- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jön a neurális leképezés a DirectX API-ba
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3oH
addikt
válasz Anthony001 #16628 üzenetére
HA garancias gondod nem a boltot kell hivni, hanem a gyartot. Laptopoknal ez igy megy. Kiveve persze, ha vetel vmi bolti garit melle. Na az jo esellyel ugrott.
-
M3oH
addikt
válasz Chabee #16015 üzenetére
Ha ragaszkodsz a W7hez akkor:
Fuji ah531 + W7 135e
Lenovo g580 + W7 135e
SAmsung gyari w7 135e -
M3oH
addikt
válasz picur27 #13440 üzenetére
Radium nem tulzottan ajanlott bolt. Laptopszalon teljesen ok. Lengyel szerviztol nem kell felni, a tapasztalatok azt mutatjak, hogy gyorsan es jol dolgoznak. Esetleg kicsit olvas bele a Y580 topicba, es kerdezz. Biztos fognak valaszolni a tulajok. Amugy a Lenovo gepekkel nem nagyon szokott gond lenni.
-
M3oH
addikt
válasz picur27 #13430 üzenetére
LEnovo Y580 veri minosegben az altalad linkelt K55 asust azt tuti. Az uj Dell inspironhoz meg nem volt szerencsem szemelyesen, de az itt leirtak alapjan, jol sikerult a szeria. Es a garija biztos, hogy az egyik legjobb. En a Lenovo es Dellben gondolkodnek, az asus felejtos.
-
-
M3oH
addikt
válasz ndavebaja #11977 üzenetére
A 2 modell szinte azonos, kiveve persze a procikat. Sztem 130ert win7tel jo ar. i3 pottyet erosebb a B960nal, illetve csak iHD 2000 van benne. De gondolom nem a jatek a foszempont, minden mas alap dologra (net, film, office) eleg a B960. Ha neked fontos a W7, akkor az jobb valasztas, ha inkabb erosebb vas kell es az OP rendszert megoldod mashogy, akkor az i3as verzio a nyero.
-
M3oH
addikt
válasz junior11 #9843 üzenetére
Fenyes kijelzon szebbnek tunke a szinek, de ennek megvan a hatranya is. Nem azt lattod, mint ami valojaban, bizonyos helyzetekben ez eleg zavaro lehet, de van, akit ez egyaltalan nem erint. En matt parti vagyok,nekem az is van, asszonye fenyes, ami nekem feltunik, de ha folyamatosan olyat hasznalnek, valszeg azt is megszoknam. Matt enyleges elonye, hogy nem tukrozodik, jobban hasznalhato szabadban.
[ Szerkesztve ]
-
M3oH
addikt
-
M3oH
addikt
válasz MrBacon #8556 üzenetére
EUn belul nincs vam. Tehat nemet/angol ebay/amazon es EU webshopoknal, stb. nem kell ilyennel foglalkozni, vamkezelest sem kell fizetni.
(#8554) Jocozolg: A532 kicsit meg fekete lo Az elodokbol kiindulva jo masina, de meg nem nagyon van tapasztalat vele. Remeljuk, SpyDuck osszedob ra egy tesztet
[ Szerkesztve ]
-
M3oH
addikt
válasz MaxxDamage #8550 üzenetére
Free shipping alatt a szallitast ertik. De, ha USbol jon csomag, az szepen fentakad. Foleg, hogy hivatalosan gondolom vmi szallitmanyozasi ceg hozza, sztem tutti. Es igy rajt lesz az ertek (1500$), aminek szepen kicsengeted a 27%-at + 1220Ft vamkezelest, ha hozza akarsz jutni a csomaghoz. Es lehet, hogy 2ev garit adnak, de az megeshet, hogy csak az USban ervenyes, itt nalunk mar nem.
-
M3oH
addikt
válasz MaxxDamage #8539 üzenetére
Csak szamold hozza a vamot/afat, es mar is nem olyan jo ajanlat. Illetve, megeshet, hogy a garancia sem 2ev.
-
M3oH
addikt
válasz freestailo #8213 üzenetére
G6-t en nem vennek, itt sem nagyan linkelt modell. ~fel eve volt nalam 3db, nyeklik, csuklik, hullamzik az egesz kaszni. Acer jobban ossze van rakva, mint az.
-
M3oH
addikt
válasz ész ventura #6984 üzenetére
Borote mester ajanlata messze jobb, mint a Dell. Tudom, hogy 8ezer Ft is szamithat, de hidd el, megeri.
-
M3oH
addikt
válasz RohenHun #3728 üzenetére
G75 jo kis gep, de mas mint a elotte felsoroltak. Azok elegans, karcsu masinak, nagyabol egy eletre tervezve. G75 is jo minosegu, de ez egy gamer laptop, nagy es nehez(~4,5Kg), ez miatt viszont erosebb hardverben es hutesben, de furan veszi sztem ki magat egy targyalason sztem Igazabol azt kell eldonteni melyik irany a fontosabb. Nekem G74m van, percig nem bantam, es a g75 is korrekt gep. Az SSD, pedig minden gepen dob, sot en azt mondom, hogy alap dolog ilyen szinten.
-
-
M3oH
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztalos klub
- Jön a neurális leképezés a DirectX API-ba
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- Eladó Surface Pro 5 - hibás, de működő akksival (gyári Windows-al)
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell XPS 9305 13.3" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- HP Elite X2 1012 G2 i5-7200u / 8GB / 256GB SSD/ 12" IPS érintő tablet-laptop
- Dell Precision 5540 i7-9850H / Quadro T1000 / 512SSD / 15,6" FHD IPS / 97Whr akku
- Lenovo ThinkPad T14, i5 10310u / 16GB DDR4 / 512256GB NVMe SSD/14.0" FHD IPS/
- Incase Macbook Pro - Air 12" és 13 " védőtok
- KERESEK gyári töltőt Alcor Snugbook Q1411s Notebookhoz