Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
Üdv!
Olyan naptárprogramot keresek, amibe a lehető legegyszerűbb módon tudok határidős bejegyzéseket készíteni, folyamatosan fut a háttérben és riaszt, ha lejár egy határidő. Még fontos lenne, hogy legyen benne egy naptár nézet is.
Néztem jópár progit, de mindegyiknél 1000 paramétert lehet megadni, beállítani, amire nekem nincs szükségem és csak az időt veszi el!
Előre is köszi az ötleteket! -
atka76
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
A problémám az volna,hogy letöltök egy zenei albumot ami Winrarban van és kiírom dvd - re akkor a kép és a hang nincs szinkronban!Mit kezdhetek ezzel a problémával?
Van rá megoldás,milyen programmal kell orvosolni ezt?
Írjátok le légyszi részletesen!Köszönöm!
Sziasztok -
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Most lebuktam
Soha nem írtam ki CD-re.
Ugyanis egy programot próbálgattam (MultiBootISO, ami hasonló mint az unetbootin, csak jobb.
Indítása után kiválasztjuk miket akarunk a pendrive-ra, (oprendszer/segédprogram), és letölti a hozzá tartozó image fájlt, felmásolja a pendrive-ra, és amikor a pendrive-ról indul a gép egy menüből indíthatjuk az adott rendszert. Ennek a proginak a lehetőségei között volt a redo backup is. Így "találkoztunk", és azóta is pendrive-ról indítom. Most kipróbáltam qemu-val, ott rendben bootolt.
Majd kipróbálom CD-ől is mert kíváncsi lettem... -
Gergello
addikt
Olyan voip szoftvert keresek, ami tartalmaz telefonkönyvet is.
A szolgáltatótól, ahova regeltem, le lehet tölteni egyet ingyen, de az nem tud telefon könyvet.Köszi!
-
jagada
addikt
Sziasztok!
Van egy 400 Gigás Samsung vinyóm és eléggé rezonál meg nagyon hangos is. Emléxem régen volt valami kis progi amivel le lehetett halkítani a maxtor vinyómat ha állítottam valami számsornál az értéket, de már nem emléxem melyik progival és azt sem tudom már, hogy növelni vagy csökkenteni kellett hozzá a gyári értéket. Samsunghoz is van ilyen progi és hogyan kell használni?? Valami hutil-ról olvastam, de nemtom jó-e erre a célra.

-
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Mármint a Redo-ról, vagy úgy általában?
-
-
wayneso
csendes tag
Sziasztok egy programot keresek amivel videókat lehet vágni és a különböző megvágott videó részeket össze illeszteni egy videóvá.Előre is köszönöm.
-
qwefgh
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Úgy értettem, hogy először a VirtualBoxban próbálom ki (egyesével), majd ha ott sikerül, akkor jön majd az éles rendszer.
Közben találtam még a CloneZilla és a Partimage nevű programokat, azokról van tapasztalat?
-
qwefgh
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm, máris kipróbálom őket.
-
qwefgh
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tudnátok ajánlani nekem egy könnyen kezelhető és ingyenes Ghost alternatívát?
Idáig a PING-et próbáltam, csak nem nagyon vált be.Előre is köszönöm.
-
scream
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
koszi a valaszokat

MSE meg azert nem jo mert
nemeredeti a Windows amire felraknam ( XP SP3 ) ... -
scream
veterán
Hali!
Lenne par kerdesem :
1. - keresnek olyan antivirust, ami lehetoleg ingyenes es nem eszik sok memoriat, nem lassitja a gepet allandoan (MS SecurityEssential kiesik)
2. - egyszeruen kezelheto, amde lehetoleg minel tobbet tudo hangszerkesztot (vagot,analizatort) keresnek, nem feltetlen ingyenest (hasonlot mint EZ AudioEditor)
3. - videovago progit (MS MovieMaker ?), ez sem feltetlen ingyenes ...
Egyelore ennyi

-
Psychonaut
veterán
-
Marked
tag
Hali! Jól jönne egy kis tanácsadás.
Van egy 500GB-os merevlemezem, azon 4 particíó volt, egy a renszer/boot. Az egész le lett formázva, és új particók lettek. A particíók méretei nagyjából megegyeznek a régiekkel, max pár GB eltérés. Az egyik meghajtón néhány GB JPG kép volt, azokat elfelejtettem kimenteni, most szeretném visszaállítani őket, fontos lenne.
A merevlemez 80%-ra tele volt, most kb. 25 GB van rajta rendszerrel mindennel összesen.
Milyen esély van erre? Az újrapartícionálás miatt lehet, hogy az új elrendezésben másikon van? Milyen programot ajánlotok erre? -
ádika86
aktív tag
köszi szépen mindkettőtöknek, próbálkozom

-
localhost
Közösségépítő
válasz
Dluinet
üzenetére
Akkor már inkább ez a megfelelő!
Amit te linkeltél azzal semmire sem megy egy vadidegen gépen, ha oda viszi a pendréjvját

-
ádika86
aktív tag
válasz
Dluinet
üzenetére
jah ez az ami nem a legjobb.. encryptel 3 óráig 1 mappát aztán amikor meg akarod nézni decryptelni kell. ilyen progiból van annyi mint égen a csillag. nekem az kell hogy beírom a jelszót és akkor engedi megnyitni a pendrive-ot. nyílván valami portable verzió kell, hogy ha másik gépen dugom be akkor is kérje a jelszót. ilyen például ez: [link]. De nem lenne rossz ingyenes. már ha egyáltalán létezik ilyen

-
ádika86
aktív tag
sziasztok! olyan programot keresek, amivel pendrive-ot esetleg hordozható winchestert lehet jelszóval levédeni. gyakran utazom és fennáll a veszélyes, hogy esetleg elhagyom az egyik ilyen cuccom és nem szeretném, ha bárki aki megtalálja meg tudja nézni az adataim. kerestem a neten, de csak nagyon régi topicokat találtam, ahol még régebbi programokat linkeltek. nekem valami aktuális, jó megoldás kellene
a titkosítás nem jó mivel mondjuk egy 320gb-os külső vinyót elég sokáig tart visszakódoltatni...
köszi előre is! -
csaresz002
senior tag
válasz
Hunyus
üzenetére
Szia
Messenger Discovery Live
Események, mikor figyelmeztetéseket kaphatsz:
* Amikor egy beszélgetési kapcsolat létrejött.
* Amikor egy beszélgetési kapcsolat bezárult.
* Amikor egy partnered feltehetõen rejtve kapcsolódik vagy letiltott téged.
* Amikor egy partnered visszatért a “Nincs a gépnél” állapotából..
* Amikor partnereid megváltoztatták a személyes üzenetüket vagy a “Mit hallgatok” -
Hunyus
senior tag
Sziasztok!
Valaki nem tud olyan programot,ami kimutatja ha az msn-edbe,a partnereid közül,valaki rejtve van-vagy rejtve kapcsolódik?Előre is köszönöm.
-
sbazsi
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
sajna ez az, hogy nem publikus progi, netről még demo sem szedhető le belőle.
ment pü.F1-et is próbáltam, arra sem reagál
-
-
sbazsi
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
így ablaknévre már annyi történik, hogy aktív lesz az adott program. de az f12-t nem érzékeli

-
válasz
sbazsi
üzenetére
hali!
Ez a script az Adobe Reader súgóját jeleníti meg (ha már fut a reader) és természetesen működik.
(Szerintem a programnévnél valami.exe-t adtál meg, nem pedig az ablak nevét)#include <DateTimeConstants.au3>
#include <Date.au3>
WinActivate ("Adobe Reader")
WinWaitActive ("Adobe Reader")
Send ("{F1}")Fire.
-
sbazsi
veterán
szóval nem sikerült.
mit csináltam rosszul? elmentettem az utolsó 3 sort egy txt file-ba, módosítva a feladatkezelő programnevére, és abból csináltam egy exe filet
induláskor megjelenik az ikon a jobb alsó sarokban, és ha rákattintok, akkor a script paused mellett pipa van, ha arra kattintok, nem történik semmi.
alatta meg exit.
-
Matyko78
csendes tag
Sziasztok :-)
Valaki tudna tippet adni, milyen programmal lehet olyan dolgot "uninsall-álni" ami nincsen benne a windows uninsall részében, a programnak nincsen uninstall fájlja. Pl: könyvtár alapján takarítsa ki...
Ui: Egy játékot szeretnék uninstallálni de semmilyen lehetőség nincs rá..
Remélem meg lehet érteni amit le írtam :-)
Köszönet előre is.
-
Jazz
veterán
Üdv
Erre tudtok valamilyen programot ami megoldja a problémát? [link]
thx -
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, de most már a codecek 15 napos triálok.

-
cirkus
aktív tag
milyen program ami a VGA hőmérsékletét és annak a hűtés ventillátorának a fordulatszámát mondja meg !
-
cigam
titán
válasz
zUlU53
üzenetére
Milyen oprendszerre?
MovieMaker?! -
Sziasztok,
valami olyan videoszerkesztő alkalmazást keresek, amivel lehetőleg az alapoktól könnyű bánni, és mindenféle hókuszpókusz nélkül legalább el lehet olyan szintre érni, hogy az ember az otthoni képeit-videóit szépen megszerkessze, összevágja, zenét tegyen alá, esetleg dvd formátumba tudja összerakni. Nem bánom, ha nem magyar nyelvű, de természetesen nem is hátrány, a legjobb lenne, ha létezne hozzá tutorial a neten, azokból sokat szoktam tanulni.
Nem feltétel, hogy ingyenes legyen, mert egy jó programért szívesen adok ki pénzt, de azért nem feltétlenül combosabb összegeket.
Ha ezzel sikerülne valamilyen programot körülhatárolni, és megírnátok, azt megköszönném nagyon.
Üdvözlettel: Z.
-
válasz
sbazsi
üzenetére
#include <DateTimeConstants.au3>
#include <Date.au3>
Run("c:\program files\program\program.exe") -> teljes elérési úttal
While (@HOUR < 20) and (@MIN < 0) -> itt meg lehet adni, hogy hány óráig, ill percig várjon, amíg elindítsa a programot
Sleep (1000)
Wend
WinActivate ("programnév") -> az a név kell, amit a feladatkezelőben látsz
WinWaitActive ("programnév")
Send ("{F12}")Ezt mentsd el egy text fájlban, majd az AutoIt3 Aut2Exe tooljával fordítsd le exe-be. Elvileg működnie kell.
Ez amúgy el is indítja, és ha csak aktiválni kell mert már fut, és várni sem kell az elején, csak az utolsó 3 sor kell neked, azt fordítsd le exe-be.
-
nem_tom
őstag
Üdv!
Valaki tud egy jó hangfelvevő progit, hogy felvehessem a rapszámomat? Csak egy egyszerű progi kéne, mindenféle extra nélkül.
A válaszokat előre is Köszönöm!
-
csaresz002
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ismét köszönöm

ez fent volt,csak társítani kellett...de az meg nem jutott az eszembe

-
WonderCSabo
félisten
válasz
csaresz002
üzenetére
MPC-HC
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
-
nfsu17
veterán
válasz
csaresz002
üzenetére
vlc player
-
csaresz002
senior tag
Üdvözlet...
ismét egy kérdés
: MKV kiterjesztésű filehoz/videohoz tudnátok ajánlani valami jó lejátszót? 
-
nfsu17
veterán
válasz
üzenetére
Mondjuk, hogy xarráfagyott minden mozdulatra, teleszemetelte a gépet mindenféle kodekkel, de ez most lényegtelen, nem akarok offolni. Még ha tudná a funkciót, ami most kell nekem, akkor sem tenném fel, sorry.
Fire/SOUL/CD megoldása bejön, kicsit bonyolult elsőre, de megoldom.

-
válasz
üzenetére
Hali!
Akkor ahelyett, hogy kielemeznénk, hogy mi is az a hibernálá/alvás/hibrid alvás(Vista óta), inkább kérdeznék/kérnék egy "egyszerű" dolgot.
Ha van tudomásod olyan parancssori utasításról, ami bekapcsolt hibernálás mellett képes alvásba küldeni a gépet, akkor azt oszd meg velem, tényleg érdeklődve várom...

Fire.
-
sbazsi
veterán
válasz
sbazsi
üzenetére
Senki nem tud segíteni egy programozási írástudatlannak

scriptekben nem vagyok otthon. tudna valaki segíteni, hogy kell egy olyan scriptet megirni autoit-ben, ami aktívvá tesz egy programot, és lenyom egy billentyűt(F12)?
gondolom aki ért hozzá, annak ez kb 1-2 perc
vagy bármi más megoldás is érdekelne, a lényeg, hogy tegye aktívvá, és nyomjon f12-t. (ilyenkor kell újra bejelentkezni ebbe a programba, ami soxor elmarad, így más nevén vagyunk bent)
előre is köszönöm -
nfsu17
veterán
-
Biriboyka
senior tag
Olyan fájl visszaállító progi kellene ami lebontja, hogy a törölt fájl ebben a könyvtárban volt. Magyarán a komplett könyvtárat állítja vissza.
A GetData-ban nem sikerült ez beállítanom.
-
Jazz
veterán
válasz
üzenetére
...látom nem próbáltad ki.
Nem, nem lesz szubj, és nem színárnyalatokat állítasz... (minimális eltérés nyilván lehet a végeredményben)Alacsony színmélység sajna jellemző a notikra. Az még hagyján hogy a fonomabb színátmeneteknél csíkozódás (pl. itt Ph-n, egy hsz. írásakor a szürke háttér), de "nagyon kevert" színeknél (nem színátmenet, egybefüggő szín) vertikális csíkozódás, mint egy "interferencia". Pl. ez a halvány háttér szín amibe most írok (hsz. írásakor) olyan mintha 3 pixelenként egy halványabb pixel oszlop lenne, azaz halvány világosabb csíkok függőlegesen....ez is emiatt van?
-
törölt tag
Ha rád van bízva a döntés, akkor bizony az mindenképpen szubjektív lesz! Ha mást ültetnél a gép elé, hogy egy ilyen sw-rel "bekalibrálja" a monitort, akkor más eredmény születne.
Ahhoz, hogy rendesen beállítsd, pontosan meg kell határoznod milyen színt is látsz. Erre az emberi szem nem képes! Ergo látásod alapján nem is fogod tudni meghatározni a pontos árnyalatot. Márpedig a kalibráláshoz a pontos árnyalatot kell meghatározni.
Erre csak és kizárólag az elektronikus mérőrendszerek képesek, és azok is csak bizonyos tűrésen belül. (Így határozzák meg pl a FS 595a szerinti színeket is, emiatt pl ez a legpontosabb színrendszer is. A többi (RAL, BS...) csak keverési arányokat ír elő, de ez is csak akkor eredményez pontos értéket, ha maguk az alapszínek pontosak.)
Szóval lehet azt hinni, hogy pontosan állítottad be, de ez nem igaz. Főleg mivel pl a notebookok esetén a színek feldolgozási mélysége sem jobb 8 bitnél, ami pl pont az átmenetek esetén jelent komoly problémákat. Egyes árnyalatok teljes egészében hiányoznak emiatt. (Dezz egyik tesztjében le is írta miről van szó.)
Fire/SOUL/CD: "Ahhoz, hogy le lehessen alvásba tenni ki kell kapcsolni a hibernálást."
Ezt nem teljesen értem. Nem kell semmit kikapcsolni. Egy értelmesebb program képes bármilyen állapotba levinni a gépet, amelyiket éppen választod. PVR2-ben pl így néz ki a lista. Mondjuk a háttérben lehet ez is bonyolultabb, de egy rendes sw-ben ezt neked nem kell(ene) látnod...
-
válasz
nfsu17
üzenetére
Hali!
Ahhoz, hogy le lehessen alvásba tenni ki kell kapcsolni a hibernálást. Az OS is ezt teszi, amikor rákattintasz az alvás gombra (hibernálás ki, alvásba le, ébredéskor hibernálás be)
Ebben a bemutatóban az IE-t zárom be időzített módon, minden nap ugyanabban az időben.
Ebben a módszerben nem lesz visszakapcsolva a hibernálás, ahhoz még egy feladatot kellene létrehozni, de ha úgyis alvásba küldöd akkor nem is kell. Ha valamiért idővel mégis visszakapcsolnád, akkor indítsd a parancssort adminként és add ki a powercfg -h on parancsotFSCD_W7_Scheduler_Close_IE_and_Sleep.mp4
jelszó: by_fscdFire.
-
Jazz
veterán
válasz
üzenetére
"Ezzel a módszerrel beállítod valamilyen neked tetsző kinézetűre a képet"
Hatalmas nagy nem. Pont az a lényege ezeknek a softweare-eknek hogy kizárja a szubjektív megítélést, különben semmi értelme nem lenne és ennyi erővel huzigálhatnád a gradiációs görbéket a ccc panelján "ahogy neked tetszik" címszóval.
Probáld ki a progit és megérted."Tökéletesre sosem fogod tudni.." Nyilván.

-
törölt tag
Ezzel a módszerrel beállítod valamilyen neked tetsző kinézetűre a képet. Az emberi szem az egyik legkönnyebben becsapható érzékelő a Földön.
Tökéletesre sosem fogod tudni, azt ugyanis a hw kalibrálók sem tudják! De utóbbiak nagyon jól meg tudják közelíteni a reális megjelenítést. Persze panel és elektronikafüggő, ha ezek nem jók, akkor az adott kijelzőből az életben nem fogsz tudni színhelyes képet kicsiholni.
nfsu17: Milyen tuner ez egyáltalán?
-
Jazz
veterán
válasz
Dluinet
üzenetére
Na végeztem a kalibrálással (2 órát állítgattam a lehető leg precízebben)....hát ez valami elképesztő. Tökéletes lett. Most aztán megmutatta a tosi noti kijelző hogy mit tud.
Gyönyörű szín élénk kontraszt fekete fehér szürke színhű nincs túlcsordulás sem túl sötét RGB is teljes arányban van, minden passzol! Nagyon pro progi! thx again 
-
Jazz
veterán
Na ne szivassatok már. Te se láttál még ilyet?

Dluinet kollega be is linkelt egyet (köszi).
De nézd meg pl. a win7 beépített kalibrációs feautre-jét. (az egy nagyon kezdetleges egyszerű valami, de leglább elképzelésed lesz hogy néz ki egy ilyen)Amúgy a sznkalibráció nem más, mint pl. ami egy ccc-n (catalsyt) van lehetőség: minden egyes színnek van három változója, gamma, fényerősség, kontraszt. Nekem most ezen kersztül van beállítva manuálisan szemmértékre (kerestem ref. fotókat, színtámeneteket, szürke árnyalatot) és próbáltam a legtökéletesebbre behanogolni (pl. azt kapsából láttam a laptopon hogy sok a kék, nagy a fényerő és kevés a kontraszt meg a piros). Persze ez csak átmeneti megoldás, a win7 kalibrációjánál kézzel is sokkal élethűbb színeket kaptam, de mivel 9 változót van, így ezzel manuálisa kb. lehetetlen, de a semminél meg a win7 kalibrálónál sokkal jobb.
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Olyat szeretnék csinálni, hogy X időpontban a win7 leállítson egy akkor épp futó programot. A dolog nagyon egyszerű, a tévéből veszek fel, a progi szépen elindul és felveszi az anyagot, még akár alvó állapotból is, de a programból kilépés funkció nem működik, mert arra leállítja a gépet, ami nem mindig megoldás, ha mondjuk 2 óra múlva is akarok valamit felvenni.
A másik ami még kellene, hogy a felvétel után, programleállítás után küldje alvóba a gépet, hogy legközelebb is eltudjon indulni a program a felvétel miatt.
Szerintem nem ördőngösség amit akarok, a szintemet azonban meghaladja.
Igazából nem kellene ám progi, mert szerintem win alól is megoldható, csak nem tudom hogy.
A feladatütemezőt annyira nem ismerem, ott talán progit lehet elindítani, de a progi már fut, leállítani kellene.
Köszi.

-
sbazsi
veterán
scriptekben nem vagyok otthon. tudna valaki segíteni, hogy kell egy olyan scriptet megirni autoit-ben, ami aktívvá tesz egy programot, és lenyom egy billentyűt(F12)?
gondolom aki ért hozzá, annak ez kb 1-2 perc
vagy bármi más megoldás is érdekelne, a lényeg, hogy tegye aktívvá, és nyomjon f12-t. (ilyenkor kell újra bejelentkezni ebbe a programba, ami soxor elmarad, így más nevén vagyunk bent)
előre is köszönöm
-
Jazz
veterán
válasz
üzenetére
"Valami profi program kéne, amivel mindenéféle referencia teszten végigmenve (szerk: azaz én végig megyek ezeken a teszteken a programmal), megkapsz egy icc színprofilt amit betölthetsz és voálá. Lehet hogy nem lesz olyan tökéletes mint egy hardware-es kalibráló eszköz de sebaj."
Ki mondta hogy a program látja, te!
Én a programmal végigmegyek ezeken a teszteken "állítsa a kontrasztot addíg amíg bele nem simul a ...., állítsa a színek fényerejét, kontrasztját míg a piros....stb" Tényleg nem láttál még ilyen "manuális" kalibráló softweare-t? -
Jazz
veterán
Ja igen, mindenhol csak ilyen hardware-es méregdrága kalibráló eszközöket találok...
Valami profi program kéne, amivel mindenéféle referencia teszten végigmenve, megkapsz egy icc színprofilt amit betölthetsz és voálá. Lehet hogy nem lesz olyan tökéletes mint egy hardware-es kalibráló eszköz de sebaj. (win7 saját kalibrálójában a lentebb említetten kívül még az is probléma hogy: mikor olyan részhez érsz hogy egyesével a tudod a színeket (csak fényerőt csökkentve) állítani, ott meg azt mondja "állítsd a színeket addig amíg szürkének nem látod a szürkét"...hát marha jó.
-
Jazz
veterán
Tudtok valami jó laptop kijelző kalibráló progit? win7 x64-hez kéne. Toshiba L500-1XR (win-be van beépített kalibráló, de hát az olyan amilyen, meg nem laptophoz való "állítsa a contrastot amíg..." hát sorry nincs kontraszt gomb a notin, max fényerő. Illetve még ugye Catalyst driveren van valami szín bellító...de hát az inkább játék a színekkel meg a gammával, mint sem kalibrálna)
-
Psychonaut
veterán
Köszönöm a választ mindkettőtöknek!

-
válasz
Psychonaut
üzenetére
Hali!
WinX HD Video Converter Deluxe
A leggyorsabb amivel eddig találkoztam.
Egy régebbi változatot próbáltam, abban volt olyan bug, hogy ha cél formátumnál az FPS-t 25-re kellett állítani, mert különben ilyen "darabos" lett a végeredmény...Ebben a változatban nem tudom mi a helyzet, csak szóltam, hátha ebben is még benne van...Fire.
-
cigam
titán
válasz
Psychonaut
üzenetére
-
Psychonaut
veterán
Olyan videokonvertert keresek, ami képes egyszerre több proccesszormagot kihasználva, több szálon konvertálni (de egy adott videót). Ingyenesség nem kritérium, de előny. Ha lehet, inkább személyes tapasztalatokra lennék kiváncsi, én is megtaláltam Googleval mindenféle garázscég 35 dolláros konverterét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- sziku69: Szólánc.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

köszi előre is!