- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
válasz
RootRulez #44930 üzenetére
Ha jól értem, akkor: pl. https://onlinestream.hu/ oldalról mondjuk a radio1 adását play.m3u-ként le lehet szedni, ezt VLC playerrel, és MediaPlayerClassic Home Cinemával is simán lejátszottam.
-
válasz
RootRulez #19811 üzenetére
Ingyenesben sajnos nem tudok ilyenről (legtöbbször pont ez az egyik funkció, amit ki szoktak hagyni ingyenes változatokból). A legtöbb fizetősben van ilyen lehetőség, pl: SmartFTP | CoreFTP Pro
Az ingyenes Filezilla-t is megnézheted, hátha belekerült, mert Én több mint 1 éve próbáltam utoljára. -
-
-
válasz
RootRulez #17909 üzenetére
Ez az utolsó ingyenes megoldás, a többi már fizetős.
TKexe calendar
Számtalan effektussal és beállítási lehetőséggel gazdálkodhatsz. A kész munkádat mentheted A3-as, A4-es, A5-ös és A6-os méretben.A naptár készítő program magyar verzióját letöltheted innen.
egy januári példa:
.
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #17190 üzenetére
Na most feltettem magamnak a progit, megosztottam a netet egy USB-s WiFi adapteren keresztül. A telefonom, látja is a WiFi hálót, de mikor csatlakoznék azt írja, hogy az android nem kompatibilis ezzel a fajta megosztással. Tudtommal 2.2-nek már tudnia kell, az enyémen még 2.1 van. Szóval a tesztelés részemről itt abbamarad.
-
-
válasz
RootRulez #16306 üzenetére
Nokia PC Suite illetve még ezt is megpróbálhatod, bár elsősorban Sony Ericsson-hoz készült, de úgy rémlik, hogy már más gyártókat is támogat: MyPhoneExplorer
-
total90
veterán
válasz
RootRulez #15155 üzenetére
OK, ezt most nem próbálom ki
(#15156) Fire/SOUL/CD
Lehet külön program, nem arra gondoltam, hogy a Win7 csak úgy tudja magától valahogy
A szitu, amiért kellene ilyen program: [link] 12-es és 13-as kép. Szóval ezért nem jó az újjal nyomdosósdi. Jelenleg úgy oldom meg, hogy Számítógép, jobb klikk a meghajtóra és Kiadás. No, ez számomra túl hosszú folyamat
Ezért kellene valami program, amin beállítom, hogy teszem azt Ctrl+j és erre kitolja a tálcát.
-
DeusHun
őstag
válasz
RootRulez #14425 üzenetére
Hali!
Teljeskörű lemezellenőrzéshez/kezeléshez: PartedMagic
-
-
válasz
RootRulez #12971 üzenetére
Hali!
Már privben is kérdezték, ezért beírom ide is.
Letöltöd, elindítod, elkezdi magát kipakolni a telepítő és egyből az arcodba figyel az ablakban a regisztráció: [link]
Felmegy a netre, megadod az adataid és egy létező mail címet és pár perc múlva meg is kapod. A serial birtokában elindítod a telepítést(bal oldalt Drive backup 9.5 ....) kiválasztod hogy x86 vagy x64, aztán amikor kéri, akkor megadod a serialtFire.
-
brd
nagyúr
válasz
RootRulez #12952 üzenetére
Speciálisan, csökkentett módban kell telepíteni a Guest Additionst, mert lecserél egy DX-es file-t. Továbbá kell megfelelő mennyiségű memóriát adni a virtuális gép VGA-jának, ill. ugyanezen a panelen be is kell kapcsolni a 3D támogatást.
Nekem is egy kérdés, ha már itt vagyok:
Valaki tud olyan programról, amellyel meg lehet azt oldani, hogy ha megszakad az internetelérés (pl. pingeléssel, vagy egy http kéréssel vizsgálja, és mondjuk 5-10 másodpercnyi kimaradás még ne számítson ebbe bele), akkor egy programot, vagy parancssort végrehajt? -
ro_bert17
őstag
válasz
RootRulez #12943 üzenetére
Bakker ezzel műkszi! (pedig anno amikor a saját gépemen kipróbáltam, pont ezért nem használtam, mert valamiket nem játszott le, kodekkel telenyomva, ide, vagy oda)
(#12946) scope2007: flv playerek, meg kodekcsomagok, meg konvertálósdi ellen bevagyok oltva. Most is csak azért szöszmötöltem vele egy picit, mert csini a kollegina!
Köszi a segítséget!
-
ro_bert17
őstag
válasz
RootRulez #12943 üzenetére
Szorri! Xp, ezt nem mondtam az előbb.
Amúgy pont innen szedtem a vlc, meg mpch-t, de mivel ezek nem vitték....
Viszont ez lett volna a harmadik próbálkozásom!(#12944) scope2007: Szóval ha itt elindítom, nálad szólal meg a hang?
Bocsi..
Ezektől az flv-s playerektől picit ózkodom. (mondjuk nem az én gépem, így ha minden kötél szakad)
-
kraftxld
félisten
válasz
RootRulez #12929 üzenetére
A 7-es vmware workstation már igen.
Best 3D Graphics Just Got Better
VMware Workstation was the first to support 3D graphics in virtualized environments and is now the first to support Windows Aero in Windows Vista and Windows 7 virtual machines. Run even more 3D applications with support for DirectX 9.0c Shader Model 3 and OpenGL 2.13D graphics in Windows virtual machines.
-
-
Hasek
Közösségépítő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Reklámblokkolók topikja
- Magisk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Facebook és Messenger
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged