- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
ide converter kell, pl. xrecode, vagy bármilyen "audio converter" by google.
a grebbelés fizikai adathordozóról való -lehetöleg hibamentes - beolvasás és konvertálás. ebben az esetben csak a kodek minősége és beááltása fontos. a lame a legjobb, a hydrogenaudio oldalon van egy csomó tipp a konfigurálására. vagyis ha a minőség és méret közt kersed az optimális kompromisszumot. ha méret nem számít, akkor 320 fix bitráta. de nem ártana előtte elemezni, hogy mi az és milyen minőségben van tömörítve, feleslegesen ne kódold a semmit. -
sszever
őstag
Miért kellene ismeretlen partícióként látni?
Ha mindkettőre WIN-t teszel, soha nem lesz ismeretlen partíció, de elrejteni sem rejtheted, a bootloadernek látnia kell.
Ha egyik win. másik linux, akkor a win részére a másik simeretlen lesz, de linuxnak nem. (win nek sem, ha 1-2 kiegészítőt feltelepítesz) -
j.bravo
addikt
Kérdezek is...
Olyan progit keresek, ami alkalmas adott típusú állományok (mondjuk mp3 formátumú zenei archívum, avagy megfelelő fájlnévvel ellátott fotók) ''katalogizálására'':
- beadagolhassam neki egymás után a CD-ket, DVD-ket, amik már ugye kismillió mp3-at tartalmaznak, legtöbbször könyvtárakba rendezve.
- a program felépítene (akár emberi segítséggel) valami adatbázist,
- amiben később ha rákeresek mondjuk dalcímre, akkor megmondja hogy melyik cd-n/dvd-n van.
- az adatbázis nem túl nagy, azaz lementhető; oprendszer reinstallkor visszaállítható
- ja és persze ingyenes.
[Szerkesztve] -
-
(Bundás)
addikt
Evvel én is próbálkoztam régebben! Gugliba találtam is valami mp3tomid programot, de ritka rossz volt, szerintem újra kell komponálni a zenét a gépen kottából, más értelmeset nem tudok! Midből meg kókányolással úgy lehet, hogy elindítod pl. winampal a mid-et, a hangkezelőben a felvételt átállítod kimenő hangra, vmi recorderrel meg felveszed!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Tesla topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NBA és kosárlabda topic
- Óra topik
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest