-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Melyik ingyenes és könnyen kezelhető szoftverrel tudnék le tölteni a media klikk oldalán rögzített híradó adást,és utána melyik szoftverrel tudnék belőle ki vágni egy részt és le menteni a számítógépre?köszönöm szépen előre is.
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Külső merevlemezről,a gépembe lévő ssd -re ami hibátlan állapotú,60 GB adatot másoltam. Másolás után megjelenik az adott mappa de azt írja hogy 5.doc fájl,.És ha megakarom nyitni akkor valamilyen programot kér.Milyen programmal tudom meg nyitni?
-
kromatika
veterán
Szia.Milyen programmal tudom,egyszerűen le menteni az FB fiókomban lévő privát üzeneteim?És milyen programmal tudom meg nézni hogy ki nézte meg a profilom?Köszönöm előre is a segítséget
-
kromatika
veterán
sziasztok.tudnátok ajánlani egy könnyen kezelhető progit,amivel a belépett face book,chat üzeneteimet le tudom menteni a pc-mre?előre is ksözi.
-
kromatika
veterán
köszönöm.
-
kromatika
veterán
sziasztok ujra kellene rakni a gépem,és elfelejtettem a jelszavakat néhány dologrók.hol tudom megnéznézni a google krome ban hogy milyen jelszavakat használtam?köszi előre is.
-
kromatika
veterán
Sziasztok segítséget szeretnék kérni remélem jó helyre írok.775 ös core 2 konfigról váltottam sandy i5 2500 procira ,asrock B75M-DGS[link] lappal 8gb rammal párosítva.Minden program simán fel ment a WIN 8.1 64 bitre,de számomra a legfontosabb borító szerkesztő program a Coreldraw x6,vagy x7 progi nem települ fel.Hiába töltöttem le a gyári oldalról mind a 64 bites,mind a 32 bites verziót is.Hiába a jobb klik,telepités rendszer gazda ként stb..Elkezdődik a telepítés majd le fagy,a kezdő program képnél és ennyi.Minden más progi hibátlanul fut,és a gép is hibátlan.Légszi segítsetek nagyon fontos lenne nekem ez a program használata.Mi lehet a baj?Köszönöm előre is.
-
kromatika
veterán
válasz
DrojDtroll #33093 üzenetére
köszönöm. chrome val lépek be.de az adott linken hol találom hozzá a letöltést,mire katt?
-
kromatika
veterán
sziasztok .notimat újra kellene rakni.és az a problémám hogy a beálítoot fece book jelszómat nem tudom már.tehát be tudok lépni mert annak idején úgy állítottam be hogy autómatán mentse a jelszót. az első mezőbe ott az email cimem,de a második mezőben csak a pontok.melyik programmal nézhetem meg hogy a pontok helyén milyen karakterek vannak?mert a win 8.1 újra húzása után,akkor nem tudok belépni a fiókomba.előre is köszi.
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Légyszi mondjatok már nekem egy olyan progit,amivel a meglévö face book üzeneteimet le tudom menteni a gépre,és utána ki tudom irni pendtivére.ha lehet magyar nyelvqt és minnél egyszerqbbet.köszi elQre is.
-
kromatika
veterán
sziasztok.tunátok nekem ajánlani egy linket,ahol olyan program van ami a pc-n történt üzenet váltásokat,tehát minden vetű lenomást rögzít?pl a face book irt üzeneteket,email,skype stb?win 7 re kellene.és ha lehet minnél egyszerűben használható.ekőre is köszi.ha esetleg olyan is ami a vidó beszélgetéseket is hang alapján.az még jobb.
He lehet több lehetőséget is kérnék.
-
kromatika
veterán
sziasztok segítséget kérnék.
elöre van instalálva a win 8.1,de csak egy patrició van.szeretném felosztani a c meghajtót,hogy legyen egy d is az adatok számára.ehhez kellene egy lehetöleg magyar nyelvü,és egyszerüen használható progi.elöre is köszi mindenkinek.
-
kromatika
veterán
sziasztok.tudnátok nekem mondani egy progit,ami google crome,és expoller használatakor,letiltja a felugró ablakokat?
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Létezik olyan ingyenes progi amivel monitort lehet kalibrálni?Egy Asus VH 222-ről lenne szó.Előre is köszi.
-
kromatika
veterán
sziasztok.milyen program az amivel letudok fényképezni egy oldalt,és utána kitudom rakni azt egy hírdetéstbe?konkrétan egy vinyót szeretnék eladni,és a hd sentinel képet ki szeretném rakni a hírdetésbe.előre is köszi.
-
kromatika
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #22841 üzenetére
köszönöm.
-
kromatika
veterán
sziasztok.tudnátok nekem ajánlani egy olyan progit,amivel a vinyómon lévő patríciókat módosítani tudnám? 1tb vinyó,két felé van osztva. c meghajtó 200gb, d meghajtó 800gb amin 100gb van foglalva. .kevésnek kezd bizonyulni a rendszer 200 gb,ezt szeretném kitolni 400-ra.ha lehet magyar nyelvű kellene.köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Tenisz topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen videókártyát?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest