- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Plazma TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- Asztrofotózás
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sfdrakex
nagyúr
-
sirály100
csendes tag
Szasztok!
Az lenne a kérdésem melyik programmal és milyen beállításokkal írjak mp3-kat CD-re, hogy azok lejátszhatóak legyenek DVD lejátszóban, MP3-as hifiben, stb, szóval amivel csak lehet.
Néztem a Nero Burning ROM-ot, az azt ajánlja, ha kompatibilitást akarok, akkor használjak:
Csak ISO 9660 Level 1
minden korlátozás enyhítés nélkülAztán néztem még a CDBurnerXP-t, annak a weboldalán a tudástár, vagy mi, azt ajánlja használjak:
ISO 9660 / Joliet / UDF
ISO szint: Level 2-vel, vagy ISO 9660:1999
Valami olyasmit ír, hogy így azok a lejátszók, amik csak sima ISO 9660-t ismerik azt fogják használni, de a DVD lejátszók is kompatibilisek lesznek vele, mert azok meg az UDF-et szeretik.Mi a véleményetek?
Esetleg tapasztalat? -
psg5
veterán
Üdv!
Nem tudom jó-ea hely, de azért:
DV-skamáráról dvd asztali felvevővel megírt dvd lemezt csak az a felvevő ismeri fel amivel meg lett írva.(rendesen le lett zárva a lemez az ilyenkor szokásos eljárással). Sem másik lejátszó, sem pedig pc. Kérdésem,létezik-e progi,bármi amivel pc-vel fellehet ismertetni a lemezt? -
joe2005
senior tag
válasz
petrusz82 #15869 üzenetére
Orbit Downloader-t próbáld meg.
-
petrusz82
aktív tag
Milyen program képes arra, hogy a következő hivatkozásokat lementse:
WinHTTrack Website Copier progit próbáltam, és a dolog működik is, azonban mindig újra letölti a már letöltött képeket is.
-
cigam
titán
Ingyenes regisztrációs kód igényelhető a NovaPDF lite programjához. Maga a
program "nyomtatóként" települ, és amit ezen keresztül "nyomtatsz", abból
PDF-et gyárt.Január 12-ig szintén ingyen regisztráció jár a WonderFox iPhone Video
Converter Factory Pro 3.0 verziójához. -
Воланд
titán
-
Azazello-
senior tag
milyen programmal olvasok be iso file-t? elfelejtettem
-
Poo
senior tag
Hali,
Ismertek olyan programot mondjuk wake on lanosat(vagy bármilyet) amit lehet időzíteni egy állandóan bekapcsolva lévő gépről h küldjön egy ébresztést xy időpontban egy kikapcsolt állapotban lévő gépre?
Köszönöm. -
hzcs
senior tag
válasz
WonderCSabo #15857 üzenetére
köszönöm! a HiDownloaddel sikerült letölteni, igaz flv-t csinált belőle de megteszi
még 1x thx és buék
-
hzcs
senior tag
válasz
WonderCSabo #15854 üzenetére
Igen, ezt mengéztem, ezt próbáltam letölteni többféleképpen, de csak a listát szedi, és a listában lévő 2 linket is próbáltam, de ugyanazt a fájlt tölti le a böngésző is meg a flashget is. Ezt a speckó programot keresem
-
hzcs
senior tag
Hali!
Dunatv oldaláról kellene letöltenem egy videót ismerősömnek, de nem bírok vele. Internet explorer gyorsítótárban dat fájl lesz amit nem tudok megnyitni semmivel, flashget is csődöt mondott, egy olyan fájlt szed le amiben 2 link van de mindegyik link ugyanezt a fájlt tölti le. Mivel lehetne letölteni ezt a videót?
Köszönöm!
-
fradi81
veterán
-
Kloden
senior tag
Milyen progival lehet DVD-t (ha lehet vinyóról) vmi aviba átkonvertálni normálisan?
Próbáltam párat de mindegyiknek volt valami kehéje.
Olyat mondjatok lécci amit Ti is próbáltatok és működik!
Nem baj ha fizetős, megveszem -
Tetete1
senior tag
Élő adásból (rádió) hogyan lehet felvenni. Emlékeim szerint valami streamer program volt. Aki tud segítsen.
-
zoltanz
nagyúr
Ha egy x264 -es video bitrate-ját akarom csökkenteni, milyen könnyen használható progi van erre? Köszi.
-
cigam
titán
iTunes gyüjteményünk költöztetésekor jön jól (de menteni és visszatölteni is képes), a CopyTrans TuneSwift programja.
2011.03.15-ig ingyeynesen beregisztálható ezzel a kulcsal:
TUNESWIFT-ACTI-VATE-ME -
cellpeti
nagyúr
válasz
Psychonaut #15831 üzenetére
Psychonaut:köszi köszi
-
-
Matyko78
csendes tag
Sziasztok :-))
Olyan programot keresek, ami idő alapon küldi a megadott emaileket, létezik ilyen program ?
Előre is köszönöm.
-
droeid
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan programokat írni, amivel fel lehet venni, mit ügyködök az asztalon vagy a gépen?
Jó lenne ingyenes.
Köszi!
-
Sickboy25
addikt
Köszönöm mindenkinek a segítséget...
-
cellpeti
nagyúr
Olyan program érdekelne, melyen a hálózat minden gépére én tudnék küldeni üzenetet, mintha az OS küldte volna.
-
RootRulez
félisten
Password & Registry Tools és azon belül nézelődj...
-
Воланд
titán
válasz
Воланд #15817 üzenetére
Na hülyeséget írtam. Szóval bejelentkező képernyő, itt alapesetben a sima felhasználói fiókok láthatóak. Ctrl+Alt+Del+Del billentyűkombinációval előjön egy ablak, itt beírod a felhasználónévhez, hogy Rendszergazda, majd enter. Alapesetben nincs jelszó beállítva a fiókhoz, reméljük nincs is letiltva.
-
Sickboy25
addikt
válasz
Воланд #15817 üzenetére
Hogy lépek be rendszergazdaként. Xp-ről van szó...
Mert beléptem indítottam is a parancsot, de törölni nem tudom valszeg, mert nem sikerült rendszergazdaként belépni. Bocs, ha lámát kérdeztem
Köszi
Szerk. Köszi most láttam, hogy írtál... Sajnos nem jött elő, csak a bejelentkezési ablak, de ott is felhasználói nevet és jelszót kér
-
Воланд
titán
válasz
Sickboy25 #15816 üzenetére
Rendszergazdával belépsz, futtatásba lusrmgr.msc és itt törlöd a fiókot, de vigyázz, mert fiók törlésénél törlődnek a személyes fájlok is (dokumentum, képek mappa). Jelszót nem tudsz visszafejteni, olyan helyen tárolja a windows amihez csak a rendszernek van hozzáférése, rendszergazdának, felhasználónak nincs.
Szerk.: Rendszergazdafióknak a bejelentkező képernyőnél ctrl+alt+del+del billentyűkombinációval elő kell jönnie.
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Került hozzám egy régi gép, ami unokaöcsémé volt. De van rajta egy felhasználói fiók, ami jelszóval van védve. Ezt, hogy tudnám visszafejteni, mert sajnos már nem emlékszik rá. Nem szeretném rátenni a ringyózt, mert semmi baja nincs, csak a felhasználói fiókokat szeretném megszüntetni...
Köszi
-
Inv1sus
addikt
válasz
Psychonaut #15814 üzenetére
Köszi a tippet ki fogom próbálni.
-
Psychonaut
veterán
-
Inv1sus
addikt
Sziasztok!
Valaki tud nekem ajánlani egy jó, freeware Uninstaller programot? Eddig a RevoUninstallert használtam, még megmaradt az utolsó ingyenes változata, de inkább áttérnék egy olyanra, amit folyamatosan fejlesztenek még.
Köszike! -
aclandiae
senior tag
Mivel tudom ezeket letörölni?
Lockhunter és a Folderlock nem segített. -
cigam
titán
válasz
DeltaPower #15797 üzenetére
Egy merge is ezt csinálja. Mivel az összefűzés nem azt jelenti, hogy 1 számot (a partíció határát) átírod, és kész. Nem csak az eltérő fájlrendszer okozhat problémát, hanem a hozzátartozó szektorméret is. Szóval ha tudja is valamelyik progi, az is csak úgy csinálja, hogy szép lassan átmásolja az adatot, felszabadítja a helyét, és jöhet a következő.
-
wegener
tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan média lejátszó programot, ami egy filmből egy bizonyos részt lejátszik, aztán leáll, (ha úgy állítom be). Tehát mondjuk elindítom az elején és megáll 10 percnél, aztán megint elindítom és megáll 18 perc 27 másodpercnél stb. Jó lenne, ha tudna mkv-t.
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Plazma TV topic
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Spórolós topik
- Proxmox VE
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest