerült visszaállítani,de a többit csak adatmentővel.Viszont ami már nem fért a lomtárba azokat valami oknál fogva nem az eredeti fájlnévvel tudtam vissza menteni hanem pl dg123456.mp3 és hasonló nevekkel.Szóval most megvan a zenék egy része csak nem tudom mi micsoda.
Van olyan progi amivel át lehet nevezni tömegesen ID3 cimke alapján?
Meg valami jó adtamentőt is ajánlhatnátok mert elég sok nincs meg (kb 20Gb) pedig a törlés óta nem volt semmi adatforgalom a vinyón.Eddig Smart Data Recoveryt-t (szart se ér) és Get Data Back-et(kb 80%-ot hozta vissza) nyomattam végig.
Köszi szépen! -
nap
addikt
Olyan programot keresek, ami kiirja jatek kozben a kepernyo sarkaba az idot (mint a fraps az fps-t).
-
Core2duo6600
veterán
válasz
hokitojas #5032 üzenetére
Start menuből ki lehet gyilkolni ami nem kell, de neked a csoportházirend szerkesztő lesz abarátod, ott kell ugyeskedni, a pontos dolgokat nem tudom megmondani, de már láttam, hogy van ilyen lehetőség
gpedit.msc
ha proff van rajta akkor tuti megy
Kiegészítve azzal, hogy guest user akkor nincs írás engedélye -
hokitojas
csendes tag
hello!
olyanban kérnék segitséget hogy van egy xp-s alap gép amin csak interneteznének, csak böngészés.Hogy tudom azt megcsinálni azt hogy csak egy böngésző legyen és semmi más a start menüben sem kell semmi más, nem akarom h töltsenek le rá meg ilyenek???
ha lenne valakinek valami ötlete azt megköszönném.
elöre is THX! -
adalbert1
veterán
Új kérdésem:
Valamilyen lakástervező software-t tudnátok ajánlani? Ez alatt azt értem, hogy megvan az alaprajz, azt felviszem és ezután mondjuk a bútorokkal szórakozok, stb...
Ezért nincs kedvem elkezdeni CAD-del foglalkozni, de ha azt mondjátok az a tuti, akkor végső soron van egy jó 8-9 hónapom rá... -
törölt tag
sziasztok
lenne két 22"-os monitor a gépen. van olyan lejátszó progi ami videót úgy tudja kitenni hogy mindekttőn mehessen, azaz a 2*22" teljes szélességében megjelenjen a kép? ha kihúzom a média playert akkor nem megy az egyik fele... (prezentációra kéne egy avit tolni ilyen szélesben...)
ötlet esetleg? GMA 3100 a vga és a két kimenetén "ül" a két monitor kiterjesztett asztalban. -
localhost
Közösségépítő
válasz
BigBadPlaYeR #5026 üzenetére
Driver magician Íme
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Valami olyan progit keresek, amivel ki lehet listázni, hogy a hardware-eknek van-e drivere, ha van, akkor milyen. Volt nekem már ilyenem, csak nem emlékszem a nevére...
Előre is köszönöm!
-
Hali újra!
Bocs, de miután elküldtem a hozzászólást "megvilágosodtam"!
Mivel a M3U, PLS stb fájlokban az van többek közt letárolva, hogy melyik könyvtárba ill. partición van az mp3, ezért simán totalcommanderrel is megoldható.
alt+f7, *.mp3, keres(könytárba, partició(ko)n, ablakba gomb, aztán onnét meg másolhatod mozgathatod, törölheted stb mindet, nem kell akkor bonyolítani a Heliummal.
Fire.
-
Nortid
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #5023 üzenetére
köszönöm
-
-
-
Jofi81
őstag
-
Nortid
aktív tag
Üdv
Tudtok olyan programról, aminek ha megadok egy .m3u playlist-et, akkor az abban leírt fájlokat egy mappába másolja, vagy áthelyezi?
-
Lenry
félisten
olyan freeware program kell, amivel avi-ból menüs DVD-t tudok kreálni
-
reunion
csendes tag
Kellene nekem egy olyan progi, ami windows újrainstallálás után visszanyeri a kívánt , elveszettnek vélt adatokat.Dokumentumokról van szó. Amelyek munkahelyi kavarás közben keveredtek rossz helyre, roszs időben. ha valaki tudna segíteni, köszönöm
-
Jofi81
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #5015 üzenetére
Igen, azt tudom. Azért köszi!
-
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1 #5000 üzenetére
Ha még valakit érdekel ébresztő program rajtam kívűl, itt egy jó winamp plugin.
-
Jofi81
őstag
válasz
Core2duo6600 #5012 üzenetére
Ettől tartok én is...
-
Jofi81
őstag
Akkor azt egyszerűbb úgy megcsinálni, hogy a videót a Pazera Free FLV to Avi Converter-rel átkonvertálod avi-ba, majd VirtualDub-bal leszeded a hangsávot.
-
Zenebohoc
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Udvari buliról készítettem videót, de sajnos nagyon sötét lett.
A VirtualDubbal próbáltam javítani (brightness), de nem lett jó-
A felvétel alatt néhány vakus fotó is készsült.
A vaku villanásakor a film kockája is jó lett.
Ennek a néhány kockának rendben van a színegyensúlya.
Tudtok-e olyan progiról, vagy a VirtualDubnak van-e olyan szűrője, amivel ennek a néhány kockának színegyensúlyát alapul véve az egész film helyreállítható?Várom válaszotokat.
Előre is köszi. -
Jofi81
őstag
A WhereIsIt-nek van ingyenes alternatívája?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest