- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
balaaazs #24094 üzenetére
A méretbesorolást jól látod (2x0 - 12,5"; 4x0 - 14", 5x0 - 15,6")
Az évente megjelenő gépeket rendre T400, T410, T420, T430-as névvel illették, így nyomon követhető, mely sorozatról van szó.
A T430 eképpen egy évvel újabb a T420-nál.
Amennyiben elhanyagolható az árkülönbség, akkor inkább újabbat vegyél (ha nem zavar pl az új gombsorkiosztás), ha nagyobb a különbözet árban, akkor bőven jó a T420 is.MOD
Garancia általában 3 év világgarancia (kiéve néhány USA gépnél), bárhol érvényesíthető, bár manapság nyígnak több helyen is (de nem mindenhol) számla után. Ha kisebb hivatalos szervizbe viszed, ott kevésbé vacakolnak a papírért, mert legalább van munka. (Pl Albacomp-ot nem ajánlom Fehérváron, eddig nem a jó élmények dominálnak náluk)Üzleti gépeknél alap a hivatalos Win megléte.
-
válasz
balaaazs #24095 üzenetére
Tényleg nem, de ott külföldi gépeket adnak, és 10k-val többért már T430i-t kapsz, rendes boltból.
Egyébként most belegondoltam...
...az addigi tényleg para, hogy consumer gépeket külföldről hoznak, és a gari, kicsit kétséges, na de mi van az ilyen üzleti modellekkel, mint a T-széria, vagy az Elitebook-ok? Ezeknek, ha jól tudom, nemzetközi a garijuk, és mindegy, hogy hol vásároltam, 3 évig az egész világon jótállnak értük.
Vagy rosszul gondolom? -
balaaazs
senior tag
válasz
balaaazs #24094 üzenetére
Pl. a radiumnál a T420 már van 230ért. Ami nem is olyan sok.
http://www.radium.hu/lenovo-thinkpad-t420-i5-2520m-4gb-ddr3-500gb-1609.html
-
balaaazs
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, elvesztem a thinkpadeke világában. Az odáig megvan, hogy t4el kezdődő az 14 colos, a t5el az 15. Nade azon belül. Van T420, meg T430, meg T530. A 20as végű a régebbi adag? Melyik a jobb, erre a sorozatra is érvényes, hogy egyre rosszabb a minősélg?
Köszönöm!Illetve még valami: a thinkpad edge az mit takar, az is ilyen prémimum?
Illetve akkor ti melyiket ajánlanátok?Árban max 300 bruttó, de nem bánom ha kevesebb.
Köszi! -
gyu84
tag
Üdv!
A kettő közül szerintetek melyiket válasszam?
LENOVO IdeaPad G580 59-355628: http://ipon.hu/webshop/product/lenovo_ideapad_g580_59_355628/296219
ASUS X55VD-SX037D: http://ipon.hu/webshop/product/asus_x55vd_sx037d/297814
Igazából majdnem mindenben megegyeznek, a VGA különböző az Asusnál NVIDIA GeForce GT 610, a Lenovonál NVIDIA N13M-GE. Ezeke közül melyik jobb? Illetve megbízhatóságban és minőségben Asus vagy Lenovo?
Köszönöm a válaszokat! -
Pocok256
veterán
Nagyon halkan megjegyzem, hogy az amd intel kombo tényleg nem szeretik egymást sok esetben. 1 év múlva ugrik a intel driver support és onnantól elég nehézzé válik a catalyst telepítése ... na meg sokszor addig sem egy leányálom :-(
-
Borote
addikt
válasz
G-lader #24084 üzenetére
Valami ott egészen biztosan nem volt rendben
Pontosan milyen gépek voltak, milyen i3-mal? Volt-e bennük SSD?
Ugye nem ULV i3-t hasonlítasz i5-höz?Egy 2GHz+-os i3-as CPU szinte semmi olyan hétköznapi feladat nem tud megakasztani, ami egy notebook i5-t is meg nem akasztana. Mindennapi felhasználásra egy SSD-s i3-as gép gyorsabb(nak érződik), mint egy akárhánymillió magos i7.
Ilyen furcsa elgondolás miatt nem érdemes gyengébb minőségű gépet választanod egy esetlegesen masszívabb darab helyett, mert akkor verheted igazán a fejd a falba, ha tőből kitörik a zsanér, és a szerviz Rád fogja
-
jagyugyaerik
tag
válasz
runner 125 #24072 üzenetére
Köszi a választ! Ilyesmire számítottam! Talán itta kijelző a legdöntőbb szerepű és a dizájn. Ezért a lenovo nyert mert nincs szükség matt kijelzőre és a Lenovo jobban si néz ki. Az még plusz h 3rd gen. proci plusz hd4000.
Köszi -
G-lader
tag
válasz
btudos #24085 üzenetére
Jó, ennyire nem értek hozzá, nem tudom melyik gépen mit nyomkodtak előtte, és mióta fut a gép, nekem tényleg csak az tűnt fel hogy nagyon nagy különbség volt a bezárási időkben, és csak 1mp!!!
Na de mind1-is, engem ez arra sarkalt hogy az i5-ös gépek közt lesegessek, és azt hiszem a választásom is e szerint fogom meghozni, mert ha nem így tennék és utána lassúnak találnám a gépet verném a fejem a falba
-
-
G-lader
tag
válasz
btudos #24083 üzenetére
Ok, más, de mi??? Fura volt hogy az összes i3-nak jóval tovább tartott mint az i5-öknek, és tényleg nem gyártófüggő volt, néztem Samsungot, Sonyt, Asust, HP-t, Acert és azt hiszem még Dell-t is. Végigtesztelgettem jópár gépet, nem csak 1-1-et....
Más: Amúgy ami külsőre tetszett, de nagyon-nagyon be volt lassulva (annyira hogy el sem akartam hinni ) az egy érintőképernyős Asus X202 volt, nem is értettem... ez tényleg ennyire lassú???? Mert MM-ben használhatatlanul lassúnak tűnt....
-
spyduck
nagyúr
válasz
bob011 #24069 üzenetére
Hát bíztam benne, h lesznek benne kulissza titkok meg hasonlók, amiket esetleg még nem tudok. Az egyetlen dolog amiről nem tudtam az a Samsung 1 napos gariztatása. Amúgy a cikkből elég sok minden kimaradt, de alapvetően jó összefoglalás. Én is terveztem hasonlót, de mivel állandóan változnak a dolgok nem volt kedvem megcsinálni.
-
G-lader
tag
válasz
Borote #24053 üzenetére
Nem, nem csak samsungokat néztem, főleg azért mivel nálunk a MM-ben csak 1db i3-as samsung NP530 volt.
Igazából van az a MM-ben szokásos standard képernyő ami fut a kiállított gépeken, és ott van vmi "ismerd meg ezt a gépet" lehetőség. Arra kattintottam, és ott lehet vmi előre beállított videót, fényképeket, ilyesmit nézni. Nekem csak az tűnt fel hogy ha a bezár gombra kattintok akkor az i3-aknál sokkal többet kell várni mint az i5-öknél (legyen az Dell, Sony, HP, vagy ASUS gép) és az eltérés a várakozási időben nem kevés volt, pedig ez az "ismertető" nem hinném hogy egy nagyon erőforrásigényes cucc lenne. Ezért gondolom úgy hogy nekem az i3 nem lenne megfelelő, mivel én nem tudnék együttélni azzal hogy egy ilyen lightos alkalmazás bezárása ca. 6-10mp-ig tart,
-
Sweetpapa
csendes tag
Üdv urak!
Egy ismerősöm szeretne laptopot venni az alábbi szempontok alapján:
(1) Maximális keretösszeg Ft-ban? 100-120e Ft
(2) Kijelző mérete, felbontása, fényes, matt? 15,6"
(3) Notebook súlya? Mindegy, ritkán lenne hordozva.
(4) Felhasználási kör (játék, munka stb…)? Irodai munka, Word+Excel
(5) Mi a fontosabb számodra, a megbízhatóság vagy a teljesítmény? Megbízhatóság.
(6) Operációs rendszerrel, ha igen milyennel vagy FreeDOS-al kéred? Win7-Win8
(7) Tárhely (HDD) és memória (RAM) mennyisége? Ami elég az Office futtatásához, és az oprendszerhez
(8) Egyéb kívánság (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) Hölgy lesz a tulaj, nem mindegy a kinézet!
(9) Eddig kinézett notebookok, linkeld be a boltot (Ez azért fontos, mert ha jót választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresni)Lenovo g580gc a laptopszalonnál
(10) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1 hónapon belül.Nagyon köszönöm előre is!
-
Viszont ez ütős:
"Otthoni gépekre bruttó 8-14 ezer forint körül van az ára 2 év extra garanciának, az üzleti gépek esetében 20 ezer forint közeli az ára, de a HP-nál gyakran vannak akciók, amikor ingyen adják ezeket, tudta meg a HWSW."Érdemes lesz figyelni! Bár nem tudom, hogy honnan lehetne megtudni...
-
btudos
nagyúr
válasz
runner 125 #24070 üzenetére
Az Inspironokra már 2011-ben sem járt helyszíni garancia, de nembaj
(öcsém melegszendvicssütőjére /N7110
/ biztos nem járt, és van még néhány N5110 ismerősi körben amire bizony csak szervizgari van)
-
runner 125
nagyúr
válasz
jagyugyaerik #24071 üzenetére
Ilyen kérdésre nincs pontos válasz, elég csak Murphy törvényét idézni.
Egyébként mindkettő típus ajánlott, de más más felhasználási területet képviselnek.
Kérdés mire fogod használni. -
runner 125
nagyúr
válasz
spyduck #24063 üzenetére
Remek. A 7-es széria felettébb érdekel. Bár, gyanítom az elvárásaim kissé erősek, hiába magas az árcédulája.
_
"Dell
A kimondottan a vállalati szektorban erős Dell 2011-ben még minden noteszgépét 3 év helyszíni garanciával árusította Magyarországon, azonban tavaly kénytelen volt visszatérni a konstrukciók szegmentálásához, mivel a legolcsóbb otthoni modellek nem bírták egyszerre a dollár árfolyamának változását és a helyszíni garancia költségét - tudta meg lapunk."
....
/bob011 linkjéből idézve./
-
dunc
nagyúr
Tehát srácok akkor best buy a G580 ?
-
ro_bert17
őstag
Az egyik nagyobb it portálon ma tettek közzé notebook gyártók garancia idejére, típusaira egy elég részletes, aktualizált írást. Sok notebook kereső számára lehet hasznos.
-
-
rizso
addikt
Helló Srácok!
Egy ideje nem követem a topikot - és ezzel együtt a "laptopvilág" alakulását/fejlődését sem
Most viszont kellene egy kis segítség. Öcsém megkért, hogy segítsek egyik haverjának laptopot választani. 130k körül lenne a keret, és egy megbízható gép kellene, ami a Fifa 2013-mal is frankón elboldogul. Van 1-2 kiszemeltem, de kíváncsi vagyok a véleményetekre is, hátha van egyezés is, esetleg olyan gép, ami elkerülte a figyelmemMik voltak amúgy az elmúlt kb. fél év leglényegesebb történései/megjelenései/bejelentései? Kb. ott maradtam le, mikor az L850, G580, A531, Y580 voltak a "menő", sokat ajánlott gépek
-
spyduck
nagyúr
Samsung NP530-nak 120 fokban nyílik a kijelzője, igen vicces
A betekintési szögek kriminálisak, bár ezt az összes samsungál tapasztalom. Még jó, h TV-t is csinálnak, wááá -
btudos
nagyúr
válasz
G-lader #24051 üzenetére
Ennyiből vegyél igazi Thinkpad-et, hamár... Nem rossz az S430 sem (én használtam pár hétig olyat), de közelébe sem ér a mostani T430-amnak.
Hozzáteszem sebességbeli különbséget i3 és i5 között nem nagyon fogsz észrevenni alapjáraton, emiatt ne dobj el sokkal jobb gépeket, mondván "csak i3". Inkább vegyél i3-as gépet plusz egy SSD-t, az már érezhető lesz, ezt garantálom
-
G-lader
tag
válasz
brumi1024 #24034 üzenetére
...csak i3-al van i5 helyett, csak kisebb a winyó (és lassabb), csak nincs hdmi. Szóval sajnos nem rteljesíti azokat amik nálam feltételek lennének, de azért köszi, mert minden javaslatot szívesen várok, és hálás vagyok érte. Amúgy ha nálam 2 évet kibír a laptop akkor már nagyon elégedett vagyok, szóval nem 10 évre keresek gépet.
Ami nagyon tetszene tudásra az ez lenne, csak kicsit a keretem felett van
http://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/lenovo/Lenovo_Thinkpad_Edge_S430_Intel_Core_i5_3110M_4GB_16GB_+_500GB_NVIDIA_Windows_7_Mocha_LEN_N3B2FHV_TS_7430.html
-
DNReNTi
őstag
válasz
p0rch_m0nk3y #24046 üzenetére
Ha rá tudsz szánni még 20ezret a Chaser kolléga által javasolt M4600 kiváló vétel. Én most vettem pont egy ilyet, mivel kifutó széria így verhetetlen árban van. Felső kategóriás anyagminőség és NBD garancia, ami akár 5 évre kiterjeszthető. Én elsősorban melózni vettem, de gyakorlatilag mindenre jó. Ami esetleg ellene szól hogy nehéz, de ez nézőpont kérdése, nekem épp így jön be. Van egy tekintélyt parancsoló megjelenése. Amennyiben viszont nem fontos számodra a full HD valamint az üzleti kategóriájú minőség, olcsóbban is megkapod ezt a teljesítményt, vagy ennyiért jobbat.
-
btudos
nagyúr
válasz
Milyen méretben keresel?
szerk.: 15,6"-os méretben Chaser ajánlatait venném figyelembe, de Mosqu!to-nál volt nemrég dGPU-s E6430, az is jó lehet, ha esetleg kisebb méretben keresgélnél.
-
Chaser
legenda
válasz
Y580 lenovo, dell M4600, utóbbi kicsit drágább 250k-nál. Első gép akkor ha tényleg játszanál, 1ébként dell az más kategória és játékra is jó, garanciája is a legjobb a dell üzleti gépeknek. Lehetne más üzleti is de ha játék is cél akkor más nem fér bele, ez a gép is nemrég +100-200k volt, most kifut ezért "olcsó". Lehet máshol olcsóbban is megtalálod egy kicsivel.
szerk: iponyban 269k
-
spyduck
nagyúr
Akkor ennyit a nagy tévhitről, h a GT635 erősebb mint a HD7670M. Megnyugtatlak titeket, h én is tévhitben éltem
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
Sziasztok!
Laptopot szeretnék venni, maximum 250ezer forintig lenne rá keret. Elsősorban mindennapi használatra, filmnézés, netezés, a szakmámból kifolyólag futtassa rendesen a 3D-s tervezőprogramokat, játékra (nem muszáj hogy a legdurvábbakat vigye). Kiváncsi vagyok mit ajánlotok, ár érték arányban mi a legjobb manapság? Előre is köszi a válaszokat! -
DNReNTi
őstag
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Lány ismerősöm szeretne egy lapost venni. A következők vannak:
Használat: Netezni, filmezni.
Kijelző: 15".
Gari: 3 év.
Ár: bruttó 100 körül.Sajnos ez így elég szűk.
Én találtam már olyat ami jó lenne de csak 2 év garral. Nincs tapasztalatom AMD és Celeron / Pentium mobil processzorokkal. Kérlek segítsetek, mit keressek.Köszi!
-
dunc
nagyúr
válasz
piRate_nEx #24038 üzenetére
Elég a dual core ,amúgy van de 139,i5 159
-
Chaser
legenda
Ez a mission impossible kategória
Ideális esetben 100k alatti gép töbet tölt nálad mint a szervizben, még ideálisabb esetben szervizbe se kerül. Persze 1-2 a sokból még eldöcöröghet pár évet, de nem jellemző ma már. Aztán ha a lap behal kukázhatod az egészet. 11x k-ért van egy dell, 3520 inspiron, 3 év gar, nem a legjobb de legalább 3 év garos. Vagy használt üzleti gép garanciával.
-
piRate_nEx
aktív tag
dunc:
hf77:
Lenovo G580
Mindkettőtöknek ez, az i3-as verzió is lehetne, de ahogy látom mindenhonnan eltűnt.
Ha matt kép kell akkor még a Samsung NP350 jöhet szóba. -
dunc
nagyúr
Sziasztok alap dolgokra szeretnél notebookot venni. Szeretnék USB 3 at rá,és nem integrált vga-t ,15,6 asztali méret. 130 körül tudok rászánni.Erre gondoltam,lenovom még nem volt.
-
Elteu
csendes tag
Sziasztok!
Édesanyámnak szeretnék ajánlani egy olyan nem netbookot, ami tartós, de olcsó, szövegszerkesztésre, internetezésre, skypeolásra.
Elsődleges paraméter az ár (100 000 forint alatt minél vastagabban), másodlagos a tartósság (ha lehet, bírja tovább a 2 év garanciaidőnél).
Van ebben a kategóriában preferált márka? Esetleg típus? Konkrét akció?Minden segítséget köszönök!
Elteu -
G-lader
tag
válasz
Chaser #24032 üzenetére
Esetleg erről mi a vélemény???
http://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/lenovo/Lenovo_Thinkpad_Edge_E430_Intel_Core_i5_3210M_4GB_500GB_NVIDIA_Windows_8_Fekete_aluminium_LEN_NZNNRHV_TS_7627.html
vagy róla?
Bár ebben nincs Win, de az árkülönbségbe az beleférne
http://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/lenovo/Lenovo_Thinkpad_Edge_E430_Intel_Core_i5_3210M_4GB_500GB_Intel_DOS_Fekete_aluminium_LEN_NZNKZHV_TS_7420.html
-
-
a000
őstag
Köszi mindenkinek
-
ro_bert17
őstag
-
ro_bert17
őstag
válasz
AxBattler #24023 üzenetére
Konkrétan Pozsony a székhelyük, de ha jól látom szállítanak Magyarországra.
(#24024) Tikakukac: elvileg számlát adnak, nemzetközi garanciás gépet is árulnak. A leendő vevő felvidéki, így nem fog zavarba jönni a billentyűtől, op. rendszertől (bár ezek utólag magyarosíthatóak).
Viszont vékony, könnyű, igaz sajnos nem annyira nőies Thinkpad T430u van az oldalon 200k körül.Szerk: szóval azért érdekel a bolt, hogy érdemes lehet érdeklődni, vagy komolytalanok.
-
ro_bert17
őstag
válasz
ro_bert17 #23957 üzenetére
Ha valakinek lenne erre vonatkozólag tapasztalása, amit megosztana vele, azt továbbra is szívesen venném.
Valamint az után érdeklődöm, hogy valaki vásárolt már ebben a boltban esetleg? Ha igen, szintén egy-két szóban, mennyi idő alatt szállítottak, számla, hozzá állás, stb.
-
Tikakukac
titán
Inkább úgy fogalmaznék, hogy nem mindegyikben kényelmes. Elviekben amiben standard olvasó van, azokba bele kell mennie a keretnek. Itt esetleg a bootolási képesség és egyéb zavarhat be, de szerintem a legtöbb gépnek ezzel sincs baja.
Amúgy jah, az A532 bőven elégséges gép, és abba tutira megy a keret is.
-
Dhampir
félisten
válasz
Orient84 #24017 üzenetére
SeniorTilla foglalkozik Sony laptopokkal, megkérdezheted őt is.
-
Orient84
aktív tag
Sziasztok,
tudom,hogy nem olcsó gép,meg ebben az árban jobbat kapni,vagy ezt a tudást olcsóbban,csak érdekelne,hogy ez milyen gépezet
-
a000
őstag
válasz
Tikakukac #24012 üzenetére
Nem mindegyik gépben szedhető ki az egész dvd olvasó. Vagy rosszul tudom? Ilyen caddy-bay megoldásra gondoltam.
Amúgy új gép érdekel, 15", no játék. Oprendszer nem kell, fényes nem fényes mindegy, 4gb vagy több ram, vinyó mindegy, oprendszer nem kell.
Árban 100-130 között. Ha nincs ilyen, akkor a legközelebbi legolcsóbb.
-
Tikakukac
titán
-
a000
őstag
Sziasztok
Melyik most a legolcsóbb új gép, ahol a dvd olvasó helyére lehet tenni plusz egy hdd-t? -
gyu84
tag
Üdv!
Laptopot szerenék vásárolni, amiben szeretnék segítséget kérni.Maximális keretösszeg:110-120 ezer Ft
Kijelző mérete: 15 coll
Súly: mindegy
Felhasználási kör : főleg munka, ritkán 1-2 játék
Operációs rendszer: Nem kell, vagy Linux, FreeDOS
CPU: Intel i3 vagy ezzel megegyező teljesítményű AMD (nem nagyon vagyok tisztába a teljesítményekkel, ezért is kérnék segítséget)
RAM: min 4GB
VGA: FullHD-s filmet vigyen ha TV-re kötöm
HDMI legyen rajta
Minél hamarabb esedékes.Köszönöm.
-
who_a_way
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni laptopvásárláshoz (mily meglepő)
(1) Maximális keretösszeg: 150 000 - 175 000
(2) Kijelző mérete: 15,4", elvárás a HD felbontás
(3) Notebook súlya: mind1
(4) Felhasználási kör: nem vagyok hardcore gamer, de 1-2 játék kéne, pl: Dota 2
Programok: STEP7, autoCAD, PhotoShop, stb..
(5) Mi a fontosabb számodra, a megbízhatóság vagy a teljesítmény: jó kérdés, az arany középutat választanám
(6) Operációs rendszer: linux vagy freeDOS
(7) HDD: 500-750 giga, RAM: 6-8 giga DDR3 (1600 Mhz)
(8) Egyéb: webcam, usb3.0, hdmi kimenet, kártyaolvasó
(9) Eddig kinézett notebook:
http://www.edigital.hu/Notebook/Acer_V3-551G-84508G75Maii_%28ACR_NX.M0GEU.003%29_notebook_fenyes_szurke-p345181.html
(10) Mikor lenne esedékes a vásárlás: 2 héten belülElőre is köszönöm a helpet!
-
piRate_nEx
aktív tag
Gyerekek, hihetetlen hogy mik történnek itt.
Ez az elmúlt ~1 hét...
-
btudos
nagyúr
válasz
roccat #24001 üzenetére
Igaza van, a kérdések nagy részére nem válaszoltál, nem véletlenül vannak ott, a mindegy az nem válasz.
Nagyjából ismerjük az általános igényeket, leírtad az árkeretet meg hogy játékra kell, de kicsit konkrétabb igényekkel jobban be tudjuk lőni a neked való gépet, csak erre akart utalni a kedves fórumtárs, nem kell egyből letámadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest