- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz freddyadu #23674 üzenetére
Ha garis: szerviz. Ha nem garis: szerviz. A vége ugyanaz, távgyógyítással ember meg nem mondja, hogy tuti kábel, alaplap, vagy vidkari az.
Legalábbis ha nem magad akarod megoldani, de ha megkérdezted, akkor valszeg nem fogsz nekiállni otthon megjavítani, nem is ajánlanám. Ha nincs gari akkor valami jobb nevű helyre add be.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
freddyadu
senior tag
válasz freddyadu #23549 üzenetére
Üdv!
Erre valaki:Sziasztok!
Nézelődök-nézelődök továbbra is... :-)
Valaki le tudná nekem írni egyszerűen, hogy alapvetően milyen különbségek vannak a Dell Inspironok között:
3520-5520-7520
Mert nekem alapvetően olyan egyformának tűnnek (cpu, ram, hdd, kijelző), de gyanús, hogy a 3-5-7 valami komoly dolgot jelent...
Persze tudom, hogy nem egyformák!
Köszi![ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz freddyadu #23120 üzenetére
160 ezerből nincs új, jó minőségű dokkolható gép, valamiből le kell adni. Egyébként ennyiből Fujitsu Lifebook A532-t érdemes venni, ha elég a HD4000. Szervize az egyik legjobb Mo.-n (természetesen a Dell NBD garanciájával nem versenyezhet, de nem is az az árkategória), elég masszív gép, hiába csak műanyag. Ha nem számít a hangszórók gyengébb hangzása, akkor elég jó vétel.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
darvak
senior tag
-
BigBlackDog
veterán
válasz freddyadu #12806 üzenetére
Ha jól látom 3 Gb van benne most egy t6500 mellett (legalábbis pár oldallal ez előtt ezt írtad). Netezéshez szerintem nem szükséges feltétlen bővíteni, nem az jelentené a szűk keresztmetszetet. Persze több, az jobb. Az említett footbal manager nem tudom mennyire zabálja a memóriát, esetleg amiatt lehet érdemes.
Legalábbis nálam hasonló kiépítéssel (C2D 2 GHz, 3 Gb ram, hdd) bőven jól fut a rendszer, nincsenek reccenések, megállások. (Mondjuk én 32 bites Win7-t használok, 3 Gb mellé felesleges még a 64 bit)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Apple MacBook Pro - M1, 2020, Silver - 13", 8GB RAM, 512GB SSD, Tocuh Bar, Magyar Bill. - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest