-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ba3_2107
tag
Sziasztok! Laptop vásárlás elött állok, tudnátok valamit ajánlani? A következő szempontjaim lennének: max. 200.000-ig, 4 GB RAM, 15,6 coll vagy 17 coll, i3 vagy i5 proci, videókártyákat nem igazán követem, szóval passz, min. 500 GB HDD, HDMI, USB 3.0, kártyaolvasó. Leginkább filmezésre és netre használnám, de ha 1-2 újabb játék elmegy rajta, az sem baj!
Inkább megbízhatóbb gépet keresek, eddig Acer volt, de olyat többet nem szeretnék! Ami márkák szóba jöhetnének, azok a következők: Dell, Asus, Samsung, esetleg Toshiba. Örülnék, ha tudnátok segíteni, mert még így is annyi van, h nem tudom melyik legyen! Esetleg, lehetnek más márkák is, de elsősorban ezek a szimpatikusak. Köszönöm!
-
Tenken
őstag
Ebből a 635 nevű rózsaszín ködből kiszakadhatnánk lassan.
-
piRate_nEx
aktív tag
Na, jól van, szerintem hagyjuk, úgy sem győzzük meg egymást. Amúgy a 2 év meg nekem tökmindegy, nem használok egy kártyát 1 - 1.5 évnél tovább. Eladom addig, amíg van ára, és egy kicsit még költök rá, aztán van egy sokkal jobb kártyám.
-
válasz
piRate_nEx #16094 üzenetére
Nekem meg soha nem volt bajom AMD/ATI-driverrel.
És akkor mi van? -
Pocok256
veterán
válasz
piRate_nEx #16090 üzenetére
"arról ne is beszéljünk, hogy az AMD driverek szarok."
Majd 4 év múlva is megkérdezném, hogy szarok -e az AMD driverek mikor te már 2 éve nem kaptál friss drivert míg az AMD re még 1 évig jönni fog....
Ha jól emlékszem az intel 2 év supportot ad míg az AMD 5 évet minden hardverre... ez azért nem elhanyagolható tény a kijelentésed kapcsán, na csak ennyit akartam
Még a végén tényleg AMD fannak titulálnak pedig nem is
-
Tikakukac
titán
válasz
piRate_nEx #16094 üzenetére
Egészen addig amíg egy nVidia karis gép fel nem húz, biztosan. Hidd el, bizonyos gépmennyiség felett már nem mondanál ilyet. Én vegyesen szoptam már mind2 oldallal.
-
-
válasz
piRate_nEx #16092 üzenetére
Mert az nvidia, meg intel driver-ek mindenkinél szuperálnak, igaz?
-
piRate_nEx
aktív tag
válasz
AxBattler #16091 üzenetére
Hát, most mi van?
Ha szar hát szar, ezt nem csak én állítom. Haverom laptopjára kb. minden második havi driver a jó, a többi BSOD.
Ár / értékben jobbak a kártyáik, igaz. Én már elmondtam, ha jó szoftvert tudnának írni az AMD srácok, úgy vinnék a piacot az nVidia elől, hogy az nemigaz. -
válasz
piRate_nEx #16090 üzenetére
Sandy szerintem nem gond; ebben a helyzetben csak az energiafelhasználásban van hátrányban, igp nem számít, hiszen ott van mellette a GF.
"...na meg arról ne is beszéljünk, hogy az AMD driverek szarok."
Köszönjük, leülhet. -
piRate_nEx
aktív tag
válasz
Watto1991 #16085 üzenetére
Ezt javítanám. A GT 635M jobb mint a GT 555M. Ha amatőr akarok lenni, akkor azt mondom, a GT 635M csak egy átnevezés, de tudjuk hogy nem. Ennek köszönhetően a GT 635M egy nagyon kicsivel gyorsabb csak, lefordítva olyan 1-2 FPS, játéktól függően.
De igen, a G580AH jó cucc ezzel a VGA-val, engem csak a második generációs i3 aggaszt, nem lenne jobb egy harmadik generációssal?
Továbbá a Z580-Z585 jobban össze van rakva, jobb anyaghasználattal. A Z585 baja hogy AMD az egész, és sokan írják, hogy azt a crossfire féleséget sok játék nem támogatja, na meg arról ne is beszéljünk, hogy az AMD driverek szarok. Ha Z, akkor már Z580 a GT 635M-el.Ja, igen, és akkor a Z585 nem is A10-es, de még A8-as sem. Úgy meg végképp veszett az ügy, azért az árért.
-
Tikakukac
titán
válasz
Pocok256 #16086 üzenetére
Én is ezt hajtogatom. Mondjuk azért azt tegyük hozzá, hogy az 1 bites user nem fog nekiállni DG-re reszelgetni a gépet, meg cserélni a drivert. Sima karikhoz pedig már a win7 is tud updatelni magától. De egy tesztet össze lehetne ütni és akkor véglegesen le tudnánk zárni a dolgot.
-
munszu
csendes tag
Lenne egy kérdésem, mekkora különbség lenne a 2 gép teljesítménye között ?
Főképp játékra kell !
Guild Wars 2 , Assassins Creed 3, Far Cry 3, és még sorolhatnám ( főképp az újabbakra gondolok ) :Ezt néztem most, és ez rögtön átvehető :
És ez lenne a másik,amiről mind ez ideáig semmi jelzést nem kaptam, és már nagyon kéne gép:
Lenovo Ideapad G580AH intel core i5
Előre is köszönöm a válaszokat,mert ha minimális különbség lenne, mennék ma megvenni a Z585A-t.
-
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! Szeretnék vásárolni egy laptopot, lehetőleg ultrabook szerűt, de nem fontos annyira, ami a lényeg, elvárás:
-13-16" között
- minimum 1400*900 felbontás (nem baj ha nem tn)
- billentyűzet világítás
- windows8 (esetleg7)
- minimum 128GB ssd
- core i5 cpu
- Jó üzemidő
- Alumínium ház
- 3év garanciaA keret 300-400 ezer között lenne.
Köszönöm előre is a segítségeteket
!
-
Arkar
aktív tag
Sziasztok!
Irodai, filmnézős notebook-ot keresek max. 90e-ért, mit ajánlanátok?, hurcolva lesz bőven télen nyáron minden szinte minden nap.
Első körben erre gondoltam? -
Freiherr
őstag
Meglátom,mennyi az annyi,aztán döntök.
Elég korrekt a hozzáállás,szóval én sem akarom csapkodni az asztalt,de azt sem szeretném,hogy elállás esetén 30 napig üljenek a pénzemen. -
piRate_nEx
aktív tag
válasz
Freiherr #16065 üzenetére
Nézd, Windows 7-et csak akkor ajánlott laptoppal venni, ha cégbe veszed, ahol ellenőrzik az eredetiséget. Legalább is szerintem.
Úgy gondolom, még jobban is jártál. Persze, biztosan nem egy rendes Win 7 árát kapod, ami olyan 30 körül van, hanem mondjuk a felét. Plussz még beszerzési áron is kapod a laptopot (bár ezt senki nem tudja bizonyítani, hogy tényleg, ezek a papírok gondolom titkosak).
Bár ez csak az én véleményem, de úgy gondolom, rohadt jó üzletet csináltál, mert vissza kapsz 20-30 ezret.
-
Tikakukac
titán
válasz
Freiherr #16065 üzenetére
Gép vissza, más gép megvesz, örül. Minden jogod megvan hozzá, személyesen valami 3 nap, netes vásárlásnál valami 8, indoklás nélküli elállás, pláne ha egy win7-et elnéznek. Mert ugye az adatok nagy részét copy-paste módban szerzik a forgalmazótól, és ugye 1-2 port meg ilyenek mindig el van cseszve.
Ennél jóval nagyobb ráfaragások szoktak lenni, ez igazán semmiség, pláne ha a bolt is így áll hozzá. A különbözet mellesleg tuti nem 30k lesz, ami mondjuk egy windows ára. Talán nagy értékű biznisz gépeknél, esetleg.
-
Freiherr
őstag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek,ha off lenne a hsz.-em,de a topic olvasása alapján úgy vélem,itt elég sok hozzáértő szaki tudna nekem segíteni.
A storym a következő lenne:rendeltem egy laptopot,ami a hirdetésben Win 7 oprendszerrel szerepelt.A típus és a webáruház nem fontos,előre nem szeretném senki hitelét rontani,de nem egy dzsunka bolt,hanem elég jó hírnevű.
A gépet ma hozta a futár,de azon a Win 7 helyett Freedos volt,amit rögtön jeleztem is nekik.Kaptam egy udvarias e-mail-t,hogy a hirdetés pontatlan volt,utólag nem lehet felrakni az oprendszert,viszont cserében beszerzési áron kapnám a gépet,és a különbözetet visszautalnák,vagy elállhatok,és visszaküldhetem.
A különbözet összegét még nem tudom,mert már csak estefelé tudtam válaszolni.
Az lenne a kérdésem,hogy mit lenne érdemes tennem?Nekem megfelelne,ha a Win árát kapnám vissza,vagy valami hasonló nagyságrendet,de azt sem akarom,hogy néhány lepedőt ajánljanak,mert azzal nem vagyok kisegítve.Szóval mi lenne itt a jó megoldás nekem?Valószínűleg jóval kevesebb lehet az árkülönbözet,mint egy Win 7 ára szerintem.Elnézést,ha nem vágna a témába,csak tanácstalan vagyok,előre is kösz a segítséget.
-
Tikakukac
titán
válasz
piRate_nEx #16062 üzenetére
Lehet húzni, de mondjuk módjával. Plusz érdemes megnézni mennyit jelent a húzás. Ha ilyen 1-2fps-t, akkor kuka, annyiért szórakozni, profilozni, cseszekedni felesleges.
-
Tenken
őstag
-
Tikakukac
titán
válasz
piRate_nEx #16057 üzenetére
Azért mondom, hogy valóságban az értelme 0.
-
tomiee85
senior tag
válasz
runner 125 #16036 üzenetére
Nálam csak 4,7 a VGA a GT635-el valamiért, itt is egy GPU-Z [link]
-
piRate_nEx
aktív tag
válasz
Tikakukac #16056 üzenetére
Hát, különben az is számít, hogy élményindex mérés alatt milyen programok futnak a háttérben. Ilyenkor ugye leterheli a dolgot rendesen, és ha közben kell valami másra is a dolog, akkor értelem szerűen kevesebbet mér. Lakótársam háromszor mérte le, mind a háromszor mást kapott.
-
Tikakukac
titán
válasz
piRate_nEx #16055 üzenetére
Élményindexnél pontosan nem tudom mit mér, de ha simán órajelek alapján ekkora különbséget kihoz, az rég rossz. Valóságban ezt én 10 gépből sem érezném meg, pedig azért néha elég combos a flottám nekem is.
-
Szepi1979
senior tag
válasz
Érdekes ez az élményindex. Nekem ezt írja ki a g580-amra:
6.2
7.6
5.2
6.7
5.9b970, 8gb, gt630m, 1000gb
-
runner 125
nagyúr
válasz
piRate_nEx #16040 üzenetére
A reklamfotok csalosak, negyed ilyen barna élőben.
De, ha ilyen barna lenne sem lenne baj szvsz. -
d.toth91
tag
Üdv!
Nálam versenyben van az Acer Aspire One D270 (Intel Atom N2600,intel grafika,2gb ram, 6cellás akksi,2 év garancia) és az Asus Ro51BX (AMD C60 proci,Amd radeon grafika, 2gb ram, 3 cellás akksi) melyik felé terelnétek inkább? Esetleg valami más ötlet? -
Pocok256
veterán
válasz
BigBlackDog #16045 üzenetére
Még a gart lenyelném de az A6 -ot nem.
-
Pocok256
veterán
Na szóval következő gépet keresném magyar forgalmazóknál:
Hp probook 4545s
AMD A8-4500M APU -val és AMD Radeon HD 7650M vga -val. Ha valaki véletlen belebotlik egy boltba egy ilyen konfigba akkor szóljon feltételen -
ba3_2107
tag
Sziasztok! Laptop vásárlás elött állok, nem sürgős, de azért szeretnék időben körbeérdeklődni, kérdezni!
A következő szempontjaim lennének: max. 200.000-ig, 4 GB RAM, 15,6 coll vagy 17 coll, i3 vagy i5 proci, videókártyákat nem igazán követem, szóval passz, min. 500 GB HDD, HDMI, USB 3.0, kártyaolvasó. Leginkább filmezésre és netre használnám, de ha 1-2 újabb játék elmegy rajta, az sem baj!Inkább megbízhatóbb gépet keresek, eddig Acer volt, de olyat többet nem szeretnék! Ami márkák szóba jöhetnének, azok a következők: Dell, Asus, Samsung, esetleg Toshiba. Örülnék, ha tudnátok segíteni, mert még így is annyi van, h nem tudom melyik legyen!
Esetleg, lehetnek más márkák is, de elsősorban ezek a szimpatikusak. Köszönöm!
-
Tenken
őstag
válasz
piRate_nEx #16040 üzenetére
Én néztem boltba G580-ast és szerintem teljesen rendben van kívülről is. Az a barna csak egy árnyalatnyi, inkább sötétnek hat. Ez ne riasszon el, ennél csak rosszabb lenne bármilyen színnel!
-
piRate_nEx
aktív tag
válasz
runner 125 #16039 üzenetére
Íjj, még az 2328M is így teljesít? Akkor most már nagyon meg kell gondolnom ezt a 140.000-es G580AH-t. Ha nem lenne barna...
-
runner 125
nagyúr
válasz
piRate_nEx #16037 üzenetére
Igen. i3-2328M, 8gb. (Ram 4gb-tal több, ennyi a változás a gyárihoz képest.)
Tenken
Sajna azzal nem tudok szolgálni egyelőre, ez sem az enyém, úgy kaptam a PrtScr-t.
-
Tenken
őstag
válasz
Nem ragaszkodom ám hozzá, hogy ki tegye fel a screent
...
-
piRate_nEx
aktív tag
válasz
Ez 635M? Proci, memória?
-
törölt tag
légyszíves ajánljatok laptopot ismerősömnek.
Paraméterek:
- max 150k, de ha lehet kevesebb
- matt kijelző
- legális windows
- előny ha 15"-nál kisebb
- minél több gari -
kirusz1
őstag
Sziasztok.tudnátok ajánlani pár jó ár értékarányú laptopot max 120 k ig?játékra nem lenne használva.Jó lenne minnél több gari,hdmi minnél nagyobb kijelző suly nem számit.előre is köszi
-
piRate_nEx
aktív tag
A kérdés, melyik éri meg jobban? Úgy tudom, a Z580-nak jobb az anyaghasználata, és az sem utolsó, hogy nem sötétbarna, hanem szürke... (de most komolyan, hogy jött a sötétbarna?!)
A 2nd gen. i3 mennyivel rosszabb, mint a 3rd gen.? Továbbá, nagyon sérül a teljesítmény az 1333 MHz-es memóriával? 35 ezer forint különbségért azért ez megfontolandó.
Megjegyzés: GW2-t vigye nekem alsó medium határon!
-
tomiee85
senior tag
köszönöm mindenkinek a jó tanácsokat, ma végre megveszem a kinézett G580ast i3al es GT635el
-
freddyadu
senior tag
Sziasztok!
Játékra melyik lehet erősebb szerintetek?
B970 + GT 630M vagy B960 + GT 635M vagy i3 2328M + GT 635M
Pontosítás: FM2013 lenne a legfőbb játék.... -
Tikakukac
titán
válasz
Tikakukac #16017 üzenetére
Hopp. Kell a win7 is. Hát akkor leadunk a dolgokból és marad az A531/AH531. Mondjuk NP300-at hanyagolnám. Szép meg minden, de terhelés alatt zavaróan hangos (már megint ilyen mellett ültem). Meg ugye G580 és kifújt.
Más kérdés, hogy a szívem megszakad, hogy ennyiből mennyivel jobb gépek vannak használtban. De ez az én bajom.
mutyi: Netezve 5 és fél óra azért hozható.
-
M3oH
addikt
válasz
Chabee #16015 üzenetére
Ha ragaszkodsz a W7hez akkor:
Fuji ah531 + W7 135e
Lenovo g580 + W7 135e
SAmsung gyari w7 135e -
mutyi
senior tag
válasz
Tikakukac #16017 üzenetére
Válaszolva mindkettőtöknek:
Ez is csak egy ilyen berögzöttség, hogy nyilván az újabb mindenből.
Alapvetően főleg általános használatra lenne, mellette Photoshop és Illustrator nem túl komoly mértékben.
Néha virtuális gépek futtatása,de ez sem jellemző.Elképzelhető,hogy kiváltanám az asztali gépemet, ami jelenleg egy core i5-ös Sandy procis gép, 8gm rammal, 500-as winyóval, és HD2500-as vga. Bár volt eddig egy 6770-es ami elromlott,de így sem érzek a munkában lassulást.
Ebből kifolyólag nyilvánvalóan elég lenne az elitebook felszerletsége is, csak szerettem volna kicsit előrébb tekintő lenni, ha lehetséges.Elitebook akksija mit bír általánosságban?
Miért van az,hogy ugyebár a 8460p már szürkés alapon fekete billentyűzettel rendelkezik, mégis ha utána keresek a hozzá tartozó billentyűzeteknek,akkor mindenhol sima fekete alapon fekete billentyűzetet látok? -
Tikakukac
titán
Csak egyetlen kérdés van: miért fontos az a HD4000? Ha nincs mellett atom nyomós indok akkor Elitebook. Önmagában az, hogy IB a proci hát jahj, naistenem. Nekem meg itt egy dualcore meg egy core2, bőven sok így is.
Chabee: Azok a procik alapvetően netbook procik. Szvsz elég nagy balgaság nagy gépbe, pláne ekkora összegnél belerakni.
Amúgy ennyiből A532 Fuji, i3-as procival, 135k körül. Valami 6-7-8k a 3 évre bővítés. Azt hozzárakja és készen is vagyunk.
-
mutyi
senior tag
Tanácsokat kérném:
Adott egy Latitude 5430 és egy Elitebook 8460p.
Árban gyakorlatilag durván ugyanannyiban lenne.Ami a Latitude mellett szólna, hogy Ivy Bridge procival lenne, HD4000-es vga, háttérvilágítás, 3 év NBD gari
Ami az elitebook mellett, hogy nagyon hasonló a billentyűzete a macbookprohoz, sokkal nagyobb touchpadja van,mint a Latitude-nek.
Latitude ellen: nagyon kicsi a touchpad,én viszont szeretném élvezni a kétujjas görgetést.
Elitebook ellen: Sandy Bridge proci, ezátlal HD3000.
Mindkettő tetszik, az elitebook egy fokkal jobban bejön, viszont a touchpad-ot és a billentyűzet kialakítását leszámítva a Latitude-nek újabb és erősebb a hardvere.
Véleményeket kérnék.
-
Chabee
tag
Tikakukac és Tombi!
Köszönöm az infókat! Tanulságos dolgok ezek...
Amúgy ezeket néztem ki, de a véleményetek alapján egyszereplősre zsugorodott a szereplős köre:
Packard Bell és HP.
De hogy miből is lett a cserebogár:
Egyik fórumtársunk szempont rendszere és a rá adott válaszok:
Ahhoz, hogy tudjak segíteni a következő kérdésekre kéne válaszolnod:
(1) Maximális keretösszeg Ft-ban?
(2) Kijelző mérete, felbontása, fényes, matt?
(3) Notebook súlya?
(4) Felhasználási kör (játék, munka stb…)?
(5) Mi a fontosabb számodra, a megbízhatóság vagy a teljesítmény?
(6) Operációs rendszerrel, ha igen milyennel vagy FreeDOS-al kéred?
(7) Tárhely (HDD) és memória (RAM) mennyisége?
(8) Egyéb kívánság (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
(9) Eddig kinézett notebookok, linkeld be a boltot (Ez azért fontos, mert ha jót választottál akkor cask egy olcsóbb boltot kell keresni)1: 100-140e Ft körüli összeg lenne az mit valószínű rá tud áldozni az illető.
2: 15" azaz normál laptop méret, egyéb igény nincs.
3: irreleváns, nem nagyon lesz hurcolászva.
4: Internet, képek nézegetése, irodai alkalmazások futtatása, filmnézés esetleg nem csak a gépen de HDMI-n keresztül is.(szerintem ez a tipikus átlag felhasználó)
5: mivel a fenti paraméterek nem igazán teljesítmény igényesek így a minőség és megbízhatóságon lenne a hangsúly.
6: W7 lehetőleg 64 bites verzióval.
7: mindegy, de ahogy néztem 320-asnál kisebb már nem nagyon van, az is bőven elég
8: Min.: 2 év garancia, Brazos E-350 v. E-450 processzor vagy Llano platform, min.: 2 GB RAM de 4 GB lenne az ideális, HDMI kivezetés, WiFi, LAN csati, beépített webcam, esetleg bluetooth, de ez az utóbbi nem annyira fontos.
9: Ilyen még nincs, pont ebben kérek segítséget. Nem vagyok elkötelezve egy gyártó mellett sem.Üdv!
-
Tombi
őstag
válasz
Chabee #15999 üzenetére
Nekem PB notim van: belsőleg egy hulladék, nagyobb utazásokra nem vinném magammal, annyira törekény. a billentyűje megszokhatatlanul rossz. 150ezres gépbe mono hangszorot tettek, de ami gázabb, hogy a hangchipen is sporoltak, tehát gyenge a hangminőség külső hangszoroval is. (TK85)
-
Tikakukac
titán
válasz
Chabee #15999 üzenetére
PB felhasználók gondolom lázadnának, meg etc etc. senkit sem érdekel. Apró agyig van tömve a bontáson lévő gépekkel, az okokat keresővel ki tudod keresni. Számok és egyebek nem érdekelnek senkit, bonts szét őket és meglátod a csodát.
Mondd meg mennyi pénzed van és mire használnád és mondunk gépet. Ilyen egyszerű a képlet.
Sebaj Fóbiás: Mondjuk Fuji A531 i3-as procival beleférne a keretbe. Fényes változata az AH jelű, az olcsóbbért is akad.
-
mutyi
senior tag
Valaki tudna-e nekem érdemben nyilatkozni.
Dell Latitude 5430-as gépnél pl. van-e lehetőség a billentyűzet cserére, ha külföldi billes a gép?
Ha igen, akkor szimplán a billentyzűet kijön egybe és annyi vagy esetleg valamilyen speciális,mint pl. macbookpro-nál ,ahol teljes top case cserére van szükség.
Ha NBD nemzetközi garis, akkor azt itthon ugyanúgy kezelik, azaz bejelentést követő nap jönnek helyszínre? -
mathgery
aktív tag
válasz
BigBlackDog #16007 üzenetére
Nekem ezt a 3 típust küldte el, hogy ezeket nézte ki, és hogy melyiket ajánlanátok ezek közül.....
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Sziasztok!
100K forintért milyen laptopot vetessek főnökömékkel? Alapvetően netezésre, vonaton olvasgatásra kellene, de mivel egyikük építész, előbb utóbb biztos fel fog merülni, hogy egy autocad vagy hasonló progi is felmehetne rá. De ezt csak halkan jegyzem meg, tudom, hogy ennyiből nem kapnak túl jó gépet, csak előre kiküszöbölném a "ha csak vonatra olvasni kell akkor elég egy kicsi tablet is" jellegű javaslatokat.
Jah, és előny, ha nem túl nagy és könnyű.
Szóval 100-ért mit "érdemes"? És ha meg tudom győzni őket, hogy a keretet felvigyék 130K forinta? Ennyiért ha jól látom már egy kisebb kijelzős Corei3 procis gépük is lehetne, de hirtelen keresgélés helyett inkább megvárom a hozzáértők javaslatait.
Előre is köszi!
-
margithid
veterán
válasz
BigBlackDog #16000 üzenetére
Szerintem vostro azért jobb mint az adge, nem is értem, hogy árulják ilyen olcsón iponnál. Dell inspironnal van egy árban, aminél szerintem sokkal jobb. (attól függetlenül, hogy az új inspironok már jók)
-
válasz
freestailo #15998 üzenetére
Vidd a Vostro-t, vagy nézz körül az apróban!
-
freestailo
őstag
válasz
BigBlackDog #16000 üzenetére
Először is kösz a választ, nincs sok elvárás, talán csak annyi hogy min. i3 legyen, 4 giga rammal, meg legalább 320-as vinyóval, ja és legyen benne dvd mindenképp. Megnézem amiket ajánlottál köszönöm.
-
f4cg80
tag
t500-as gépekről mi a tapasztalatotok?
Úgy döntöttem, nem veszek 130-ért egy belépő műanyagot,hanem inkább egy használt t500-as,igaz régebbi procival (t9400)+egy ssd bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPad topik
- Háztartási gépek
- OLED monitor topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged