-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Makaveli
senior tag
Milyen program amivel le tudom kicsinyíteni a képek szélességét/magasságát??? Sürgősen kéne!
-
Brutforsz
senior tag
válasz
Narancs #3097 üzenetére
A telepítőlemez sérülése esetén nem kell új licenszt vásárolnod. Ha a jogtisztaság szükséges kellékeivel rendelkezel, akkor szinte bármilyen forrásból telepíthetsz, sőt, ha jól tudom, a forgalmazók nagyjából anyagáron cserélni is szokták a meghibásodott adathordozókat. Javaslom, nézz utána ennek a lehetőségnek is.
-
Narancs
őstag
Sziasztok!
Milyen program, ami képes SÉRÜLT cédéket bitről-bitre beolvasni?
Van egy eredeti XP-m, és egy régi cédé olvasó telepítés közben szétkacolta. Szar lenne ha emiatt megint meg kéne vennem... -
bnss
veterán
válasz
carvelino #3095 üzenetére
OpenOffice, ha klippet akarsz csinálni, akkor passz, arra hirtelen a Sony Vegas jut eszembe, de az nem ingyenes.
-
carvelino
csendes tag
Sziasztok!
OIyan (free) progira lenne szűkségem, amivel képeket vetíthetek, és alátehetek zenét
(persze az egyes képeknél én szeretném megmondani mennyi ideig mutatja, hogy a zene ütemére mehessenek, vmiféle klip álljon össze )remélem érthető voltam, előre is köszi
carv -
Huh.köszi!A StyleXP vagy a Windowblind a jobb?
-
törölt tag
válasz
total90 #3089 üzenetére
lehet ez is: windowblinds
-
Hi!
Tudna valaki olyan programo(ka)t mondani amivel lehet változtatni a zixpén a témákat?Régebben volt valmi olyanom de má' nem tom' mi volt az.Asszem valami Style akármi volt a neve.Lényeg ,hogy olyan ami megváltoztassa a tálcát,ikonokat stb. -
Peet210
őstag
Milyen program ami *.mdf fájlokat nyit/olvas?
Előre is köszönöm. -
janos1988
addikt
válasz
#25954560 #3081 üzenetére
csa.
peldaul van 1 mp3 konyvtar 104gbnyi mp3 zenevel tele (de ez csak pelda
)
mp3 a fo konyvtar, azon belul van 4 al konyvtar, azokon belul pedig tobb tucat mappa (de meg nehanyon belul lehetnek meg dir-ek) es azokon belul vannak fajlok ami akar 30 is lehet. na most ha en ezt a fo mp3 koynvtaraban talalhato sok-sok fajlt es directoryt akarom olyan 4,3 gb-os konyvtarakra osztani (az eredeti struktura megtartasaval), azert, hogy ha legkozelebb mindet vissza akarom masolni akkor eleg legyen csak F5-ozni total comanderbol es ne kelljen szorakozni a konyvtarazassal. az meg nem erdekel, hogy 1 album 1ik fele az X-edik lemezen lesz a masik fele meg az Y-adikon.
-
sekli
addikt
Helo,
Egy olyan (lehetoleg free) programot keresek, amivel jo sok mp3-at tudok "lekicsinyiteni" (marmint mondjuk 128kbit/s-re mp3 lejatszohoz) ugy, hogy az ID3-tagek meg a filenev automatikusan megmaradjon... Hasznal valaki ilyet...?
-
janos1988
addikt
Hello.
Nekem olyan progi kellene ami 1 megadott konyvtarat (osszes benne talalhato fajllal egyutt), megadott meretu tobb - a forrassal megegyezo konyvtari szerkezettel - konyvtarba atmasolja.
Pl. van 1 konyvatram amiben par tucat al konvytar van es azon belul is tobb alkonyvtar... es sok-sok fajl talalhato bennuk. Na most ezt a konyvtarat (szerkezetet) megadom neki, mint forrast es masolja at az ott talalhato fajlokat es konyvtarakat - megtartva az eredeti fa-strukurat - megadott meretu konyvtarakba. Asszem igy ertheto
uhh de csunya a sok konyvtar szo
-
KTU
addikt
Itt a 7 meg a 8 is magyar és ez szerintem free, az angolt teljesen töröld aztán rakd fel valamelyiket.
-
törölt tag
válasz
Okoska2 #3057 üzenetére
free antivir? le lehet loni a rezidens reszet es beepul a menube 'scan with antivir' v ilyesmi es akkor egy file-t is tudsz, de van scan resze is, ami konfigolhato...
-
Chili7
őstag
Nem ide való, de máshol nem kaptam választ:
Véletlenül az angol verziót vettem meg az Adobe Acrobat 7.0-ból. Pár dolog nem világos, lehet hozzá magyarítást találni valahol?
thx
-
A_ScHuLcZ
addikt
Segítsetek pls!
Következő a szitu:
Adott 1 gép a koleszban (az én gépem, regisztrált ip-vel, ip-nként 1 gép használható)
Következőt szeretném megoldani: Legyen az előbb említett gépem A, illetve van itt még mellette egy B gépezet, ami tulképp servernek lett összerakva. A gép be van kötve a kolihálóra, A és B pedig össze van kötve crosskábellel.
Kérdés: megoldható-e valahogy (pl progival vagy vhogy), hogy a B gép lássa a kolihálót, illetve fordítva, a koliból be tudjanak csatlakozni A-n keresztül a B-n futó serverre?? (irc, ventrilo, CS, ftp, ilyesmi) -
Brutforsz
senior tag
válasz
adalbert1 #3066 üzenetére
1. A Miranda IM-et ajánlom kipróbálásra, annak idején Win alatt ezt használtam. Egy pendrive-ról futott, tehát mindig veled lehet a beállított azonnali üzenetküldő programod. Eltart egy kis ideig, amíg összelövöd a részleteket, de aztán kezes jószág. Az Msn mellett sok más protokollt is támogat. A Messenger újabb funkciói közül még nem építettek be mindent, pl. régen nem sikerült fogadnom a partnereim saját smiley-jait (nem mintha nagyon akartam volna
), tehát néhány területen kompromisszumokat kell kötnöd (lehet, hogy azóta megoldották, nem követtem a fejlesztést). Cserébe még Win95 alatt is fut.
3. Érdemes kipróbálnod az ImgBurn-t. Mindent tudott, amire nekem kellett, noha kb. 3 MB az egész program. Win95 - Vistáig megy.
-
adalbert1
veterán
Sziasztok!
Lehet hogy nem a legjobb helyen járok, de így hirtelen ezt találtam legközelebb állónak a kérdéseimhez:1. Msn kiváltására valami kisebb memóriaigényű program, ami kompatibilis vele.
2. Ingyenes víruskereső, ami szintén nem zabálja a memet (avg-re gondoltam, az megfelel)?
3. Ingyenes cd/dvd író, aminek szintén nincsenek nagy igényei, és az alap dolgokat tudja.És az se lenne hátrány, ha futnának win2k alatt is.
-
Csapi007
veterán
Hello
Van egy 4 és fél órás hangoskönyvem, egyben. Olyan progi kéne ami mondjuk 10 perces darabokra darabolja. -
akasp
senior tag
tudna-e nekem valaki oylan programot mondani, ami színvonalasabb a moviemakernél, de egyszerű a kezelése, de elég sokat tud. jah és ne legyen valami über 100 gb-os ha lehet
elsősorban ulead videostudiora gondoltam. vélemény?
-
Okoska2
aktív tag
válasz
toxxxil #3056 üzenetére
Probaltam mar. A NOD32-t is. Maguktol nem indulnak el. Mindig kell kattintgatni. Egyelore meg nem talaltam olyat amit ha beirok utvonalat magatol lefuttatja a tesztet csak arra a file-ra amit ep letoltottem. Ezert kerek segitseget hatha valaki hasznal ilyet ami mukodik is. Nincs a gepemen most virusirto mert nem talalom szuksegesnek. Tudom mit nem szabad megnyitni/letolteni. (elvileg) Eddig nem is volt gondom. Csak azert nem artana legalabb a letolteseket atnezni foleg ha automatan menne.
-
Okoska2
aktív tag
Sziasztok.
Olyan virusirtot keresek ami ingyenes es a Firefox Download Statusbar plugin-al egyutt tud mukodni. Szoval ha letoltok valamit akkor automatan futtasson rajta egy virus scant. Az eddigiek amit probaltam mind megnyitottak a viruskeresot es ott klikkelgetnem kellett.
Elore is koszi! -
toxxxil
csendes tag
válasz
Winner_hun #3050 üzenetére
"Azt csak a bioshockhoz készült, valaki úgy készítette, az nem egy általános program."
Na nee, tényleg?És ez szerinted kizárja annak a lehetőségét, hogy valaki készít hasonlót a Jericho-hoz, okoska?
-
toxxxil
csendes tag
Szeretnék játszani Jericho demoval, de a kártyám (X800 GTO) nem támogatja a shader 3.0-át.
Van progi, amivel ezt ki lehet küszöbölni? -
nemi
tag
Sziasztok,
rá dugtam a gépre a PS3 joyomat, tökéletesen a szuperál a játékok is felismerik, viszont az a játék amiben használni szeretném ott gondok vannak. Ugyanis a 14 gomb van a joyon, de a fifa 08 csak 9ig ismeri fel a gombokat, igya kort,haromszog, x, negyzetet nem tudom használni mert alap kioasztásban ezeka 11-12-13-14 gombok...
Nincs valami markafuggetlen button konfigurátor program gamepadokhoz,mert az XPben nem tudom modositania gombokat, csak megnézhetem hogy müködnek-e. -
sgergi
veterán
válasz
szacsee #3042 üzenetére
memóriára: memtest 86
-
Ihshan
csendes tag
Üdv
Nekem olyan program kéne amivel bizonyos szavakat, neveket tudnék abc sorrendbe rendezni. Nos lehet, hogy ezt meg lehet csinálni wordba vagy exelbe. (sajnos nem jöttem rá még a módjára de kutakodom...) Addig is ha valaki tud valami jó tippet szóljon bátran... -
szacsee
nagyúr
Hali all!
Memótesztelőnek jó a Vista beépítettje, vagy van valami bootolós szajré is 4Gb-hoz?
Mkv keretfájlokat mivel lehet lejátszani 64-bites Vista alatt, ami kihasználja a többmagos procit?
Asszem egyelőre ennyi.
Kösz előre is! -
Chandler
senior tag
válasz
Winner_hun #3035 üzenetére
köszi
-
-
_stick_
őstag
Üdv!
A lehető legegyszerűbb programot keresem, amivel aviból el lehet távolítani a hangsávot, amire nincs szükségem. Tudtok ebben segíteni? -
törölt tag
válasz
Winner_hun #3035 üzenetére
Szigorúan bootmediaról.
-
Chandler
senior tag
hali
tudna valaki mondani egy progit amivel letudom tesztelni hogy nincs-e baja a ram-nak a gépben? köszi -
Brutforsz
senior tag
-
Soja
aktív tag
olyan progi kéne, ami a billentyűzetet mondjuk kirajzolja a monitorra, és egérrel lehet böködni a gombokat. Billentyűzet nélküli HTPC-hez kéne, hogy akár netezni is lehessen kényelmesen.
-
Déé
csendes tag
Sziasztok
Olyan programot keresnék amivel le tudnám venni a zeneszámokról az éneket.
Vagy ha túl nagy a kérésem akkor ti mit ajánlanátok hasonló probléma orvosolására?
Előre is köszönöm. -
törölt tag
altalaban ez nem megy tul jol. keress arra h 'vocal removal'
azert nem szokott sikerulni, mert az alapja az h az enek kozepre van keverve a zeneben, ezert ha az egyik oldalt invertaljak es hozzaadjak a masikhoz, akkor az enek marad. na ezt kiveve mindket oldalbol marad valami. ami altalaban nem annyira hasznalhato az effektek miatt. -
Ch4os
aktív tag
Valami progi kellene ami DVD/CD-ről csinál ISO file-t. (Gyári CD/DVD-t kellene kiírni)
Nem film, csak Bill készítette programok. Ja és az ISO-t később ki tudjam írni CD/DVD-re. (pl: Nero-val)
Köszi. -
gsc73
aktív tag
Sziasztok!
Olyan progit keresek, amivel úgy tudok leformázni egy HDD-t, hogy TUTI (100%, egészen biztosan) ne lehessen visszaállítani egyetlen egy bitet sem. (pl, teleírja 00-val, vagy FF-el stb.)
Köszi!
g. -
Arkana
csendes tag
Hello!
Megkért valaki, hogy keressek már neki egy olyan szoftvert, ami, ha lefuttatják egy adott gépen, akkor kiírja, hogy az adott konfiguráció milyen hardvereket bír el (gondolom az alaplap). Egy infós szaküzletben látta, ahol az eladó mondta, hogy ingyenes a cucc, netről simán leszedhető, csak a srác már elfelejtette a nevét.
Előre is kösz a válaszokat. -
dany27
őstag
hali
valaki tudna nekem mondani egy olyan progit amivel zenéről letom valahogy operálni a szöveget?? szóval h csak a dallam maeradjon....
Előre is köszi!! -
AMD Power
titán
Tudtok ajánlni nekem valami jó driver törlő porgit?
-
Daneey
tag
Sziasztok!
Melyik az a program, ami a hangom frekvenciáját állítja dinamikus időben. Hallottam egy progiról, de sajnos nem tudom kivenni teljes mértékben a nevét, valami bit shifter, de valam ilyesmi a neve...
Nem tudjátok pontosan?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest