- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Nem is feltétlen a hűtés a gond. Elég komplex azért egy alaplap, bármi kihalhat a fesz. emelgetéstől vagy hajtástól.
Nomeg ugye szenzor nincs mindenhol, simán elképzelhető, hogy valami ropogósra sül, de mi abból nem érzünk/látunk semmit.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Chaser
legenda
Igen, ez a tévhit. Lehet közvetlen a gyártóhoz fordulni, csak úgy sok mindentől elesik az ember. Asztalt verni csak és kizárólag ott lehet, ahol a gépet megvették. Gyártóval, szervizzel a vevő nincs szerződésben, a bolttal van. Hadd ne linkeljem az idevágó hatályos jogszabályokat.
Gyári gar viszont ilyen esetekre jó, ha mondjuk a kisker megszűnik. Részemről csak NBD garos dellnél hagynám ki a boltot a buliból._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
picur27
csendes tag
Köszönöm Neked és B-L-A-C-K -nek is gyors választ.
Olyan kérdésem lenne, hogy a Lenovo Y580-ast nézegetve tényleg nagyon erős gép, de megbízhatóság szempontjából milyen?
A lengyelországi szerviz nem túl szimpatikus a Lenovonál, viszont teljesítményben nagyon jó még a Dell-hez képest is.
Illetve volt szó itt a "megbízhatatlan boltokról" is, mert az említett radiumon olcsóbb mint pl a laptopszalonnál, viszont a laptopszalon komolyabb cégnek tűnik. -
őstag
Hát igen. Ha csak döntés kérdése a keret (tehát van több pénz is csak erre van ennyi szánva) akkor érdemes meggondolni. 100k sok pénz, de én sem bántam meg hogy ezt vettem. Eredetileg én sem akartam ennyit költeni.
Ha nincs több rá semmiképpen akkor a G75 is nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
-
Rica
senior tag
Hát asztali gamer gépet már összeraktam egy párat, de notebookot csak egyet szedtem szét, azóta sincs enter gomb rajta (pontosabban át tweakeltem az alatta lévő shiftre). Gondolod, hogy szét merjek kapni egy ilyen drága masinát, már a plusz SSD miatt?
[ Szerkesztve ]
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
premete
veterán
Én azért inkább az Alienware-t választanám, nem az asust.
@Tekmen: talán befizetni az adósságcsökkentő alapba?[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
senior tag
m3oH: mivel a Vajdaságban élünk, más itteni felhasználóktól nem lenne aktuális a vásárlás, valamint csak is garanciálisan vennének, boltból.
Borote: átlagos, 15,6" kijelző kellene, tehát az általad leírt nem aktuális. Csak is boltból, újonnan."A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
Garancia 2év (kiválasztott) és az FHD -s verzió i7
Igen lehet jön hozzá kis +vám / adó , de Free Shipping alatt van, ezt csak akkor tudnám meg ha megrendelném onnanL
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
subidu
tag
Köszi az infót.
Más. Ha egy ilyen x230-as laptopból kiveszem a vinyót, és beleteszem a sata1-es wista business rendszert tartalmazó ssd-met, bekapcsolom, szerintetek mi fog történni? Alkalmazkodni fog a win a megváltozott környezethez, vagy végképp hazavágom vele?
Fontos adatok lennének az ssd-n a régi gépemből, amelyekre szükségem lenne.
ThinkPad X230, Dell XPS M1530, NIKON D90, Nikon D750, Nikon 18-105/F3.5-5.6 AF-S DX ED VR, Nikon 35mm/1.8G AF-S DX, Nikon 50mm/1.4G AF-S, Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR, Nikon 70-200mm f/4G ED VR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ÚJ Asus Zenbook 15 UM3504 - 15.6"FHD IPS - Ryzen 5 7535U - 16Gb - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Laptopok alkatrésznek
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest