-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1 #5000 üzenetére
Ha még valakit érdekel ébresztő program rajtam kívűl, itt egy jó winamp plugin.
-
canniball
nagyúr
-
Brutforsz
senior tag
válasz
adalbert1 #3066 üzenetére
1. A Miranda IM-et ajánlom kipróbálásra, annak idején Win alatt ezt használtam. Egy pendrive-ról futott, tehát mindig veled lehet a beállított azonnali üzenetküldő programod. Eltart egy kis ideig, amíg összelövöd a részleteket, de aztán kezes jószág. Az Msn mellett sok más protokollt is támogat. A Messenger újabb funkciói közül még nem építettek be mindent, pl. régen nem sikerült fogadnom a partnereim saját smiley-jait (nem mintha nagyon akartam volna
), tehát néhány területen kompromisszumokat kell kötnöd (lehet, hogy azóta megoldották, nem követtem a fejlesztést). Cserébe még Win95 alatt is fut.
3. Érdemes kipróbálnod az ImgBurn-t. Mindent tudott, amire nekem kellett, noha kb. 3 MB az egész program. Win95 - Vistáig megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged