-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
vannak régi program gyűjtemények annó a winampot szedtem le egy ilyenből, de talán linkelték már
De ha már itt vagyok és témába is vág:
Az új szuper lájv essential levelező csodája nem támogatja a html levélpapírokat.. írtam az M$ supportnak, hogy sajnos nem találom, erre visszaírták, hogy persze, mivel van pár levélpapír benne, de külön nem lehet hozzáadni, ez a funkció nem létezik, de az Office az tudja..
Na mondom szuper.. van is office-om, de rá kellett jönnöm, hogy képtelen a kód szétbarmolása nélkül bevenni egy fix frame-et html-ben, széthullik az egész kicserél mindent div-ekre, ráadásul mikor elküldöm egy harmadik módon jelenik meg..
Itt megjegyzem, úgy néz ki a levélpapír, hogy bal oldalt egy céglogó ami fix(véletlen anim gif) és mellette akár 10 oldal szöveg ami külön gördíthető, tehát a logó ottmarad...Mondom nincs más hátra mint előre, Thunderbird.. Nem nyert, ugyanez a helyzet mint office-nál..
A kérdés tehát a felvezető végén: Hogyan tudom megszerezni (win7-hez) az XP-ben alapból helyet foglaló Outlook levelezőt, ami megbarátkozott egy 3 soros html fájllal és nem kellett neki 50 sor junk div ugyanazon eredmény eléréséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- ASUS TUF A14 FA401WV - 14"2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 2,5+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest