Hirdetés
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok,
Ha van egy mkv fájlból kinyert mka hangsávom, azt mivel tudom a legegyszerűbben, minél kisebb minőségromlással beleapplikálni egy mp4 formátumú filmbe?
-
Hintalow
senior tag
válasz
bluemirage
üzenetére
Igen, ez sajnos nekem kevés lesz, mert jópár változó méretű mezőt kéne belehelyezni (szerepjátékos karakterlap) plusz a fénykép is kell. Köszönöm, akkor keresgélek tovább
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok, milyen program az, amivel a legegyszerűbben lehet kitölthető pdf-et csinálni egy sima pdf fájlból?
Semmi extrára nincs szükségem, csak szövegdobozokra és esetleg egy betallózható kép mezőre. -
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan program, amivel két egymástól távol lévő felhasználó látja egyrészt, amit a másik csinál, másrészt méretezhető, hogy közben maguk is tudjanak tevékenykedni?
Remélem sikerült érthetően előadnom mire gondolom
-
Hintalow
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek!

-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
Sajnos a bevezetőben ajánlott programok között nem láttam ilyet: egy olyan programot szeretnék, ami a meghajtóm tartalmát mappaszerkezettel lementi valami egyszerű txt,xlsx stb. fájlba, hogy bármi probléma esetén tudjam, mim volt (nagy részük nem olyan pótolhatatlan, hogy fizikailag backupolnám, elég csak egy lista.
Van olyan, ami ezt egyszerűen megcsinálja? -
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
tudtok valami egyszerű programot videófájlok egyszerű darabolásához?
mindenféle újratömörítés nélkül, egyszerűen 2 kisebb részre kell szednem (jópár) videót -
Hintalow
senior tag
Közben megoldódott, köszönöm!
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
Ha van egy avi videóm (xvid) ac3-as hanggal, milyen programmal tudom legkönnyebben kiszedni belőle a hangsávot valami kezelhető formátumban?
Virtualdub kilőve, hiába tettem fel megfelelő kodeket, továbbra is csak hibaüzeneteket dobott, hogy nem tudja a hangot kezelni. -
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
Ha van egy avi fájlban lévő filmem, abból mivel tudok a legegyszerűbben kivágni egy részt?
Nincs szükségem újrakódolásra, semmit nem akarok változtatni a minőségen, csak egy részt szeretnék kiszedni belőle.
Virtual dub ilyenre jó lehet például? -
Hintalow
senior tag
Köszönöm szépen a gyors választ, ez nem is jutott eszembe, de úgy néz ki, hogy megoldódott a dolog, (és úgy látszik a sokéves fórumok is a következő hibába estek bele)
Mivel nekem UK verzióm van, ezért a neten található patchek 99%-a (a hivatalos oldalon lévő is) nem települt, mert nem ahhoz való.
Nagy nehezen találtam egy UK patchet, amivel megy mint a kisangyal
Még egyszer köszönöm.
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
A következő a problémám szeretnék játszani a heavy metal fakk 2 játékkal (eredeti) de nem megy xp alatt kompatibilitással sem. Létezik hozzá egy 1.02 patch, ami ezt megoldaná, de nem települ, mert szerinte nincs telepítve a játék (nem userhiba, utánanéztem neten, sajna rossz maga a patch)
Az a kérdésem hogy mivel lehetne szétszedni (1 db exe fájl) hogy manuálisan rakjam be a fájlokat a játék könyvtárába, a neten írták, hogy így oldották meg, csak a hogyanra nem találtam választ.Köszönettel
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
Nemrég a youtube mahinálta valamit, és a jól bevált youtube downloader (és több hasonló program ahogy értesültem) nem működik. Tud valaki működő alternatívát video leszedésre?
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
Van ingyenes alternatíva lemezképek mountolására? daemon tools mintára?
Bármilyen programra vevő vagyok
Windows alá kéne, xp-t használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Projektor topic
- Tesla topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest