-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
Üdv
Öcsémnek kezd tönkremenni a 17 colos nagyon régi monitora. Érdeklődnék mit érdemes mostanában venni. Régi 4 magos Athlon procija van egy HD 6970el, tehát nem a legerősebb gép. Játszani szokott rajta (DOTA2, L4D2) meg filmet nézni (ágyból, ami alacsonyabban van mint az asztala). Gondolom az utóbbi miatt nem ártana IPS-t venni - most úgy oldja meg hogy betesz a talpa alá egy könyvet amivel megdönti a monitort, hogy lássa az ágyból is
Tehát IPSre gondoltam, nem kell neki nagy a 17"-es után, még az én 21"esemre is azt mondja hogy nagy. FullHD nem létfontosságú neki, de szerintem nem baj ha az lesz gondolva a jövőre.
Árat nem mondott, minél olcsóbb lenne a jó nyilván.szerk: JA igen és újat akar, nem használtat.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest