Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- Mini-ITX
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Szívesen!
pc360:
Próbáltam korábban azt is, de azzal csak 1 darab bootolható oprendszer vagy akármi lett a vége. Multibootos eszközt nem sikerült készítenem vele, pedig többször is próbáltam, különböző eszközökkel (2-3 pen és még legalább 1 memókártya), több leírás alapján, mert nagyon akartam. Több verzióját is kipróbáltam a siker érdekében. Mindenhol azt olvastam, hogy képes rá. Nekem nem jött össze, ezért tovább keresgéltem. A Lilut is kipróbáltam, meg volt még valami, de annak a nevére már nem emlékszem. A Lilura ráugrott az Avast. (Na, ez eléggé félreérthetően hangzik!
) -
C. s.
addikt
Szia!
Ha Windows alá kell, akkor egyértelműen a WinSetupFromUSB. Többet kipróbáltam már, de csak ezzel sikerült multibootos pent és memókártyát csinálni. Ne tévesszen meg a neve, a Linuxot is épp úgy fölrakja, meg amit csak akarsz. Itt találsz a programhoz egy jó leírást.
-
Rimuru
veterán
Linuxohoz ertesz?
Ha igen akkor egy bootloader ami tud iso-rol bootolni: Grub/syslinux/stb.
ArchWiki mindenre jo, Multiboot USB drive.
-
dqdb
nagyúr
foobar2000 + foobar2000 controller
Ha tablet helyett telefonnal használod, akkor képes arra is, hogy beérkező hívás esetén megállítsa a zenét.
Sk8erPeter: A "saját" az most mire vonatkozik? A Hidden Startra? (Gondolom nem a CCC-re.)
De, a CCC-re. -
föccer
nagyúr
Get data back, de a leírás alapján ne számíts túl sok jóra.
Egy fokkal jobb, ha leadod adatmentős céghez. Ők speciális, saját fejlesztésű szoftverekkel dolgoznak, amit mindig az adott mentéshez be tudnak állítani. A legtöbb esélyed azzal van, viszont az estenként elég zabbenyúlós lehet. Bár mivel szoftveres mentésről van szó,nem fizikai hibáról így még talán az elviselhető kategóriában tud maradni.üdv, föccer
-
Visormail
addikt
Actual Multiple Monitors ez szuper jó, mindent tud.
Ultramon ez jóval butább.
Eddig én ezeket találtam/próbáltam, mindkettő fizetős. Az elsőnek ingyenes változata is van de abban sajnos nem működik az automatikus ablak áthelyezés csak alapfunkciók. Viszont aranyos benne hogy van próbaidő és ahányszor új verzió jön, miután frissít az mindig elölről kezdődik.
A másodikat a próbaidő után el se lehet indítani. -
Brutforsz
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Gaming notebook topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby elektronika
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)

Egy fokkal jobb, ha leadod adatmentős céghez. Ők speciális, saját fejlesztésű szoftverekkel dolgoznak, amit mindig az adott mentéshez be tudnak állítani. A legtöbb esélyed azzal van, viszont az estenként elég zabbenyúlós lehet. Bár mivel szoftveres mentésről van szó,nem fizikai hibáról így még talán az elviselhető kategóriában tud maradni.