- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
Macilaci457 #2499 üzenetére
Ha megnézem egy progival, mennyi a sávszél, és megnézem azt is, mi használja, a kettő egyszerűen nem egyezik.
Pl. cfosspeed azt írja, 100 k, miközben utorrent 10-el tölt csak . . .
A comodot meg használtam, de mivel képtelen voltam rajta beállítani, hogy az utorrentet kivételként kezelje (portot, progit, mindent megadtam neki leírások alapján) letöröltem. Most az avastot használom antivírusként - és tűzfalként is. Azt hallottam, elég. -
Macilaci457
őstag
válasz
remington2 #2498 üzenetére
Tudtommal egy tűzfal (nem a windows-é) megmutatja azt melyik program kommunikál, és mennyi a pillanatnyi upload-download. Nem programonként, de mutatja.
[Szerkesztve] -
remington2
senior tag
Sziasztok!
Olyan progit keresek, amely monitorozza az internet-elérésemet, és meg tudja mondani, melyik progi és mennyit tölt le - és fel. A problémám az, hogy habár nincs semmi a neten (nem töltök le és fel) mégis néha nagyon lassú (1 megabites elérésem van, és néha 10 k-val is alig jön, de nem a másik oldal miatt). Jó lenne megnézni, mi használja/használhatja, vagy van-e egyáltalán ilyen.
Köszi! -
PazsitZ
addikt
válasz
kicsibogár #2494 üzenetére
-
DeusHun
őstag
válasz
kicsibogár #2494 üzenetére
Márhogy a hangsávot mutatja vagy kiírja olvasható szövegként?
-
kicsibogár
csendes tag
Sziasztok! Körülírva: keresek egy olyan programot amivel diktafon által felvett szöveget hallgatása közben automatikusan mutatja is amit mondanak.Létezik ilyen program? Köszönöm segítségeteket!!
-
DeusHun
őstag
válasz
gyurman #2491 üzenetére
Olyan progit hol találok, ami nem teljes particiót, hanem csak a rendszert menti le?
Próbálkoztam Documents & Setting
Program files
Windows
és a györkér könyvtár lementésével backup-ba.
Ezeket törültem, és a visszaállításukkor nem indult a gép.
mit tegyek?
Valaki tapasztalt ilyet?
Acronis TrueImage. Van olyan opciója, hogy file-okat és könyvtárakat mentesz le vele, nem kell az egész partíciót.
Azt viszont nem hiszem, hogy ezeket visszaállítva müködő rendszert kapnál.
Ezzel viszont van rá esély, hogy indítható leygen: [link] (De ígérni nem tudom! Ez egy live linux, Recovery Is Possible, pont arra van, hogy elveszett adatot nyerj vissza). -
gyurman
tag
válasz
DeusHun #2488 üzenetére
Olyan progit hol találok, ami nem teljes particiót, hanem csak a rendszert menti le?
Próbálkoztam Documents & Setting
Program files
Windows
és a györkér könyvtár lementésével backup-ba.
Ezeket törültem, és a visszaállításukkor nem indult a gép.
mit tegyek?
Valaki tapasztalt ilyet? -
Brutforsz
senior tag
válasz
Hujikolp #2489 üzenetére
Állítólag az iTunes tud ilyet: ''Mint kiderült, az iTunes egy olyan technológiát használ a lejátszott média azonosítására, amely több módszert kombinál. Ezek egyike a számok hosszának és sorrendjének összehasonlítása egy központi adatbázissal, de ha ez nem segít, képes a zene hullámmintája alapján is beazonosítani a felvételt. A médialejátszó szoftver így derített fényt a hihetetlen csalásra.'' [link]
-
Hujikolp
őstag
válasz
kraftxld #2487 üzenetére
sajnos nem album, és nincsen id 3 sem. telóknál már láttam olyat h feltudja ismerni a számokat. és ezért próbálkozok itt, hátha tud valki ilyen progit.
a másik: van valmi olyan dos-os alkalmazás, ami az ntfs rendszereket is látja dosból? a legfontsabb h dosról van szó. -
DeusHun
őstag
válasz
kraftxld #2485 üzenetére
Szerkesztésre: UltraISO
7 gigás partícióról tegnap felhúzott rendszerről (amire a drivereken túl még pár hasznos dolog lett csak feltéve) High tömörítéssel csinált egy 1.7 gigás image-t a TrueImage. Mehet dvd-re.
Meg akkor még lehet tenni mellé ''néhány'' hasznos dolgot ami rendszerhibánál jól jöhet és van egy teljes recovery-toolja az embernek
[Szerkesztve] -
Hujikolp
őstag
vannak zenéim, de nemtudom a számok címét, és az előadót. an valami progi rá, ami a neten megkeresi a filéhez tartozó előadót, és számcímet? és ha van egy filetöredék, abból is jólenne ha tudná.
-
DeusHun
őstag
válasz
kraftxld #2463 üzenetére
Re!
Feltettem a TrueImage-t és létrehoztam egy boot-olható cd képfile-t, kiírtam, lementettem vele az os-t, lett egy .tib file-om. Most jön a kérdés: ha ezt a tib file-t beleteszem a boot-olható cd-képfileba a TrueImage mellé akkor az boot-olható lesz? Mert akkor egy lemezen lesz a tool és a képfile amit vissza lehet húzni.
Ez megoldható? -
pityulee™
tag
válasz
kentaÚr #2477 üzenetére
a virtualdubbal szét tudod szedni a képet és a hangot, hogy aztán kedvenc hangszerkesztő progiddal megbuheráld a hangsávot, majd szintén vdub-bal visszahegeszd a képhez
mármint én így csinálnám
mert vdubbal is lehet manipulálni valamelyest a hangot, de sztem az elég körülményes -
kentaÚr
csendes tag
Üdv!
Videokamerával felvett anyagnak csak a hangján szeretnék javítani(zajok kivágása,
csökkentése,egyes helyeken hangerő növelése).
Létezik erre olyan program, ami szétválasztja a képet a hangtól,és a hang javítása
után a már jó hangot vissza lehet tenni a képre?
Ja, és hogy legyek egy kicsit telhetetlen, esetleg magyar nyelvű?
Előre is kössz! -
DeusHun
őstag
válasz
gyurman #2470 üzenetére
Az a tré, hogy egyetlen partíción van az os és az összes többi dolog. Az meg 100 giga produktív terület. Ha ez a TrueImage képes csak az os-t lementeni a többi sallang nélkül akkor megfelel...
(Gondolkodtam azon, hogy két külön partíciót létrehozni csak lusta vagyok újratenni a win-t, főleg, hogy most lőttem be pöpecre). -
gyurman
tag
-
Sátán44
addikt
válasz
Winner_hun #2466 üzenetére
komolyabbat
-
Sátán44
addikt
Mondjatok már nekem olyan programot,amelyik leellenőrzi a winyó szektorait és kirajzolja,vagy kiírja azt a területet amelyik hibás!
-
DeusHun
őstag
Én most egy olyan programot (vagy a Norton Ghostnak azon verzióját) keresem ami képes arra, hogy gépretelepítés nélkül (vagy lemezről beboot-olva) csináljon egy képfile-t az oprendszeremről a vinyóra. Ezt a file-t ki tudjam írni cd-re (vagy dvd-re) és az boot-olható legyen, így ha meghal az OS beteszem azt és már újra is lehet húzni. A Ghostnak melyik verziója képes ilyenre?
[Szerkesztve] -
DeusHun
őstag
-
Apollyon
Korrektor
Üdv
Tud valaki olyan programot, amivel pl. az mp3-ak IDv tag-jeit lehet szerkeszteni?
Pl. a foobar is ez alapján listázza a playlistben a számokat, meg a telefonom is, és így elég problémás... (Foobarral nem lehet hatásosan tageket rendezni!) -
VÁMpír
aktív tag
Egy youtube számot hogy tudok felvenni mp3-ba? Gondolom először valami wav ot kéne varázsolni belőle?
-
polaar
tag
Hali! Olyan program kéne amivel pendrive-ről vissza lehet szerezni elveszett adatot,ha lehet írjatok linket is plz!
-
cousin333
addikt
válasz
Ősember #2443 üzenetére
Kicsit macerás, de jól működik...
- telepíted az Opera böngészőt
- létrehozol egy könyvjelző-mappát
- a mappába könyvjelzőként belerakod a kívánt honlapokat
- a mappa tulajdonságainál megadsz egy egyedi azonosítót
- csinálsz egy bat file-t mondjuk az Asztalra, ami az Operát indítja az azonosítóval
(pl. ''c:\Program files\Opera\opera valamiazonosító'')
Értelemszerűen több mappát csinálhatsz, több indítófájllal. Feltehetően Firefox-al is működik.
Vagy session-ökkel (böngészési folyamatok)is megoldható, bár azt nem tudom, hogyan lehet indítófájlba tenni...
[Szerkesztve] -
nap
addikt
Ki kellene kuldenem egy newslettert, csatolt allomanykent. Valami kulturalt megoldast keresek, amivel egyenkent lehet elkuldeni mindenkinek. Windowsos, linuxos megoldas is erdekel (utobbi szajbaragosan, peldaval).
-
Esther
tag
Sziasztok!
Szeretnek valahogyan lathatatlanna tenni egy egesz HDD-t a gepen dolgozo felhasznalo szamara.
Bovebben: [link]
Szoval igy
Ha valahogyan megoldhato, legyszives irjatok meg mert igencsak fontos lenne
Elore is koszonom!
Eszti -
Ősember
őstag
a kérdés még mindig nyitva:
hogyan tudnék olyan parancsikont létrehozni, ami egyidejüleg tudna megnyitni több internetes linket?
batch file-al nem müködik -
Mr X
veterán
válasz
urban racer #2441 üzenetére
Everest? [link]
-
kraftxld
félisten
válasz
urban racer #2439 üzenetére
start, futtatás, perfmon
-
urban racer
senior tag
üdv! Kellene egy progi, ami:
- processzorhasználatot
- memóriahasználatot
esetleg nethasználatot
tud logolni. Fontos lenne a log.
előre is thx! -
DeusHun
őstag
válasz
Ősember #2435 üzenetére
asztalon jobb klikk, új -> szöveges dokumentum
elnevezed mondjuk indít-nak. Majd megnyitod, beleírod az indítandó programok elérési utját, majd elmented a ''Mentés másként...'' opcióval pl indit.bat néven. Aztán futtatod. A beírt sorrendben indít el mindent. Azt nem tom, hogy egyszerre mindet elindítja-e vagy csak ha az egyik befejezte a futást. De szerintem erre meg van kapcsolója. -
Jadro
veterán
Thx már keresem is őket!
-
Ősember
őstag
szevasztok
van olyan program, aminek a segitségével tudok olyan inditoikont csinálni, ami egyszerre több ikont aktiválna pl az asztalomon?vagy van ennek valami egyszerübb mondja is? válaszokat elöre is köszönöm!
-
Jadro
veterán
válasz
Winner_hun #2430 üzenetére
Ez jó kis cucc, köszönöm én is!
Viszont lenne még ehhez egy kérdésem. Nekem olyan program kellene, ami a cfoss pseedhez hasonlóan kijelzi az éppen zajló forgalmat. FEl és letöltés sebessége. De mást nem csinl, forgalmat nem befolyásol, csak kijelez. A lénye hogy a szemem sarkából lássam folyamatosan. Így sikerült pl egy vírust is kiszúrnom. Kerregtette a hálózatot ezerrel.
-
Dr.Burn
őstag
válasz
Winner_hun #2430 üzenetére
Köszi.
-
Dr.Burn
őstag
Erdekelne engem XP-re egy olyan progi ami figyeli a neten ki es bejövö adatokat, es a net sebesseg hasznalatat is figyeli. Eleg lenne valami kis egyszerü progi.
-
dany27
őstag
üdv!
Már régebben kérdeztem itt h milyen programot használjak étlap szerkesztéséhez nekem ezeket íjánlottátok adobe indesign, publisher!
Én néztem corelt is!
DE!!! Szebb szegélyeket honnét szedjek hozzá mert nem nagyon van benne sőt corelben egyáltalán nincs!! Vagy lehet h csak én nem találom?? nincs vmi oldal ahonnét lehetne leszedni?? -
gyurman
tag
Szervusztok!
Elég fura kérdés, de én egy mail csatolt állományát szeretném áttölteni ftp-re. Hogyan tudom megtenni anélkül, hogy letölteném az állományt a gépemre?
Extra kérdés, de remélem valaki tudja. -
dany27
őstag
hi
nem talátam jobb megfelelő topikot ezért itt kérdem h honnét tok szedni különbőző mintákat szegélyeket akidavány szerkesztőkbe?, étlapot csinálok és ahhoz kéne
előre is köszi! -
Dr.Burn
őstag
Kellene nekem egy egyszerü smtp szerver progi a gepemre. Ami nem igenyel nagy hozzaertest es egyszerüen müködik.
-
dany27
őstag
Hi
Étlapot kellene szerkesztenem de nem tudom h milyen progival csináljam
Úgy halottam h corelel lehet faxákat csinálni de pontosan melyikkel mert van belőle draw meg grapich suite... stb
Meg abba alapba vannak faxább minták(szegélyekre gondolok)?? -
DragonR+
aktív tag
válasz
Interceptor #2401 üzenetére
Ezt próbáltad már? [link]
-
DeusHun
őstag
válasz
Interceptor #2412 üzenetére
Akkor megvan a hiba. Ha olyan jellegő az anyag akkor szerezd be újra szerintem és próbáld azt átkódolni. Ez a legegyszerűbb.
-
Interceptor
addikt
válasz
BigBadPlaYeR #2410 üzenetére
nem jó sajnos.
[Szerkesztve] -
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
Interceptor #2409 üzenetére
Nem lehet, hogy a forrásodnak rossz a kódolása? VBR-es vagy ilyesmi?
Kódolt ád VirtualDub-al tömörítetlenbe és úgy próbáld meg!
(Vdub-hoz vid.tutorial a szignómban lévő linken) -
DeusHun
őstag
válasz
Interceptor #2404 üzenetére
Akkor amit még ajánlani tudok: [link]
-
Bubuverke
csendes tag
hali
meik az a progi, mellyel msnen pl a másik képét le tom szedni???
régen megvolt, csak már nem emlékszem a nevére
köszi
[Szerkesztve] -
DeusHun
őstag
válasz
.:Kristian:. #2403 üzenetére
Hát ha van egy jó tűzfalad, routered, vírusírtód akkor nem hiszem, h ez nagyon be tudna kavarni. Főleg hogy mindenkinek a cuccát úgysem lehet nézni (főleg egyszerre), iszonyat mennyiségű adat gyűlne össze neki. Továbbá dinamikus az ip-d, a kimenő forgalmadat meg tudod nézni és szűrni (pl a CurrPort progi kilistázza az összes portot ami épp használatban van és a program nevét ami azon megy).
Routeren és tűzfalon meg le tudod tiltani azt amit nem akarsz, hogy kimenjen (ha lenne egy ilyen trójai akkor azt amit az használ) és letudva. -
.:Kristian:.
addikt
Real Spy Monitor.
Hallott már róla valaki és ha igen akkor mi ez pontosan? Olyat hallottam róla, hogy e-mail-t küldözgetnek vele, majd ha megnyitod megfertőzi a géped és az illető aki elindította a mailt az összes jelszót, képeket, illetve naplózott beszélgetést látni fogja
ebből mi igaz? -
DeusHun
őstag
válasz
Interceptor #2401 üzenetére
Ultra Flash Video FLV Converter-t próbáltad már?
-
Interceptor
addikt
Hi!
tud valaki olyan progit ami AVI-ból FLV-be konvertál? Amikkel eddig próbáltam csak fehér kép lett az eredmény.Szétvág az ideg már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest