- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
válasz
Brutforsz #14797 üzenetére
Végre valaki a problémára koncentrál
Ilyesmiről van szó, de inkább reklám.
De ezek szerint mindenki inkább gmail-t használ, mintsem egyszerű, reklámértékű legyen a mailcím. (hacsak nem maga a bors*di.hu domain tulaja, és tud info@bors*di.hu címet regelni)
Mellesleg szerintem a gmail.com is túl ismert ahhoz, hogy "hivatalosnak" tekintse valaki.
(bár úgyis foglalt minden keresőszó). De szerintem egy borsodi@mail.com hivatalosabbnak is tűnik. -
válasz
Brutforsz #14797 üzenetére
Hali!
"Tippem szerint álláskereséshez kell a cím, s ebben a műfajban előszeretettel szórják ki olvasatlanul az üvöltően ingyenes e-mailcímről érkező pályázatokat. "
Van benne igazság amit mondasz, de csak részben. Nem az szokott gond lenni, hogy ingyenes mailcímet használ a user, hanem hogy pl firevagyokafuleimnagyokjuhee@freemail.hu és hasonlóan "értelmes" címeket használ. Ha "értelmes" mailcíme lenne a usernek (és álláskereséshez illene pl vezeteknev.keresztnev@freemail.hu), akkor nem dobálnák azonnal a virtuális kukába a pl önéletrajzot.
Fire.
-
Brutforsz
senior tag
Tippem szerint álláskereséshez kell a cím, s ebben a műfajban előszeretettel szórják ki olvasatlanul az üvöltően ingyenes e-mailcímről érkező pályázatokat. Ezért szokták a népek általában a szolgáltatótól kapott címükről küldeni az anyagot. Ha ez valamiért nem megoldható, pl. az egyetlen rendelkezésre álló cím gizikecske69@szolgaltato.hu, akkor lép fel a fenti igény egy más, bizalomgerjesztő címre.
(Vannak bátrabb jelentkezők, akik a munkahelyi fiókjukból postáznak, így jelezvén szándékuk komoly voltát, e tekintetben:
-- bizalomgerjesztő: @merrilllynch.com
-- nem bizalomgerjesztő @lehmanbrothers.com)
-
válasz
attiati #14791 üzenetére
GMX is a very good and RELIABLE email provider. Since GMX is the biggest provider of free email in Germany it is for sure here to stay. Note: Unfortunately GMX discontinued their English language service lately. They now only maintain the German user interface. Tip: You can use a free Online translation services or a dictionary for help with the German sign-up form. We think that GMX is so good, it is worth the sign-up trouble!
Recent change as of November 2007: John from UK reports: Hi, I just wanted to let you know, EU members can now once again sign up for GNX using their own choice of password and user name, simply by going to http://www.gmx.com and the system should automatically detect where you are located and offer the correct page.
POP3: pop.gmx.net
SMTP: mail.gmx.net -
-
-
attiati
veterán
webes e-mail szolgáltatót keresek:
- ingyenes
- egyszerű, és bizalomgerjesztő domainvégződése van (mail.com, email.com, box.com .... freemail, citromail és társai kilőve)
- nincs halálra regisztrálva minden egyszerű felhasználónév (gmail és társai kilőve)
- tud pop3-at vagy legalább forwardolni (az ingyenes verzió is) (emiatt mail.com és a több 100 választható domainje kilőve)
- inbox.com-on kívül más? -
válasz
Drughi #14787 üzenetére
Hali!
Vannak ilyen progik, pl ez: [link] de én azt javasolnám, hogy először az alaplap pontos típusát derítsd ki.
(Ha másképp nem, akkor gép oldala ledob, aztán belekukkantasz a gépbe, a deszkán rajt szokott lenni a pontos típus)
Ha ez megvan, akkor meg a gyári oldalon még biztosan lehet találni drivereket egy 5 éves konfighoz...(Ez meg többet ér, mint akármelyik driverkereső progi)
Fire.
-
Drughi
addikt
Üdv,
Barátnőmék vettek egy asztali pc-t ész nélkül és lövésük sincs hogy milyen hardverekkel...
Nagyjából összebogarásztam, hogy mi van a gépbe (kb 5éves config)
A lényeg: Kellene valami program ami összevadássza a drivereket a géphez (proci, bios, vidókártya)
Létezik ilyen? -
-
F34R
nagyúr
Üdv!
Rendszermetést szeretnék csinálni , olyat ha teljesen beborul a rendszer és nem indul akkor
boot menüjéből vissza lehessen állítani akár pendriver-rólÉn a Acronis True Image -re gondoltam ha tudja ezt a szolgáltatást
-
-
Psychonaut
veterán
válasz
zoltanz #14781 üzenetére
Akkor nincs tippem. Google nem segített?
aginor: Defraggler
-
aginor
veterán
Sziasztok!
Nekem egy jó ingyenes töredezettségmentesítőre lenne szükségem. Tud valaki ilyet?
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Psychonaut #14780 üzenetére
Köszi de nekem a Regedit-->HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell--> -nél csak egy Find nevű könyvtár van, nem értem.
A telepítéskor nincs ilyen lehetőség egyébként.
-
zoltanz
nagyúr
Ez Gizmo Drive virtuális CD/DVD kezelő és ISO készítő megfelene nekem. Mappák kontextmenüjébe berak egy iso készítés sort, nem tudja valaki hogy tudom kiszedni? (lassan akkora lesz a menü mint egy bugyogó.) Köszi.
-
csaresz002
senior tag
Jó reggelt.
Avi-ból szeretnék DVD formátumot csinálni Win7 alatt... kérdésem,hogy a Win7ben van-e ilyen program eleve, vagy ha nincs akkor tudnátok nekem mondani egy egyszerűt?
Író program nincs a gépen,mert azt tudja a Winköszi előre is
-
Jazz
veterán
válasz
Dluinet #14770 üzenetére
Teljesen feleseges érzékeltetni hogy milyen könnyen megtalálható a google-ban. Kicsit unalmas már. A google-ban minden benne van. Ez meg egy fórum annak aki segíteni akar. Számtalanszor találok én is másoknak első találat között választ a válaszára, még sem teszek minduntalan megjegyzést. Inkább örülök hogy ilyen könnyen megtaláltam, és belinkelem neki. (Ezt most úgy általánosságban írom, ne vedd személyesre
)
Egyébként köszi, de ez sajnos nem megoldás a problémámra. Ami itt le van írva az egy alap megosztási leírás win7-en felnőtt gyerkőcöknek...ismerem az op rendeszert...a probléma nem itt van. Mint írtam, mindent frankón beállítottam munkacsporotól felhasználókon ip-n át egyszerű file megosztás kikapcsolása örökölt engedélyek mindent. Próbáltam keresztkötésű kábellel, hubon, routeren....mindenhogyan, de semmi (csak a ping megy). Vagy nem írtam?
Akkor most írom.
Na ez a helyzet. Gondoltam hátha van valami über hálózati program amivel elérhetőek a megosztott mappák, amikor már a win és minden tudás csődöt mond.
-
e30st
tag
több féle progi is érdekelne:
olyan háttérben futó alkalmazás, ami megjegyzi a lenyomott billentyűket, sőt még a köztes időket is jegyzi, mindezt windowson. (és nem a microsoft word)
valamit érdekelne egy olyan kiegészítés Mac-re a microsoft office for mac 2008-ra, ami a megszokott windowsos nézeteket hozza. ehhez valakinek van ötlete?
ja meg még egy olyan (windowsra és macre egyaránt) amivel egyes mappákat jelszórendszerekkel lehet levédeni.
előre is kösz. -
captcha
csendes tag
sziasztok,
van olyan freeware, amivel RealAudio fájlt lehet vágni (trim)? Tehát pl. egy 60 perces .rm-ből egy 10 perces részt kimetszeni, és azt egy új fájlként elmenteni.
előre is kösz.
-
-
klambi
addikt
milyen program ami.... frnakón leszedi a rar fájlokról a titkosítást, mert pdf doc ról meg megoldom, de rar-al még gond van..
(aes 128)
-
Jazz
veterán
Üdv!
Létezik valamiféle csoda hálózat-létesítő progi amivel ellehet érni hogy két win gépe lássa egymást? (win 7 x64-nek kéne látni egy xp 32 bit-et, de egyáltalán nem látja, nem hogy csatalakozni tudna. Azonos munkacsoportban vannak, Ip első három tagja is megegyezik, egy routeren vanank pingelni is tudják egymást, és még sem látja a másikat a hálózatokban.)
Ha progi sincs, akkor is bármi egyéb tipp ötlet jöhet. thx
-
F34R
nagyúr
(#14764) atesz117
(#14761) cigam
eggyik se jó
olyan kellene amivel direkt letöltést kapok teljesen a böngésző letöltője nélkül (összes fájltípus) eddig csak IDM- tudtja :S??
-
Nekem eddig a freedownloadmanager jött be a legjobban. Sztem nálad is megér 1 próbát.
-
F34R
nagyúr
Halihó szükségem lenne egy letöltésvezérlőre az Internet download manager helyett, lejárt a 30 nap próbaidő.
Ami kellene : Töbsszálú letöltés , Operába integrálható legyen , 100% helyetessítse az alap vezérlőt (beágyazott videókat is tudja tölteni /xvid, mpeg4 /)
5 Mbit/s netem ~ 625 KB/s az IDM-el 680-710 ig felment
fileserve-n is hozta ezt a sebességet a böngészőssel csak 300 körül jöttHa van ötletetek rá soroljatok fel párat
-
-
simii16
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #14755 üzenetére
Szia!
Épp ezt akartam elkerülni, hogy újra kelljen konfigolni az egészet. Gondoltam bepróbálkozok, hátha van valami megoldás.
Mindegy, azért köszönöm szépen a segítséget mindkettőtöknek! -
válasz
simii16 #14754 üzenetére
Hali!
Hát ha azok a bizonyos statikus IP-k alapvetően az internetszolgáltatóhoz tartoznak/köthetőek esetleg, akkor annak utána lehet(kell) járni, aztán marad Kételkedem kolléga által leírt módszer.
Ha meg családon belül van elosztva a net és ahhoz állított be valaki statikus IP-ket, az meg nem gond, mert egy hozzáértő ember pár perc alatt kialakíthatja újra a "családi hálózatot"...
(statikus IP-k nélkül is)Fire.
-
simii16
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #14753 üzenetére
Szia!
Igen, ezzel tisztában is vagyok. Át lett a állítva az alapértelmezettről a f.név és a jelszó is - wifis routerről van szó, valószínűleg biztonsági okokból-. Később ez természetesen sikeresen el is lett felejtve...
-
-
simii16
aktív tag
válasz
kételkedem #14751 üzenetére
Erre már én is gondoltam, csak az a gond, hogy vannak rajta beállítások amik kellenének. Például a statikus ip beállításai. Ezért ez nem jöhet szóba.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Egy routerbe kellene belépnem, viszont ismeretlen a jelszó és felhasználónév is. Próbálkoztam a Brutus nevű programmal, de sikertelenül.
Van erre valamilyen program, megoldás? -
kételkedem
addikt
Próbáld ezzel:
Notes Document Viewer Version 2.0 -
EkSYS
senior tag
Sziasztok!
Tud nekem valaki abban segiteni hogy milyen proggival tudok megnyitni lotus notes-os NSF file-okat? lehetoleg nem szeretnek ezert a kis aprosagert 200-500USD-ert szoftvert vasarolni.
Sajna notes-om sincs, csak outlook.
kosz! -
Lakers
tag
Sziasztok!
Nem tudom hova kéne írnom, de gondolom ide jó lesz, olyan weboldalt keresek, ahol weboldalak gyűjteménye van, amelyek hasznos funkciókkal rendelkeznek.
Pontosabban olyasmikre gondolok, mint adobe photo expressz, ebuddy, pdf konvertálok, zoho document stb. (esetleg zene lejátszó
)
Amelyek kitudnak váltani egy asztali alkalmazást.Illetve egy olyan weboldal is érdekel, ahol tárolhatnám a könyvjelzőket. Talán a Digg volt ilyen?
-
nahalem
csendes tag
Sziasztok!
kérlek segítsetek!
Milyen driver-t kell telepítenem, hogy ne legyenek a kérdőjelek?nagyon fontos!
köszi a segítséget!
-
Vazallus
tag
Sziasztok,
Előadást kell tartanom bizonyos szoftverekről.
rendszerszoftverek
o Az OS-ek alaptípusai és funkciói
o InterfészekValaki eltudná mondani nekem nagyjából mi a jó fenék ezek?
-
total90
veterán
Hello!
Tudnátok ajánlani valami karaoke programot?
-
MZsoltee
veterán
Egy olyan kis programra lenne szükségem amivel egy mp3 végére rámondhatnék egy mondatot.
-
nszabolcs
tag
Helló!
Én egy olyan programot keresnék, amivel automatikusan lehet tesztelni egy alkalmazást. Olyan kellene, képes rögzíteni egy általam megadott mozdulatsor (egér mozgatása, kattintás, gépelés) és utána ezt képes akár többször is visszajátszani azt. Ha lehet akkor ingyenes kellene
Köszi! -
scope2007
addikt
hali!!
létezik olyan program amivel a hangkártya "minőségét/teljesítményét" lehet valami módon lemérni... ilyen benchmark... és a végén lepontozza... lenne 2hangkari amit össze kellene hasonlítanom
-
Problémamentesebb ha több részre bontjuk a dolgot.
1. rész klónozás
Letöltöd, és kiírod a Redo oldalán fellelhető image fájlt (vagy bootolható pendrive-ot is készíthetsz )
Erről indítva a gépet átmásolod a régi lemez tartalmát az új lemezre.
Kis segítség ( értelemszerüen a cél nem fájl lesz, hanem az új lemez.)Miután végzett, kipróbálod, hogy az új lemezről indul-e a rendszer, és minden oké.
Ezután megint a Redo-ról indítod a gépet, és a tools menüből indítod a partíció szerkesztőt. Ezzel kedved szerint átméretezheted a meglévő partíciókat adatvesztés nélkül.
Mivel a kisördög nem alszik, és semmi sem gharantált, csa kvalószínű, mentsd el a fontos adatokat egy külső lemezre/DVD-re/FTP-re.
-
Zolás
addikt
Üdv urak.
Uj vinyót szereztem és azt szeretném elérni hogy a régi vinyóról egy az egybe átmásolhassam a rendszert az uj vinyóra. Win7ről van szó tehát adott az oprendszer particiója és ha lehet akkor áttolnám a 100megás inditóparticiót is.
Milyen progival tudom ezt tökéletesen megoldani? Ha a maradék particióról is át tudom tolni az adatokat az már csak hab a tortán
Egy 160as vinyóról tolnák adatot egy 500asra. Most 50giga van az oprendszernek+amit a win7 magának lefoglal 100mega+a maradék logikai partició. Valakinek ötlet?
Még sose csináltam ilyet szóval "alaposan mondja el" aki tudja a választ -
-
-
válasz
Fire/SOUL/CD #14711 üzenetére
Az igen. Úgy működik, mint egy virtuális gép. Nem rossz ötlet, és máshogy nem is lehetne megcsinálni. Persze kérdés, hogy mekkorák lesznek az ezzel generált fájlok, ill mennyivel nagyobbak, mint ha csak simán portable lenne az adott szoftver.
-
jagada
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #14711 üzenetére
nekem nem műxik
-
válasz
Dluinet #14709 üzenetére
Én hasonló célból az universal extactort-t használom. (Meg úgy általában bármit kicsomagol
)
-
jagada
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan program amivel a számítógépre telepített free programból tudok portable verziót csinálni, hogy telepítés nélkül is használható/hordozható legyen? Vagy hogy csinálják a portable verziókat?
-
kymco
veterán
Sziasztok!
Tudom, hogy alap, de milyen ingyenes progival lehet egy avihoz mp3 anyagot fűzni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest