- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirKero
őstag
Üdv.
Egy barátom szeretne laptopot venni. Melyik a legolcsóbb de még használható 80k-s árkategóriában. ( egyáltalán van-e ennyiért )
100%-ban netezésre lenne használva semmi játék vagy ilyesmi. Maximum film de szerintem még az sem.
Az egyetlen elvárás,hogy a kijelzője 15,4 -nél ne legyen kisebb.[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
őstag
Hali!
Unokahúgom szeretne új notebookot venni. Keret: 140-150K. Felhasználás: office, net, hd videók lejátszása, skype, játék nem lesz. Ami kell: 15,6-os kijelző, wifi, kamera, dvd író, bluetooth (bár ez nem olyan nagy baj, ha nincs). Ami lényeg, hogy strapabíró legyen, minőségi és gyors is. Ahogy nézegettem a Lenovokat ajánlgatjátok. Néztem G580-at, Z580-at és Toshibát is. Annyi még a kérdésem, hogy későbbiekben hogyan lehet a notebookokba ssd-t rakni?
mod: azért kérdem, hogy jobb lenne-e megvenni egy olcsóbb notebookot (pl toshiba) és rakni bele egy ssd-t?
Köszi, üdv!
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz mort.hu #16294 üzenetére
Egyszerűen nincs választási lehetőségetek, ha kizárom a fos gépeket, akkor szürke, fekete és barnás gépek maradnak.
Matrica mehet belülre is, skinzone gondolom egyedi méretre is gyárt és akkor rakhattok belülre is.
A linkelt gép tökéletes. Mármint rendelkezik alaplaphibákkal, zsanértöréses típushibával, meg ami még kell. Ezért mondtam, hogy színes gép, ennyiből, rendes anyagokból, valami játékra is elegendő hardverrel nem lesz.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz mort.hu #16291 üzenetére
3k egy akármilyen matrica, rátoljátok a noti hátuljára és örültök. Az enyémen bő 2,5 éve van, semmi baja.
Ha a színesek elfogytak akkor vége, én ennyiből használható gépet nem tudok.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
mort.hu
csendes tag
-
Tikakukac
titán
válasz TigerCat #16288 üzenetére
Régi TP-ken jobb felül voltak 6-os blokkban, ez talán a leghíresebb, A többi gyártó előszeretettel dobája szanaszét a gombokat.
mort.hu: Mondjuk igen, ezek is annyira színesek, hogy a fedlapjuk más színű. Akkor inkább matricázzátok fel a gépet, és vegyetek egy normálisat. Rendesen színes gépet én ennyiből nem tudok, ez fix.
Amiket írtál pedig egy HD4000-et elkérnek minimum. Ha nem életbevágó a színes dolog, akkor én választanék mást, erre elég sok indokunk lenne.[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
Sziasztok,
Ha ilyen billentyűzetkiosztással keresnék noteszgépet, akkor azt miként kellene keresnem? Van ezekre valami szabvány? Vagy csak a nyelvi lokalizáció?
Konkrétan a normál méretű kurzorgombokra és Home/End, PgUp/PgDown gombokra gondolok.♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Tikakukac
titán
válasz mort.hu #16285 üzenetére
És milyen játékokra kérdnéd el? Ha frissebb dolgokra is kéne, akkor van 1 darab gép és kifújt. Színválaszték és hasonlókról ne is álmodj.
Ha nincs komoly játék akkor lazulunk, de a színválaszték itt is szinte 0. NP300 Samu ami ad mindenféle színes-szagos gépeket. Ennyiből ennyi van.
-
mort.hu
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos kiestem a ritmusból notebookokat tekintve, ezért kérem a közönség segítségét.Korábban (2011.08-i) bejegyzések közt láttam hasonló igényt, de a végeredményt sajnos már nem...
szóval feleségnek keresek notebookot, sok érdekes kötöttséggel:
Keret: max. 130.000 Ft
Méret: 15,6 környéke
Szín: csajos, lehetőleg piros, de semmiképp sem szürke / fekete
Numerikus billentyűzet kötelező
Felhasználás: várhatóan win7+ az idő 90%-ban masszív netezés (8 facebook ablak egyszerre, stb), filmnézés. Néha WOW. A maradék 10%-ban én kölcsönkérem, játékra. Nem eget rengető minőséget várok, de jó volna, ha elindulgatnának a friss dolgok is.Eddig ezeket találtam, de nem igazán tudom, merre lenne érdemes még nézni, egyáltalán
Acer Aspire 5560-4334G75Mnrr Red LX
- sok rosszat olvasok Acer minőségről és garanciáról (futár viszi, "sose" hozza)Asus X53E
- megörültem neki, de kiderült, kifutott modell, utódjában (x54?) színeset nem találtam.Dell inspiron XXXX
- tetszik a célszemélynek, de ami nekem jó teljesítményűnek tűnt, azt bővel 150.000+Ft amennyire megértettem.Vélemények?
Köszi előre is! -
daniel2121
senior tag
Ja kimaradt a link:
http://www.pc-outlet.hu/images/Lenovo_IdeaPad_G580_i3-3110_Intel.jpg[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz daniel2121 #16281 üzenetére
Erre sajnos volt már példa, úgy bukott ki a dolog, hogy probléma is lett belőle a géppel. Utána pedig alig akarták visszavenni a gépet Pedig szokott lenni egykét kifejezetten vonzó ajánlatuk.
(#16284) daniel2121: hááát ja, valamit valamiért
[ Szerkesztve ]
-
daniel2121
senior tag
válasz _PetZ_ #16254 üzenetére
Ez nekem is tetszik, de nem gagyi rammal nyomják tele a gépeket az impériumnál? Nézegettem a honlapukat és a több gépükben szép nagy ramok vannak.
Ez megér 5k-val többet? Nem játék lenne hanem inkább gyors legyen és külső meghajtóra gyorsan másoljon nagy méretű 20-30giga fájlokat.[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
-
Travelos
őstag
biztos hallottatok már erről a pixelhiba biztosításról
én úgy tudom, hogy a pixelhibák nagyon ritkán jelentkeznek az idő előrehaladtával, úgy értem, hogyha nem látszik az első héten pixelhiba, akkor később már nem valószínű, erről mik a tapasztalatok?
másik dolog, hogy valaki küldte már vissza a terméket internetes vásárlás után a 14 napon belül, tényleg visszaveszik? mert ezek alapján néhány agyament biztos eljátssza, hogy rendel egy másfél millás laptopot, játszik vele kicsit, kipróbálja, majd visszaküldi, persze ehhez kell másfél milla
-
mmdms
addikt
Heló!
December elején tervezek notit venni, semmi különleges igényem nincs, csak a letisztult forma. Játékra max nagyon kevésszer lenne használva, nem is lenne fontos, ár nagyon maximum 150k, de 120-130 lenne ideális. Egyet találtam ami számomra megfelelő: [link], dizájnra nagyon tetszik, a speckó se rossz, bár a hardvere lehetne egy picit combosabb. Jó lenne azért még néhány alternativa..ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Chaser
legenda
válasz kkrisi #16273 üzenetére
Mondjuk mi lenne ha kipróbálnád?
Win - sleep- , aztán katt egérre. Notesztől ne várd el hogy itt ilyeneket tudsz állítgatni, főleg ne olyantól ami neked van. Vagy megy v nem, fél perc megnézni kb._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz kkrisi #16271 üzenetére
Hát nem tudom hol olvastad, nekem nem sikerült egy géppel sem...persze lehet bennem van a hiba
S3-ból már p3 gépet is lehet éleszteni ha tudja az alaplap, az nem nagy kunszt. Rendszer leállított gépet viszont egérrel indítani érdekes lenne, mivel hogy működjön az egér ahhoz be kell tölteni a rendszernek az usb drivereket..még ha ez olyan gyorsan történik hogy észre se vesszük.szerk: S3 az alvó mód, mikor memóriát kivéve semmi nem kap áramot a gépben.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
kkrisi
senior tag
sziasztok!
Van olyan beállítási lehetőség Y570a lenovon, hogy kikapcsolt állapotban egérrel be tudjam kapcsolni?
Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Netre és egyebekre nem kell i5.
Ami linkeltem az úgy bőven jó, üzleti modell Dell fronton, az igényeidnek maximálisan elég.
Méretben a legtöbb gép kihullik, Probook van még amit ismerek és jó és ennyi.
-
NOX72
csendes tag
válasz Tikakukac #16265 üzenetére
Kösz a választ.
És a bill. világítás mennyit dobna az áron?
Igazából kinéztem már egyet (akciós), de ez sajnos már elfogyott:
HP Probook 6460b Business notebook
Intel Core i5 2520M • 14.0" HD (1366x768) AG LED • GMA HD3000 • 8GB DDR3 • 250 GB • 802.11(b/g/n) • Bluetooth • Windows 7 Prof 64bit hun • 2,2 kg
üzleti felhasználásra, közép kategória
Gyártó: HP
Garancia: 36hónap HPQ szervíz garanciaTömeg: 2,2 kg
Sorozat: HP ProBook
Garancia ideje: 36 hónap
Márkaszervizbe vihető: Igen
Anyaga: fém váz, fém borítás
Alap szín: szürke
Kiegészítő szín: szürke fedlapEz mondjuk pont nem rendelkezik billvillel és talán kicsit jobb is mint ami átlagus felhsználásra szükséges lenne, de árban elég jónak tűnt.
A gyártók közül van esetleg olyan amelyik kilóg a nagy átlagból?
-
Tikakukac
titán
válasz Travelos #16263 üzenetére
Elég régóta menő lett 1 dugaszt használni, ez van, ehhez semmi köze az árhoz, vagy a webcamhoz. A telós egydugaszos egybemikrofonos megoldások miatt kezdett elterjedni.
OFC saját mikrofonja is van.NOX72: Bill. háttérvilágítással szvsz ez nem fog menni.
Talán ez, ennél olcsóbban nincs. Jobban belenézve egész korrekt gép, szvsz maradj ennél.[ Szerkesztve ]
-
NOX72
csendes tag
Sziasztok!
Notebook vásárlás előtt vagyok, laikusként sajnos nem sok foglamam van a részletekről és az árakról.Igazából egy 13-14" notebookot szeretnék teljesen általános felhasználásra, internet, email, office alkalmazások. Fontos lenne a jó mobilitás + hosszú akkumulátor idő, extra kívánság pedig az lenne hogy a billentyűzet rendelkezzen háttérvilágítással. Anyagi lehetőség: max. 160-180 ezer HUF.
Tudnátok esetleg segíteni vagy ajánlani valamilyen gépet ami mondjuk hosszabb távon is jó megoldás lehet erre a célra?
-
Travelos
őstag
A Lenovo G580AH esetében azt írják, hogy kombinált audio ki - és bemenet.
Ha van egy mikrofonos fejhallgatóm, amiből 2 jack dugó jön ki, egy a fejhallgatónak és egy a mikrofonnak, akkor azt egy átalakítóba bedugva (amibe 2 jack bemegy, 1 meg kijön), és csatlakoztatva a laptophoz, mindkét eszköz működni fog?
Eleve nem értem, hogy webkamera van rajta, külön mikrofon connector meg nincs.
-
brumi1024
veterán
-
hecktor
aktív tag
köszi a válaszokat, még az érdekel hol érdemes laptopokat venni? laptopszalon.hu vagy egyéb oldalak?
-
hecktor
aktív tag
sziasztok,
minőségi gépet keresek 120e körül újonnan. milyen márkák jöhetnek szóba, Dell, FS -ek jók nem?
ebben a kategóriában milyen best-buy lapik vannak? többet is írjatok légyszives, köszönöm
-
Tikakukac
titán
válasz piRate_nEx #16245 üzenetére
Radium kukás eleve. Az 1600-as ram meg jó jöhet a nagyotmondó versenyen, sokkal előrébb ezzel nem vagy.
-
rabbit87
tag
Sziasztok!
Cserélném a jelenlegi laptopot, egy dolog miatt: játék.
Lenovo G570 GL van jelenleg, amiben HD3000 gpu van.
Ezt néztem ki helyette, kérdés megéri-e a csere (Az anyagiakat most ne nézzük!), tud-e annyival többet a GT635M gpu.
köszönöm a hozzászólásokat!
Iphone 12, Dell Inspiron 3521
-
fireman
tag
válasz _PetZ_ #16237 üzenetére
Sziasztok!
Egy "kicsit" off, de a 3dmark06 topicban nem kaptam segítséget, így itt próbálkozok, mert a mostani pár hozzászólásban érintőlegesen szóba került a 3dMarkt06 is, és ezzel van a problémám.
Nos: 3 hónapja vettem egy Lenovo Z580 i3-GT630M-es laptopot....meg vagyok vele elégedve, igényeimnek megfelel általánosan is, és mennek vele az általam használt játékok is megfelelően, akadás nélkül (COD sorozat).
A problémám a 3dMark06 esetében van, a program nem látja az istenért se a GT630M-et, a GFX-nél nem ír ki semmit, és úgy gondolom hogy csak a HD3000-et teszteli, 4000 körüli pontok jönnek csak a teszt végén.
Más programok simán használják a GT630M-et, de a 3dMark06 nem vesz róla tudomást, akkor se, ha futtatás előtt ezt direkre állítom .....van valakinek ötlete, hogy mit kellene még átállítanom esetleg?[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
Radiumtól ne vegyél semmit, simán lehet hogy nem az van benne amit kiírnak...
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Szepi1979
senior tag
Ha valakinek van ilyen kíváncsi lennék mit ír rá a gpuz.
Bár ha jól tudom az ASUS korábban sem trükközött a gt555m-el, ő a 144-est adta.“ nem kell mindig nyerni “
-
piRate_nEx
aktív tag
Na, és ez? Kap 1600-os RAM-ot, harmadik generációs i3-ast, és ASUS. Nem néz ki rosszul, de úgy hallom a radium.hu nem valami kóser.
The glass is already broken.
-
g4b3n
tag
Tudtok normális laptop keresőt, ami kellően részletes, mert engem kimondottan webkamera érdekel, csomó weblapon csak simán lehet beépített webkamerára lehet keresni, de ami a legzavaróbb, hogy műszaki leírásnál ennyi áll: ,,Webkamera: Van", ilyen leírást... konkrétan legalább 2 MP-s érdekel.
-
Chaser
legenda
válasz Tenken #16234 üzenetére
No. Többeknek van itt gt630-as és már talán 635-ös verzióval is gépe. Egy 3D mark teszt ezesetben döntő lehet, de akár vmelyik játék FPS felmérő részlege. Ha cpu-k azonosak és az eredmény számottevően a 635-ös javára billen, akkor nem 96 számolós, gpuz téved . Ha a két gép ugyanazt hozza, akkor csak átnevezték valóban.
Várjuk a jelentkezőket_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
piRate_nEx
aktív tag
válasz Tenken #16234 üzenetére
Nézhetjük így is a dolgot, de baromság EGY program által adott specifikációkból dönteni.
Az NVIDIA Green Light Progam keretein belül pedig kénytelenek a gyártók bevizsgáltatni, és ha az NVIDIA azt mondja, hogy nem dobhatják ki, akkor bizony nem dobják, így pedig miért lenne megbízhatóbb egy GPU-Z, mint az NVIDIA hivatalos oldalán feltüntetett paraméter?The glass is already broken.
-
-
Chaser
legenda
válasz Tenken #16232 üzenetére
Lemaradtam..a gt635-ös lenovo-ban 96 számolós a vga?
szerk: Személyes vásárlásnál nincs visszalépési lehetőség. Csak akkor lehet visszavinni bármit is ha hibás. Akkor 3 napon belül azonnali csere vagy kp vissza.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Tenken
őstag
válasz piRate_nEx #16231 üzenetére
Igazából egyszerű szövegértés alapvetően.
Nvidia oldala említ specification menünél 144 magot. 555m-nél meg "up to" 144 szöveg van. Ez a legfőbb érv a több mag mellett.
Ugyanakkor szintén az említett oldal második mondata: "Graphics card specifications may vary by OEM."
Vagyis a gyártók ettől eltérhetnek.Nekem csak az a bajom, hogy elég nagy várakozás volt itt ezzel kapcsolatban. Sok hitelt érdemlő komment szólt amellett, hogy egy Y570 szintű teljesítmény lesz. Most, hogy már vannak eladott gépek, egyértelműen látszik, hogy nem ez a helyzet és ahelyett, hogy tudomásul vennénk, egyesek még mindig kifogásokat keresnek, hogy ez a program ezért nem jó, az azért nem megbízható stb..
Sokan az itteni vélemények alapján voltak bátrak és rendeltek be előre, és most csalódottak lehetnek/lesznek. Aki veszi a fáradtságot és tájékozódik mielőtt megtesz egy ekkora kiadást, azt ne hozzuk már olyan helyzetbe, hogy itt szakmailag helytelen és valamilyen irányban elfogult véleményeket kelljen olvasnia szerintem."Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Tenken
őstag
válasz piRate_nEx #16219 üzenetére
Annyira nem új, hogy ne ismerné fel hitelesen.
(#16212) hunkami:
Elvileg vissza viheted. Netes vásárlásnál ha jól tudom 8 munkanap van vásárlás napjától számítva amig indoklás nélkül vissza viheted. Ha megvan az eredeti csomagolás, akkor a teljes árat kell vissza adniuk. Személyes vételnél nem tudom pontosan, hogy megy. Valószínű ugyanígy.
Amúgy nem csináltál rossz boltot szerintem. Mire lejárna a gari és el akarod adni jobban örülsz neki, hogy i3 lesz benne és nem Pentium. Nem nagy felár, én megtartanám a helyedben, ha nincs baj a géppel. Már csak azért is mert mit vennél ugyanennyiért?(#16228) Namiren:
Spyduck írta egy válaszban, hogy a kalauz-os tesztjében ott voltak a gpu-z screenek. Nem akarok belemenni, de ha valahol téved a program, akkor az még az a teszt lesz lesz. Ezek mostani mérések, és ami különbség az csak a régebbi 630-as kártya adataiban van. Vagyis azóta vagy csöndben megerősítették (kétlem), vagy azok a hibás gpu-z-s adatok. Ezt támasztja alá az is, hogy 3Dmark alatt 10 ponton belüli eltérés van a 630-as és a 635-ös kártya tesztje között.
Ha mégis tévedne, és 144 mag lenne alacsonyabb órajel mellett, akkor is kizárt, hogy ennyire hasonló eredményt produkáljon tesztben.
[ Szerkesztve ]
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
-
Sdmv8
tag
válasz piRate_nEx #16223 üzenetére
Igazából ez sem igaz, mert egy kollega linkelte a G580-as Logout tesztben a GT630-as kártyáját aminek a teljesítménye teljesen ugyanaz, mint a Z580-ban levő. ittvan.
-
Szepi1979
senior tag
Az én g580-amban az órajel ugyanaz mint a z580-ban. 660/800 boost
“ nem kell mindig nyerni “
-
_PetZ_
csendes tag
Nézd meg kérlek a másik képet amit linkeltem 630as az nem tünik alacsonyabb órajelünek...
-
_PetZ_
csendes tag
válasz piRate_nEx #16219 üzenetére
3dmark06 és 3dmark11 nél 630 és a 635 között pár pont eltérés volt...
-
veterán
Srácok valaki ismeri a lenovo E530-at ? Ezt néztem ki végül, egyedül , ami kissé zavar az integrált HD 4000 VGA. Ez a VGA mihez elég ? Mondjuk az tény játszani nem fogok a notival. Max neten pokizok rajta , de gondolom annyit azért elbír ez a VGA is
3njoy the Lif3
-
_PetZ_
csendes tag
válasz piRate_nEx #16216 üzenetére
Saját mérésem...635ös karinál ugyanazok az adatok jöttek ki mint a 630as nál...
-
Sdmv8
tag
Most már az is érdekelne, hogy a G580-as GT635 illetve egy Z580-as GT635 között is van-e különbség...
Meg akkor mi ez a habizás ezzel a GT635-el, GPU-Z tesztek szerint csak névbeli különbség van a B970 processzoros GT 630-al szemben... ÓMÁJGÁD. /ezazigaziparasztvakítás/ csalódtam a Lenovoban.
[ Szerkesztve ]
-
piRate_nEx
aktív tag
Na, akkor most hogy is állunk? A 635M ugyanaz lett mint a 630M? Későn kapcsolódok be...
The glass is already broken.
-
Szepi1979
senior tag
válasz _PetZ_ #16212 üzenetére
Később ha el akarod adni jobban hangzik majd...
( én meg örülök, mert eddig nagyon dühített hogy megvettem a sima gt630m változatot b970-el, aztán kijött ez, de ez így erősen átverés szagú )
Most akkor vagy a 630 nem 630 hanem 635, vagy fordítva ( gyanítom inkább a másik verzió az igaz )
[ Szerkesztve ]
“ nem kell mindig nyerni “
-
Tenken
őstag
válasz Cruncher #16209 üzenetére
Felejtsd már el ezt az oldalt! Semmi köze a Lenovo kártyák neveinek a rangsorukhoz kb... (Oké, 660M az rendben van.)
Teljesen félrevezető.
Az a baj, hogy legtöbben úgy hivatkoznak rá, hogy végig se olvassák az összefüggő cikkeket.(#16210) hunkami:
Semmit. Ő se tudja.[ Szerkesztve ]
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Cruncher
csendes tag
-
Leone512
csendes tag
sziasztok,
notebook vásárlás előtt állok,
gyakorlati szempontból mit javasolnátok "hétköznapi" használatra,
(netezés, filmezés, letöltés), játékban nem gondolkodom, de ha arra kerülne sor jó lenne egy - ha nem is erős - átlagos vga (úgy hallottam hogy az integrált még a hétköznapi használatra sem mindig elég),
típus kikötésem nincs, de a tesztek alapján az az érzésem hogy egy "Dell,Fujitsu,Sony és Asus" keveréket szeretnék
150-160k körül szánnék rá, a tesztek alapján az előbb említett márkák ezen szintű gépei között mindegyik másban jó, ezért nem tudom mitévő legyek
köszi előre is[ Szerkesztve ]
Leone512
-
nepszter1
addikt
Hugomnak kellene egy notebook szóval ilyen kisebb fajta használt kellene max 30ezer forintért. Netezésre kellene neki főleg. Esetleg pár film.
-
humax
senior tag
sziasztok
érdemes gondolkozni a 3 gerenciao 3rd Generation Intel® Core ra?
mondjunk egy i7 2rd Generation Intel® Core egyenlo egy i5 3rd Generation Intel® Core?
igazabol netezes meg film nezesre hasznali szeretnek, koszi
Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3949
- ASUS Chromebook C523
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest