- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Megint ferde szemmel nézünk DirectStorage-re, pedig most is csak a dolgát teszi
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
deja vu
addikt
válasz
Synthwave #76413 üzenetére
Több tucat LG-vel találkoztam, de minőségit én nem láttam. Az olcsó LG 4K-ból szinte minden másodikat vissza kellett vinni mert probléma volt vele, szintúgy az 58-as végű LG-kkel is elég sok rosszat bontottak ki, ehhez képest az Asus meghibásodás itt a fórumon sehol sincs.
Asusból a PB, PA széria olyan képminőséget tud, amihez egy LG hozzá sem szagolhat, az LG az az ipari hulladék kategória.
Ez egy olcsó 85 ezres Asus, életben nem kapsz ilyen képminőséget egy LG-től.
(#76414) AxBattler
Az EIZO-t ne hasonlítsd a VW-hez, sokkal magasabb kategóriás. Aki nem látja a különbséget egy LG és egy 300-400 ezres EIZO között az vak, ég és föld képminőségben. Olyan színeket te LG-n soha életedben nem fogsz látni.
Asus PB, PA széria meg teljesen más liga mint az LG, LG sajnos olyat nem tud lerakni az asztalra, még szép hogy ajánljuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG (38WQ75C-W.) 38" WQHD144hz PRÉMIUM GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 34UM88C-P UW-QHD 21-9 GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- ViewSonic Gamer monitor 34" - VX3418-2KPC 144Hz FreeSyncPremium VA panel ívelt
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest