- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Milyen asztali médialejátszót?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- OLED TV topic
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutforsz
senior tag
válasz
adalbert1
üzenetére
1. A Miranda IM-et ajánlom kipróbálásra, annak idején Win alatt ezt használtam. Egy pendrive-ról futott, tehát mindig veled lehet a beállított azonnali üzenetküldő programod. Eltart egy kis ideig, amíg összelövöd a részleteket, de aztán kezes jószág. Az Msn mellett sok más protokollt is támogat. A Messenger újabb funkciói közül még nem építettek be mindent, pl. régen nem sikerült fogadnom a partnereim saját smiley-jait (nem mintha nagyon akartam volna
), tehát néhány területen kompromisszumokat kell kötnöd (lehet, hogy azóta megoldották, nem követtem a fejlesztést). Cserébe még Win95 alatt is fut.3. Érdemes kipróbálnod az ImgBurn-t. Mindent tudott, amire nekem kellett, noha kb. 3 MB az egész program. Win95 - Vistáig megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Anime filmek és sorozatok
- BMW topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Formula-1
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- White GAMER PC! Ryzen 7900X3D / RX 7900 XT/ 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold! BeszámítOK
- Core I5 10400F, ASRock H510M-HDV/M.2 SE + 2x8 GB DDR4 RAM
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), tehát néhány területen kompromisszumokat kell kötnöd (lehet, hogy azóta megoldották, nem követtem a fejlesztést). Cserébe még Win95 alatt is fut.