Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
Sziasztok! Van olyan konvertáló progi (lehetőleg ingyenes), ami olyan 3d-s (mkv) filmet, ami jobb és bal oldali osztásban jeleníti meg a két képkockasort, 2d-re konvertálja?
-
kymco
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, megnézem mindkettőt..
-
kymco
veterán
Sziasztok, olyan backup programot keresek, ami adott mappákat vagy fájlokat tömörítve menti automatikusan pld naponta, és a generált fájlnévben pld dátum szerepel, így akár a napi változások is nyomon követhetők.
Az oprendszer xp, jogállás ingyenes...
Előre is köszönöm! -
kymco
veterán
Sziasztok!
Tudom, hogy alap, de milyen ingyenes progival lehet egy avihoz mp3 anyagot fűzni? -
kymco
veterán
Sziasztok!
Tud valaki olyan kis win programot, ami az asztalra, pld a bal alsó sarokba kiírja a a gép legfontosabb adatait textesen. Gépnév, ip cím, proci, memória, hdd méret? -
kymco
veterán
Olyan dos-os progit keresek, ami képes a hálókártya MAC addres-ét módosítani...
Tudtok ilyet ajánlani? -
kymco
veterán
Sziasztok!
Olyan ingyenes dos progit keresek, ami le tudja kérdezni a hálókártyák MAC címét....
Windows alatt, dos ablakban az ''ipconfig /all'' utasítást tudom használni, de echte dos-os környezetre a googlival sem találtam semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Bár nem mai a bejegyzésed, de "ma" segített egy megoldásban. Köszönöm, hogy lejegyezted anno... jó kis program. 30 napig teljes értékűen használható. Ez idő alatt egy vinyót simán le lehet cserélni nagyobbra...